Kde objednat iPhone na netu?

532
14.10.13 19:40

Kde objednat iPhone na netu?

Ahoj, prosím o radu, dostala jsem za úkol objednat iPhone 5 16GB White. Jenomže když jsem se dívala na heureku, tak u všech obchodů je zmínka „Nemusí pocházet z ofic. české distribuce“. Tak se bojím abych neobjednala nějaký šunt. Můžete mně poradit co to znamená a kde případně objednat? Dřív jsem brala všechny telefony přes operátora, ale teď mně chybí body a cenově výhodnější to pro mě bude přes nějaký eshop. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3244
14.10.13 19:55

@LauJak kup přímo u operátora, objednáš přes net, doprava zdarma a máš jistotu reklamace kdekoli na kamenné pobočce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
14.10.13 19:58

Tak kdyz si nejsem jista, tak přeci objednam přes oficialni obchod… ;) http://store.apple.com/cz/iphone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
14.10.13 20:00
@luca001 píše:
Tak kdyz si nejsem jista, tak přeci objednam přes oficialni obchod… ;) http://store.apple.com/cz/iphone

:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: přesně tak… ale zase aby zakladatelka nechtěla co nejlevnější víš? :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
38135
14.10.13 20:02

Ahoj, ja osobne bych objednala na www.qstore.cz
nevim, jak jsou cenove, ale je to provereny obchod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
14.10.13 20:09

@Nejhodnější No, to záleží co je priorita - cena nebo jistota :D

Tohle není věc za par stovek, takže bych mrkla na cenu v oficiálním obchode a pak u těch prověřených elektro-shopu a podle rozdilu ceny by se vidělo. Já osobně tyhle věci kupuju v Datartu, Mall, Alza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
14.10.13 20:36

No právě.. Mám dilema. Kvalita je nejdůležitější, ale cena je taky potřeba a mezi jednotlivými obchody a operátory jsou takové rozdíly, že člověk nechápe kdo ty rozdílné ceny vymýšlí :mrgreen: Tak zkusím projet ty prověřené obchody co jste sem psaly a uvidím, třeba bude něco za solidní cenu. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.10.13 20:47

Kupovali jsme minulý týden na alze, máme odsud už čtvrtý telefon, dokonce u jednoho byla reklamace a vyměnili kus za kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
14.10.13 21:09

Já si obj. ten nejlevnější přes heureku, u kterého nebyla pozn. že nemusí poch. z české distr. a v pohodě a moment.je asi nejlevnější mall.cz na http://mobilni-telefony.heureka.cz/…hone-5-16gb/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jarin111
20.10.13 08:32

Tak zrovna Alzu bych nedoporučoval, prodávají i repasy za nové, dovozy a je s nima špatná zkušennost při reklamaci.

• Citovat
  • Upravit
22315
20.10.13 20:04
@Jarin111 píše:
Tak zrovna Alzu bych nedoporučoval, prodávají i repasy za nové, dovozy a je s nima špatná zkušennost při reklamaci.

vlastní zkušenost?

Protože já mam zkušenost úplně jinou… reklamace super- kus za kus, a o repasu nemůže být řeč… 8o obzvlášť u iPhonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
20.10.13 20:17

Ahoj, děkuji všem za reakce :kytka: Tak nakonec jsem ho koupila dnes v Electroworldu. Stál bez daně nějak cca 13 tisíc, ale je to aspoň jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
21.10.13 08:55
@Jarin111 píše:

Tak to je pěknej kec. Ip se nerepasuje… pokud reklamuješ a je tam něco špatně dostaneš kus za kus a to úplně fungl. Iphone už se nedá podruhé prodat jako nový. jelikož jakmile se už jednou přihlásí do sítě, tak už je evidován a nejde to. Vím na to na milion procent.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák