Kde se "hledají" chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
699
21.3.14 21:28

Na základce, chodily sme spolu do třídy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.3.14 21:29
@kaja00 píše: :hug: To jste byli docela mladi, ze? :) :hug:

jo, mě bylo 34 a manželovi 26… :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
21.3.14 21:39

Rekla bych, ze potencial je treba v praci.(zalezi co delas samozrejme),pak nake konicky a pres kamarady a zname.ja manzela potkala na bowlingu.oni hrali hned vedle nas :P chce to hodne chodit ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
21.3.14 22:26

@Berenikee Joo internet bych radeji vynechala. :mrgreen: Spis jen chlapa trochu na urovni, i kdyby bagroval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
21.3.14 22:27

@Janha No aby se nestalo, ze ti nedam vedet nikdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
21.3.14 22:29

@misicka 149 :mrgreen: mne by treba spoluzaci ze ZS nesedli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
21.3.14 22:29
@Regina Hero píše:
jo, mě bylo 34 a manželovi 26… :mrgreen: ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: Tak to je hezky :hug: ;)  :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
21.3.14 22:32

@ElenaB - internet může být ale dobrým pomocníkem… :lol: Vždy se mi ale vyplatilo rozhodit sítě po kamarádech. Ono se totiž opravdu často stává, že ten tvůj pravý je známý nebo kamarád nějakého tvého kamaráda. Však podobní lidé si přitahují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
21.3.14 22:32

@bismarck Joo takhle by se hledat meli a skutecne prace… Jenze do te se dostanu min za 2 roky. A ted studuju na vs… Jenze jsme mala fakulta…A ja bych radeji starsiho chlapa kousek (jen kousek ale) potrebuji nejen pritele, ale i tatinka pro malou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.14 22:33

Svého muže jsem potkala díky kamarádce na jedné akci u nas ve městě :) No a nedavno jsem potkala na plese jineho a litame v tom. A ani nevíš jak rada bych si to vyměnila a raději neměla žádného, než řešit tohle :( Včera jsem šla po městě a pozvali me 3 chlapi na kávu, jen tak… Když jsem byla nezadana, nic takového se nedělo. :) :roll:

Raději anonymně, Z. Z

• Citovat
  • Upravit
699
21.3.14 22:34

@ElenaB mě taky nesedl, po základce sme se deset let neviděly, a pak sme se náhodně potkaly a byla stoho láska jako trám. Už sme byly někde jinde a sme moc šťastní, už sme pár let svoji a máme tříměsíční miminko, ale musely sme ktomu dozrát. Ale je pravda že sme se zasnoubyly už v šesté třídě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
21.3.14 22:35

@Oter mam tak trosku pocit, ze internetove baleni mi moc nejde :nevim: nejradeji bych uz byla rovnou vdana a zila stastne v domacnosti :mrgreen: chybi mi to (az na tu svatbu, tu jsem nemela)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
21.3.14 22:36

@misicka 149 Tak to gratuluji. Hlavne k miminku. At krasne roste, stejne tak jako vase laska ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
21.3.14 22:38

@ElenaB Děkuji moc :-) Sem ráda že manžela mám, máme spoustu společného a tak nám to super klape, ale kdyby sme spolu zůstaly po škole tak si myslím že spolu nejsme :-( Musely sme první zjistit co od života čekáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
21.3.14 22:38
@Pruhovaný_mýval píše:
Na horolezecký stěně. Je tam kvalitní svalnatý materiál :D

No to je fakt. Že já pitomá nesportovala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek