Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
s tim uz mam dost zkusenost…takze co nejdrive aspon foto
To jo, ja fotku poslala asi po 2 dnech no a hned me odhodil ![]()
@Gina108 píše:
Ty jo, nechci se nikterak chlubit, ale já podle psaného projevu člověka už umím dost prokouknout. A to i tady na emiminu. Když jsem se s nějakýma holkama sešla, tak mi byly sympatické i v reálu, nebo byly úplně stejně trhlé jak na netuAkorát s nesympatickýma lidma odsud se nesetkávám, takže nevím, jak dobře mi funguje i ten negativní pocit.
u mne to take docela funguje, nemuzu si stezovat, skoro vsichni byli fajn, problem byl ve fyzicnu
@kaja00 píše:
To jo, ja fotku poslala asi po 2 dnech no a hned me odhodil
fakt… tak to je lepsi tam mit fotku rovnou a ozyvaji se jen ti, ktere oslovis..mne se tohle nestalo ani jednou
@Venetia No ja byla na seznamce, kde o sobe jen neco napsali a pak kdo mel zajem, napsal tam maila a on nebo ona se ozvali
No to je jedno
Porad ma clovek nadeji nekoho potkat ![]()
@kaja00 píše:
@Venetia No ja byla na seznamce, kde o sobe jen neco napsali a pak kdo mel zajem, napsal tam maila a on nebo ona se ozvaliNo to je jedno
Porad ma clovek nadeji nekoho potkat
jasny.. ja na seznamce nikdy nebyla… mam jen profil i s fotem ![]()
A kde se moc prosím hledají ženy. Hledám nějakou upřímnou a především věrnou ![]()
@Ioda píše:
A kde se moc prosím hledají ženy. Hledám nějakou upřímnou a především věrnou
A ty si muz? Napis neco o sobe
![]()
Ahoj…super téma:-) taky momentálně řeším podobnou situaci…kde sehnat bezva chlápka:-) Mám dvouletou holčičku, takže se nikan nedostanu…a až začnu chodit do práce, tak taky o ničem neb převažují ženské ![]()
@kaja00 píše:…
A ty si muz? Napis neco o sobe![]()