Kde prodat věci po dětech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14649
28.1.23 21:33

Schválně jsem se koukla, co to je to mamaroo - vibrační lehátko za 10000? A chceš to prodat za 4000? :lol::mrgreen: … :lol:

Jako nevím, pochybuji, ze by někdo za to tolik dal, poroucha se to a co pak, když nemůže reklamovat. To by koupil jen blázen :lol:

Dobre se prodávají kvalitní sportovní a funkční věci, merino věci, ergonomicka nosítka a podobne. Také látkové pleny a příslušenství. Klidně za 50% se hned prodají. Oblečení se prodává v setech a čím levněji, tím lip samozřejmě. Když das krásné věci za 10-20% původní ceny, mas to hned pryc podle mě. Jete oblecky v balíku za symbolickou cenu budou taky rychle pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.1.23 21:33
@katmcneil píše:
A já psala, že je použita? Prvne cti, pak komentuj

To je jedno a co když se porouchá? To ji pak může nějaká maminka akorát vyhodit.
Za 4000 Kč dobrý špás. :lol:
Vždyť nemusí jít opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.1.23 21:34

Dámy, já se pouze ptala na jednu věc… Vše okolo co jste začaly řešit je dost smutné. Absolutně nechápu všechny ty narážky a co řešíte, když vůbec nemusíte.
Tímto tuhle usklibavou debatu končím a všem přeji hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
28.1.23 21:49
@katmcneil píše:
Dámy, já se pouze ptala na jednu věc… Vše okolo co jste začaly řešit je dost smutné. Absolutně nechápu všechny ty narážky a co řešíte, když vůbec nemusíte.
Tímto tuhle usklibavou debatu končím a všem přeji hezký večer.

Protože tady ze sebe děláš něco víc, že máš věci z ameru, a kvalitní značkový…
Si připadám, jako bys zila v době, kdy se věci kupovaly za bony a mít jeany bylo jít pomalu ke komisi, odkud je máš…
Asi tak…kdo na to má, tak neřeší a nechlubí se.
Můj šéf má doma tři Tesly a když ho potkáš, tak bys mu ještě dala prachy, ať si koupí novou košili…

• Citovat
  • Upravit
77070
28.1.23 22:09
@katmcneil píše:
Tímto tuhle usklibavou debatu končím a všem přeji hezký večer.

hezký večer, víš, my tu už v ČR nežijeme v jeskyních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2011
28.1.23 22:16

My tu máme ve městě super sekáč, kde se dají sehnat věci z Anglie i za 10 Kč. A jsou kvalitní a fakt pěkné, originální kousky. Nikdo by nepoznal, že je to ze sekáče. I když mám peníze na nové věci, neslučuje se to s mým pohledem na svět. Pak tu máme swap, kde dostanu třeba balík oblečení za ovoce. Nebo swap naživo, kde si zadara naberu co chci. Nebo sklad dětských věcí, kde si taky vyberu a je to úplně zdarma. Zároveň tam nosím věci po svých dětech.
Takže kupovat věci jen proto, že jsou z USA, ale za vysokou cenu, nevím o nikom, kdo by o to stál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.1.23 22:22
@katmcneil píše:
A já psala, že je použita? Prvne cti, pak komentuj

Ano, je použitá. Nejsi obchodník, neposkytuješ záruku, prodáváš věc z druhé ruky, tedy bazarovku. Navíc neatestovanou pro evropský trh….

• Citovat
  • Upravit
3038
29.1.23 00:00

@katmcneil
Na jedno kliknutí a zběžný pohled si najdu tři druhy šroubovacích sáčků na mléko, v tuzemském eshopu. Když prohlašuješ, jak to nejde sehnat dokonce v EVROPĚ, tak to, pardon, prostě působí strašně komicky.
Holt nás tady zaráží, jak je tvůj „obchodní plán“ odtržený od reality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
29.1.23 07:45

Mrkla jsem se na ten zázrak Mamaroo. Vždyť nové! lehátko podobného designu lze sehnat i v ČR okolo 1500 Kč nejdražší :mrgreen: Nedělá sice 5 druhů pohybu, ale pouze jeden a vibruje, ale myslím, že většině maminek to stačí, pokud po něčem podobném touží.

Osobně mám zkušenost, že lidé takové věci berou jen pokud je někde dostanou zdarma nebo za pár Kč. A stejně tak potom pošlou dál :) Zabírá to prostor, který každý nemá a je to na chvíli. To raději pořídí dětskou jídelní židličku vhodnou od narození, dá se sklopit do lehu a připevnit na ni hrazdičku s hračkami. Je na delší dobu, má více využití. I ta je nová levnější než ten bazarový zázrak.

Navíc čeští pediatři doporučují jen omezený pobyt dětí v těchto udělátkách, protože je to pasivní poloha bez možnosti rozvoje. To se za 4000 fakt vyplatí :mrgreen: Ohrádka nebo jen koutek s pěnovou podložkou, hrazdičkou a hračkami je tu běžnější. A vhodnější.

Zakladatelko, žiješ v úplně jiném světě a mírně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
29.1.23 09:13

@1Pears1 hlavně i přímo ten zázrak se dá koupit on-line nový za 6000 :lol: a je to se zárukou a nepoužité. Tak kdo by si to měl koupit od někoho použité za čtyřku? Totéž tu použitou odsavacku za stejné peníze🤣

Leda ze by byla zakladatelka nějaká celebrita jako Agata, to by si tu odsavacku koupit nějaký fanoušek :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
29.1.23 09:16
@Semtex píše:
@1Pears1 hlavně i přímo ten zázrak se dá koupit on-line nový za 6000 :lol: a je to se zárukou a nepoužité. Tak kdo by si to měl koupit od někoho použité za čtyřku? Totéž tu použitou odsavacku za stejné peníze🤣Leda ze by byla zakladatelka nějaká celebrita jako Agata, to by si tu odsavacku koupit nějaký fanoušek :lol: :P

Tys na to přišla, to bude Agáta a Soukup jí snížil kapesné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14649
29.1.23 09:24
@Anais Brno píše:
Tys na to přišla, to bude Agáta a Soukup jí snížil kapesné :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
29.1.23 09:38

@Semtex Na odsavacku přispívá většina zdravotních pojišťoven v rámci programů pro těhotné a miminka 8) Je fakt mimo. Vsude hader, že to nikdo nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.1.23 09:52

Já jsem i hezký veci dávala výměnou za kafe apod. Lidi si přijeli a kolikrát ani nic nedali. A chudáci to nebyli, soudě podle aut…
Představa, že to prodas za tyhle peníze je prostě mimo, fakt.
A hadry už vůbec ne.

Příspěvek upraven 29.01.23 v 12:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí