Kde se "hledají" chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
23.3.14 16:55

@Šohajek. tak to asi jo :D Ale tak da se seznamit cestou do prace, v obchode.Spis je to o komunikaci..A o tom ze vim svoje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šohajek
23.3.14 16:57

Asi nejvíc dělá rozdíl introvertka-extrovertka…

• Citovat
  • Upravit
27848
23.3.14 16:57

Zajímavý já si o tom svým taky myslela že je to pitomec a jsme spolu 6let a spokojený a štastný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
23.3.14 16:59

Internetové seznamky jsou velkou šancí pro ty kdo nemají tolik příležitostí vyrážet na akce ven. Já jsem také našla manžela na internetové seznamce a nestydím se za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
23.3.14 17:06

@Bellinečka
ten bazén, taky můžeš vyhlídnout až půjde do páry (parní komora) nebo u společného fénování. Nesmí to teda být plešatý řezník. U nás chodí plavat i udělaný. Nebo u automatu na kávu, půjčíš mu drobný nebo on Tobě ;)

jinak nejsi sama tohle líčení ženských pastí mi nikdy nešlo a i tak jsem chlápka nějak měla. V pozdějším věku i ta net seznamka, tam jsme vylovila někoho s kým bych tak úplně neměla šanci se seznámit naživo. Respektive oba bychom si o sobě mysleli, že jsme zadaní. není to jen pro zoufalce. Ovšem zakladatelka bude mít problém, že lid automaticky k těhotenskému bříšku předpokládají otce. Ostatně ke kočárku a dítku taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
23.3.14 17:06

@Šohajek ale ja nenaleham… :oops: jenom me zajimalo, jak se ostatni zeny/muzi seznamili.. Kolikrat jsou pribehy moc zajimave a druheho muzou inspirovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.3.14 17:59

@pannacotta a to jak jako?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.3.14 18:01

@veri3110 už jednou se mě tam jeden ptal jestli nemám drobný, tak jsem mu rozměnila, ale nejspíš jsem to nepochopila :) a nebo to taky bylo jenom o těch drobných :) nevím no :D a taky tam mají dobrou výřivku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
23.3.14 18:06

Já lapla manžela před 13 lety krásnou náhodou-kamarádka na intru blbla, vymýšlela si čísla, resp. obměňovala to svoje :mrgreen: a čekala, jestli někdo zabere… a zabral :palec: Chvíli jsme si psali všichni, časem už jen my dva…

Sice byl z opačného koutu republiky, ale všechno se to zmáklo, máme bezva vztah, 2 krásný holčičky a on je výbornej chlapík, manžel i táta :srdce:

Přeju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
23.3.14 18:07

@veri3110 ..Sauny a parni komory neee :lol: Nekde funet a pak z posledniho se placnout do vody :lol: Ale se svoji prvni laskou jsem se seznamila na koupaku a s tou druhou na internetu.Kdyz to vyhodnotim, pres internet uz nikdy.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
23.3.14 18:08

@Andy27 jak to? něáká špatná zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
23.3.14 18:10

Trochu detailněji náš příběh :D
https://www.emimino.cz/…d-hadr-8259/

Za těch 13 let jsme toho spolu strašně moc zažili, několik let i žili v Anglii, docela si pocestovali… teď jsme 4. rokem doma a konečně se snad usadíme-stavíme na venkově domek a pomalu plánujeme dalšího potomka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
23.3.14 18:14
@ElenaB píše:
Nazev hovori za vse :mrgreen: Nerada bych do konce zivota byla sama a doposud jsem nenarazila na toho spravneho. Asi se pohybuju v nespravny cas na nespravnem miste. Kde jste vy potkaly toho vaseho praveho? ;)

V tomhle mam jednu temer paradoxni radu… nejdulezitejsi je zacit hledat u sebe.
Mnoho zen i muzu ma potrebu najit partnera, aby je nejakym zpusobem „zkompletoval“, „zacelil“, ale nechapou, ze ta primarni potreba prameni z nejakeho vlastniho vnitrniho nedostatku, a ze dokud ho nezaceli, ze jaksi „placou na spatnem hrobe“.
Protoze mam zkusenost, ze jakmile je clovek sam kompletni, zhojeny, tak k nemu lide ve smyslu potencialni partneri sami prijdou… funguje to temer jako magnet, a je dulezite pracovat nejprve na sobe, az pote na hledani sveho protejsku.

• Citovat
  • Upravit
6257
23.3.14 18:18

@Bellinečka .No tak hodne jsem se spalila :lol: a zjistila ze je to nekdo uplne jinej. Takze se seznamovanim na netu, stim mam blede zkusenosti. Nejlepsi je osobni seznameni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.3.14 18:26

@bořková To je nadherny :kytka: Mas skvely denicek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí