Kde najít někoho, kdo levně převeze nábytek?

580
18.8.12 15:47

Kde najít někoho, kdo levně převeze nábytek?

Ahoj holky. Potřebuji poradit. Potřebujeme převézt větší kusy nábytku z Ostravy do cca 20km vzdáleného města a vůbec nevím, na koho se obrátit. Zkusila jsem firmy zabývající se stěhováním, ale jejich ceny jsou šílené. Ideální by byl někdo, kdo vlastní dodávku nebo velké auto, kde by se vlezla, lednička, pračka, sedačka (stačilo by vždy po jednom kuse, aktuálně potřebujeme převézt ledničku, ale tu obrovskou, s výškou 180cm, kterou jsme koupili starší od paní za inzerát, jenomže nemáme, jak ji k nám dostat) a kterému bych zaplatila benzín + samozřejmě něco za jeho čas a případnou pomoc. Nevíte, kde takového člověka najít? Na jaké servery se dívat, kde by případně někdo s velkým autem dal inzerát a tímto si občas přividělával? Jak byste takové stěhování řešili vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
18.8.12 16:29

My se stěhujem příští víkend a nám to odveze manžel od neteře. My jsme se ptali jen známých. Vy neznáte z kamarádů vůbec nikoho kdo jezdí někde v autodopravě? Ti borci si většinou můžou vzít auto na víkend domů a platí se jim jen nafta a třeba něco do kapsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
18.8.12 17:10

Právě, že nikoho takového neznám :-(. Kamarádka má sice velké sedmimístné auto, kde při skopení sedaček vznikne docela velký prostor, ale na tak velkou ledničku to bohužel nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
18.8.12 17:35

Ahoj, občas se najde na bazoši ve službách někdo s dodávkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
18.8.12 18:52

My stehovali lednici a nabytek na kare. ta by sla snad nekde pujcit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.12 20:16

Tak mi napadlo buď nějakého kamaráda s tažným a vozíkem a ještě lepší by byla koňka je dost vysoká i velká a praktická i z hlediska nakládání a vykládaní nízká a pohodlná rampa takhle stěhovala kamarádka a moc si to pochvalovala :)Jo a můžu se zeptat kamaráda bydlí někde u Ostravy a myslím, že koňku má, ale nejsem si jistá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
18.8.12 21:27
@Daanca píše:
Tak mi napadlo buď nějakého kamaráda s tažným a vozíkem a ještě lepší by byla koňka je dost vysoká i velká a praktická i z hlediska nakládání a vykládaní nízká a pohodlná rampa takhle stěhovala kamarádka a moc si to pochvalovala :)Jo a můžu se zeptat kamaráda bydlí někde u Ostravy a myslím, že koňku má, ale nejsem si jistá :think:

Děkuji. Tuším ale, že táta na autě tažné nemá :(. Pro mě by bylo nejlepší jakékoliv dost velké vozítko ale i s řidičem, samozřejmě bych mu zaplatila a později bych ho třeba ještě využila pro to, aby jel se mnou koupit, naložit a odvézt z obchodu do bytu nějaký nábytek. Táta i brácha jsou věčně v práci a na odvoz mých věcí nemají čas a hlavně máme jen maličké auto, kde se nic nevleze :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
19.8.12 06:57

Já mu zavolám a poptám se a dám ti vědět ju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie