Kde má být kojenec při pláči

15404
6.5.13 10:26

kde má být kojenec při pláči

Děvčata, jaká by byla vaše reakce, kdyby jste byly například někde na oslavě (to je jedno kde, třeba i doma :) a vaše 2,5měa. dítě bylo u někoho v náručí (zde to bylo konkrétně u tchyně), všichni se dobře baví a mimčo najednou hysterický pláč, počkala jsem asi 6min a když stále brečel, tak jsem za ní šla, že si ho vezmu a ona mi 2× řekla, že ne, že v pohodě. A až když jsem důrazně řekla, že ho prostě chci, tsk mi ho dala. Připadala jsem si jako malá holka. Nikdy se mi to u nikoho jinýho nestalo :nevim: Přece když miminko takhle brečí, tak mi přijde normální, aby bylo u mamči… Od té doby na to myslím, jestli to nebylo drzý nebo tak, ale fakt mi tozvedlo tlak…hádat se nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25158
6.5.13 10:28

@dani24687 U takhle malého bych se zachovala stejně. Jen vím, že ta moje by mi miminko dala hned :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
6.5.13 10:29

@dani24687 To je hezký… To chci taky!! :mrgreen: U nás je to totiž naprosto na opak. Jakmile začne u někoho békat, šup a už ho mám v náručí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ninushenka
6.5.13 10:30

Bez diskuze, když začne plakat a neutiší se tak cca po minutce, vrátit mamince, to je normální…ale chápu tě, taky mám…řeknu to slušně…divnou tchýni :)

• Citovat
  • Upravit
6806
6.5.13 10:30

U mámy. Já bych teda nečekala 6 minut. ani 5 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
6.5.13 10:32

U me by byl do minuty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.5.13 10:32

Necekala jsem ani minutu, pokud jsem teda byla dostupna :)
Prijde mi to normalni, brecici kojence vzdycky vracim jejich matkam hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.5.13 10:38

@dani24687 tak to já bych se stejně nezachovala. já bych u tchyně stepovala tak asi po 30 vteřinách, že ho chci zpátky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
6.5.13 10:39

…taky bych nevydrzela… a kecy typu „ze budu mit mamanka“ davno vypoustim - co je komu do toho :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.5.13 10:40

Tak já hodinky nesledovala, bylo to cca, dojedla jsem, viděla jsem, že jž s ním i stojí a houpá, takže jsem šla a ona 2× řekla, že ne… :nevim: nechápu vůbec, jak někdo může říct, že ti ho nedá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
6.5.13 10:41

@dani24687 - tak já bych nečekala ani minutu. Pokud by miminko z ničeho nic spustilo pláč, automaticky bych ho brala do své náruče. Babičky jsou tak ode mě zvyklé (i když to u prvního taky zkoušely, ale stejně ho neutišily).
A nezdá se mi v pořádku, že ti tchýně nechce dát tvoje vlastní brečící miminko 8o. Nic bych jí už podruhé neřekla, jen jednou. A pak bych jí miminko začala brát z náruče - pokud by se ohradila, tak bych řekla, že mě před tím asi neslyšela nebo špatně rozuměla. Je dospělá a svéprávná, předpokládám, tak snad jí to stačí říct jednou :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.5.13 10:43

@Milli no v tu chvíli jsem si moc svéprávně nepřipadala :twisted: Je teda fakt, že jak jsem se vrátila s ním ke stolu, tak všichni valili oči, co to jako bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
6.5.13 10:48

Tak to mě „vracej“ i skoro tříletý dvojčata, když začnou brečet :D. A ohledně malého miminka, rozhodně k mamince :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
6.5.13 10:49

U nás to bylo vždycky tak, že pokud malý začal brečet, tak ho všichni lifrovali zpátky ke mně bez otálení :mrgreen: Občas se našel nějaký jedinec, který se ho snažil utišit, ale tak do minuty, pokud nepřestal, byl stejně u mě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
6.5.13 10:51

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...