Kde se "hledají" chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2408
22.3.14 17:13

@kkvetinka ten internet koukam frci no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
22.3.14 17:26

@ElenaB - hele já si to taky nedovedla představit, když mi to vyprávěla, ale je to fakt pravda.
Plus ti můžu říct, že jsou i muži, co hledají cíleně ženy s dětma. Jedním z nich je můj švagr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.3.14 17:47

@Oter To je krasny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9459
22.3.14 20:24

Ahoj, mě napadly takový ty rychlorande, nevím, jak se to přesně jmenuje, kde se to provozuje, to musíš dohledat, ale viděla jsem to kdysi v tv a vypadá to jako skvělý vynález. Je víc lidí, co se chtějí seznámit, a ti se střídají se po pár minutách u stolků - máte pár minut na pokec, a pak se zase stěhujete k dalšímu stolku. Prostřídá se každý s každým (na ten pokec) a pak na další rande zveš už jenom toho, kdo na tebe udělal dojem a naopak. Je to rychlý, nezdržuješ se zbytečně s někým, o koho nemáš zájem a zároveň nikoho nezraníš. Teď jenom pohledat, kde se to provozuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
22.3.14 23:21

@Takyjedna no tak zoufala snad nejsem, abych musela do nejakych rychlorand 8)

@Oter ze by prvni adept na svete? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
22.3.14 23:29
@ElenaB píše:
@Takyjedna no tak zoufala snad nejsem, abych musela do nejakych rychlorand 8)

nekde jsem slysela, ze tyhle rychlorande sluzby vyuzivaj prave spis uspesny lidi, ktery nemaj cas na seznamovani.. tak to nevidim jako zoufalstvi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
22.3.14 23:40

Zakladatelko, začni chodit do nějakého „kroužku“,kde je hodně chlapů. Doporučuju bojová umění-tam jich je :P
M jsme se s manželem seznámili zrovna na jednom bojovém umění a znám více holek, které to tam seznámily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.3.14 23:51

@suwari Potvrzuji, sestra zacala na bojove umeni chodit a ma ted pritele ;) Po asi dvou mesicich od zacatku treninku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
23.3.14 08:11

@suwari a kdo mi bude hlidat decko?:D to existuje pro dospely jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9459
23.3.14 08:35
@ElenaB píše:
@suwari a kdo mi bude hlidat decko?:D to existuje pro dospely jo?

No, mezi chlapama, co chodí na kroužky, bude hodně rozvedenejch, a svobodnejch…
U nás v Sokole, když jdu vyzvednout dceru ze cvíča, se začnou okolo půl šesté začnou rojit nejen důchodkyně, co chodí na nějakou všestrannost, ale i chlapi, co chodí na judo a na voleybal 8). A nějaké ty dětské cvičení snad jsou i takhle pozdě.
A ty rychlorande - uznávám, že to pro každýho není - budou tam spíš extrovertní sebevědomý manageři, ne každá je extrovertní, ne každá dá na první dojem a taky hrozí, že pán pak bude svojí drahou polovičku managovat i v soukromí, páč je tak zvyklý, ale zas byste měli vatu 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
23.3.14 09:48

@Takyjedna aha a ja myslela ze tam chodi jen zoufalci… vubec me nenapada kam se na takove krouzky chodi.. ale ja jeste budu chvilku studovat (vs) tak nevim zas jak bych zvladala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
23.3.14 10:01

@ElenaB - tak ve škole je taky možnost seznámení, ne? Třeba holčina, co spolu letos končíme bakaláře se má v plánu provdat po státnicích za kluka, co byl o ročník výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9459
23.3.14 10:07
@Oter píše:
@ElenaB - tak ve škole je taky možnost seznámení, ne? Třeba holčina, co spolu letos končíme bakaláře se má v plánu provdat po státnicích za kluka, co byl o ročník výš.

Nj, ale školy co se studují v dospělosti teď bývají spíš holčičí záležitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.14 10:14

Mna si nasiel manzel v praci. Mimochodom, u nas na oddeleni sa upiekli styri manzelstva za nejake styri roky, plus moj manzel a kolegynin su z vedlajsej budovy.
Sestra nasla manzela sice na netu, ale hladala podnajom… jej teraz manzel ho hladal tiez.
Mame manzela doviedol jej byvaly, zobral na rodinne mecheche single kolegu z prace, co bol v meste novy.
Bratranec si zobral kocku, co bola u nich v zavode na brigade.
Kamoska si tiez vzala typka, co robil v podniku kde sla na povinnu prax zo skoly…

Chlapi sa najlepsie hladaju tak, ze sa nehladaju, a tam, kde sa nehladaju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
23.3.14 10:16

@Takyjedna - to je samozřejmě pravda, ale i tam se kluci najdou. Když si vezmu sebe, tak studuju ekonomickou fakultu. V ročníku nás je už jenom 12 a z toho je 5 kluků. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí