Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky.
Tak jako asi spousta z vás i já jela na velikonoce k rodičům. Problém je , že jsou téměř 500km daleko, což je asi 5hod. jízdy autem. Dospěláci to vydrží, ale co mimčo? Kde se dá v pohodě najíst i s miminkem, kde mají dětské židličky a není moc nakouřeno?
My jezdíme po D1 a pak kolmo vzhůru a vím jedině o McDonaldu (nepočítám autosedačku v autě). Ale vzhledem k tomu, že mně ani manželovi tento typ stravování nepřirostl k srdci (v nouzi se dá i tady - ale vysvětlujte potom svému dítěti, že je to nesprávné stravovací zařízení) byli bychom rádi, kdybychom dostali i jiné typy.
Věřím, že je nás více a tak bychom si mohly zmapovat tu naši „matičku vlast“.
Díky za tipy.
Zatím Gabika a Káťa (5 a 1/2)
Ahoj Gabiko,
omlouvám se, že nebudu reagovat na dálnici D1, ale snad přidám kapičku k tomu mapování republiky.
Takže u nás v Hradci doporučuju Bowling bar „69“. Nekouří se tam, sedadla jsou dost velká na postavení autosedačky a navíc tam skvěle vaří. Je to Collinova 421, v areálu kongresového centra Aldis.
Karolinka
V HK chodíme do Intersparu. Nahoře je jídelna s velkým výběrem jídel, salátů apod. Jsou tam k použití dětské židličky a mikrovlnka na ohřátí přineseného jídla pro dítě. Prý jsou na děti dobře zařízeni v Ikea obchoďácích. Petra z Hradce
Gabiko,
mame naprosto stejny problem
Navic ted uz hledame neco s destskym koutkem (uvnitr!). Zda se, ze je to neresitelne
Ani ty McDonaldy, ktere po ceste jsou (a ktere jsme vyzkouseli) je nemaji ![]()
S malym mimcem, ktere jeste zustane v sedacce, muzete zkusit Futurum v Brne. Jestli si dobre pamatuju, tak jedete-li od Prahy po D1, sjedete sjezdem na Znojmo a hned napravo je obrovske obchodni centrum Futurum. Je v nem nekolik „restauraci“, obcerstveni, vse (co jsem se vsimla) nekuracke. Da se tam najist i „normalne“.
Vic rozumnych tipu zatim nemam ![]()
Nika (14m&17tt)