Kde kupujete tepláčky?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
V Pepcu, malé jsem tam tepláčky koupila za 59 Kč, jsem s nimi spokojená, pro chlapečky mají velký výběr, jsou sice obyčejné, ale sem tam je tam i obrázek, dobře drží v pase, dole jsou taky do gumy, mají i kapsy a jako spotřební zboží jsou za cenu 59 Kč bezkonkurenční. Jo a jsou i zateplené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka miminka Jestli mu tepláky s krtečkem padají, tak mu můžeš zkusit dát kšandy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tepláčky si objednávám z Anglie - Next a Gap, kolikrát mají akci na poštovné, takže když se domluvím s kamarádkami, vyjde to opravdu levně. Ale to je teď v tvé situaci pasé.
V ČR to pro nás jistí Lindex, H&M a i z Lidlu nebyly špatné.
Být Tebou mrknu na mimibazar, objednávám tam kombinézy Adidas či Nike (a to i pro sebe), občas se tam dají najít hezké kousky, kolikrát i nové. Tepláčků budou mít určitě spousta, podle mého názoru i s obrázkama ![]()
Jinak jestli máš možnost zajet někam do obchodního centra, protože do pondělí mimibazar stopro nebude ![]()
Příspěvek upraven 10.10.14 v 08:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja kupuju v lidlu. Nejsou drahy, stejne je driv nebo pozdejc roztrha, prosoupe a pod (je mu 5)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, náš malej má tyhle modrý vlevo: http://aukro.cz/…5166015.html a tyto: http://aukro.cz/…3397167.html ![]()
Jinak nakupuju v Kik, občas něco na emiminu nebo v Little things.. tam mají krásný taky ty „rostoucí“ a malej má jedny už třetí měsíc, pořád jako nový (nosí je skoro denně, ale tam už jsou dražší)
Jinak v Kik jsme mu koupili minulý týden dvě teplejší teplákový soupravy, jedna za 129,– a moc pěkný s obrázkama ![]()
- Citovat
- Upravit
Muzu se vetrit s dotazem, kde sezenu znacky next, mamaspapas, tu, pidilidi, gap, lindex, atd jinde nez na netu? Mesta opava ostrava… dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já kupuju HM, Lindex, Zara, Next… a vydrží dlouho pěkné, syn je neničí, jen z toho vyroste. Navíc jsou kvalitní. Do 150,– by ses mohla vejít s tím HM a Lindexem v akci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já teda mám i z bazárků fakt pěkné
jeho nejoblíbenější s mašinkou Tomášem mě vyšly na 100 Kč a byly fakt jak nové
, jinak máme z Lidlu a občas tedy nějaké hezčí objednám z té Číny, dají se sehnat pěkné do těch 150, jen se tam těžko odhaduje velikost no…
teda a je pravda, že nemám hubené dítě
takže mu padnou teď už skoro všechny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka miminka My se zatím šmrdláme jen doma, takže bazárkové bohatě stačí a pak se uvidí. Babičky určitě koupí slušivé do školky a mamka koupí bazárkové na doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quickyq No mozna je placena ale tak je fakt ze jsem se ptala kde… V tomto pripade bych se proti tomu tak ostre neohrazovala. Nicmene dnes jsem sebehla asi milion obchodu a za „rozumnou“ cenu fakt nic tak jsem kupila znackovyho Krtecka, ma ho nejradsi, teplacky krasne dalsi 2 po 200… u jedne pani u nas tu v butiku. No kdyz uz je to drahe tak at se mu aspon libi
Nicmene - stale hledam dal. Tohle tak nenecham ![]()
Mno musim editovat - prohledla jsem si eshop a je to opravdu jen spatna reklama. Teplacky pod 200 nejsou a ty s Mickym co jsou za 237 (nebo hoooodne podobne) jsem dnes videla za 190… tedy jeste drahe. To opravdu do teto diskuze nepasuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hr4sek22 vypadají mov pěkně, zeptám se ty druhé-rostoucí, jsou hodně velké přes zadeček? My jsme bez plínek tak aby tam neměl takový ten splasklý balon… děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka miminka Mně přijdou v pohodě. Malýmu sedí dobře tak nevím.. velký přes zadeček mi nepřijdou
![]()
- Citovat
- Upravit
@maminka miminka
Mám to podobně - u nás to tedy není výchovou, nebo v podstatě je v tom smyslu, že nás rodiče v dětství často oblékali tak příšerně (ať už kombinacemi či do roztrhaného oblečení), že se dodnes stydím za velkou část fotek z dětství. Takže já se zařekla, že malému to prostě musí slušet i když půjde jen na písek a v jeho oblékání se vyžívám…
Většina tepláků mě také naprosto rozčiluje, především svými střihy! Pro nás byly nejlepší jedny neznámé poděděné a pak ty Lidlovské! Vlastně je točíme stále dokola, protože většina poděděných se mi prostě nelíbí…
Už mám připravenou i následující velikost.
Na ty s Krtečkem jsem také koukala, jen mi tam vadily ty nápisy a cena 120,– za jedny tepláky je na můj vkus také moc… ![]()
Ale co se týká obrázků, tak doporučuji barvy na textil! Jsem malovací antitalent, ale na netu je spousta šablon a člověk si tak vytvoří oblečení dle svého vkusu/vkusu dítěte… Je to sice počáteční investice (6 barev asi za 300,–?), ale vydrží docela dlouho a člověk se i příjemně zabaví… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit