Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jestli je ti hodně vidět v plavkách dekolt, tak to je pro muže opravdu nebezpečné ![]()
@Šohajek Dekolt joo, ale tak celulitida
a bříško, a velký zadek ![]()
@Andy27 píše:
@Bellinečka Tak treba nejakej reznik
V práci je to fajn, ale chce to větší firmu a smíšený kolektiv, což není všude ![]()
@Bellinečka i na bazén chodí udělaný chlapi - takovej řezník, co chodí plavat…
No a taky bývaj na udělaný ženský, co by ne ![]()
Příspěvek upraven 23.03.14 v 16:23
@Bellinečka píše:
@Šohajek Dekolt joo, ale tak celulitidaa bříško, a velký zadek
Tak to chce před bazénem na sobě trochu zapracovat ![]()
@Bellinečka píše:
@Šohajek jj taky si říkám od pondělí začínám
Tak zapracuj, to určitě jo, ale zas na balení to fakt není překážkou ![]()
Noo a na bazénu - tam se dá jakože nechtěně dotknout při plavání, omylem se srazit apod ![]()
@Gina108 to je dobrý
když tady tohle moc neumím, s tímhle co bydlím tak s ním jsem od 15let, tak tohle něák neovládám ![]()
@Oter píše:
Na internetové erotické diskusi.
Já taky
a jsme spolu skoro 8let a máme půlroční holčičku a je to supr chlap
![]()
@Gina108 píše:
Tak zapracuj, to určitě jo, ale zas na balení to fakt není překážkou
Noo a na bazénu - tam se dá jakože nechtěně dotknout při plavání, omylem se srazit apod
Někoho omylem sejmout můžeš kdekoli
Ale jako proč ne, já jednomu žuchla k nohám, nakonec z toho byl vztah na pár měsíců
Jinak si myslím, že tohle vždycky přijde samo, u mě většinou dost nečekaně. Já chlapy potkávala přes kamarády na nějakých výletech, ale i v hospodě se dá narazit na normálního. Neřešila bych to, občas vyrazila mezi lidi, ono to přijde, že ani nebudeš vědět jak. Nenaháněla bych nikoho na seznamce, přijde mi to takové strojené, nepřirozené.. na to je podle mě čas, třeba když budeš fakt dlouho sama, ale zatím bych to nehrotila.
Ja toho sveho potkala na koupalku kam jsem jezdila na prazdniny k pribuznym. Seznamila nas spolecna kamaradka a ja ho nesnasela-byl to nafoukanej blb o ktereho bych si neoprela ani kolo-jo to jsem odne nahlas prohlasila. A za 14 mesicu byla svatba a dcera na ceste
Jsme spolu 12let a jsem rada, ze jsem toho „blba“ prehodnotila:-)