Kde se "hledají" chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
24.3.14 15:50
@dexonka1 píše:
@Ioda no přesně…tady jich bude :pankac:

Tak to mi pořád všichni říkají, že je Vás kopa. Ale asi žiju v nějakém paralelním světě, či co… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.3.14 15:54
@Bellinečka píše:
@Ioda jaké zkušenosti??

No dozvědět se po 24 letech věrného manželství (tedy alespoň z mé strany), že mne žena nikdy nemilovala a že ten její ženatý údržbář z práce je ta její první velká životní láska, že v mládí byla hloupá a nevěděla jak má správná láska vypadat. No ale že na to přišla až po těch 24ch letech… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.3.14 15:59

@Ioda Tak to.me mrzi :hug: Tady jsou hodne zenske ;) Tedy nektere :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
24.3.14 16:02

@Ioda jé,tak to mi je hrozně líto :( to muselo strašně bolet, a ještě musí… to bych nedala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.3.14 16:03
@kaja00 píše:
@Ioda Tak to.me mrzi :hug: Tady jsou hodne zenske ;) Tedy nektere :D

To je v pohodě, já jsem na toto téma vlastně narazil náhodou při pročítání osudů dalších „zoufalců“ tady. Tak mi jen tak blesklo hlavou něco připsat po přečtení téma příspěvku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
24.3.14 16:06
@Ioda píše:
No dozvědět se po 24 letech věrného manželství (tedy alespoň z mé strany), že mne žena nikdy nemilovala a že ten její ženatý údržbář z práce je ta její první velká životní láska, že v mládí byla hloupá a nevěděla jak má správná láska vypadat. No ale že na to přišla až po těch 24ch letech… :?:

Jééé a můj manžel po 15 letech :pankac:

A je hloupá, že si tenkrát toho Pištu Hufnágla nevzala :pankac: a musela trpět tak dlouho s tebou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
24.3.14 16:07

@Ioda to chápu, ale pro tebe není marný sem chodit, je tady spoustu žen co hledají někoho… :pankac: :kytka: :hug: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.14 16:08

@Ioda nie ze by som sa chcela tej zeny zastavat, ale keby ma onehda byvaly nebol nechal, bola by som hadam dodnes s nim a dokonca si myslela ze som s nim stastna. Ake to je, ked chlap naozaj miluje zenu som poznala az vedla manzela… Dodnes ma moja vtedajsia zaslepenost desi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109907
24.3.14 16:10
@Ioda píše:
A kde se moc prosím hledají ženy. Hledám nějakou upřímnou a především věrnou :nevim:

asi uplne stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
24.3.14 16:11
@Bábi Zlopočasná píše:
@Ioda nie ze by som sa chcela tej zeny zastavat, ale keby ma onehda byvaly nebol nechal, bola by som hadam dodnes s nim a dokonca si myslela ze som s nim stastna. Ake to je, ked chlap naozaj miluje zenu som poznala az vedla manzela… Dodnes ma moja vtedajsia zaslepenost desi :oops:

Tak to bych chtěla jednou taky zažít…ten pocit, že to není prohra, ale vlastně výhra…i přesto, že máme toho malého cipíska…a to bolí asi nejvíc :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109907
24.3.14 16:12
@Ioda píše:
No dozvědět se po 24 letech věrného manželství (tedy alespoň z mé strany), že mne žena nikdy nemilovala a že ten její ženatý údržbář z práce je ta její první velká životní láska, že v mládí byla hloupá a nevěděla jak má správná láska vypadat. No ale že na to přišla až po těch 24ch letech… :?:

ja se take rozvedla po 25.letech… tak nezoufej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.3.14 16:13

Nemyslím si, že jsou tu „zlé“ ženy :). A určitě nebylo ani mým záměrem tu lovit rybičky. Jen tak mne to napadlo, každopádně je určitě člověku lépe, když tu čte osudy některých, opravdu by mohlo být hůře. Ačkoliv byla doba, kdy jsem myslel, že už být ani hůře nemůže. Mohlo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.3.14 16:19

Chci jen říci, že jsem přišel na jedno a docela se to i hodí k tématu a to, že ve vztahu nikdy a nikdo nebude mít 100%. To prostě nejde. Člověk může mít tak dok 80%. Vždycky tam bude něco chybět. A potom jeden potká někoho, kdo bude mít právě těch 20%. A on si s ním začne, protože má to, co mu chybí. Jenže si neuvědomí, že právě vyměnil 80% za 20%. To by si měli všichni včas uvědomit :roll:

Příspěvek upraven 24.03.14 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.3.14 16:21
@dexonka1 píše:
Jééé a můj manžel po 15 letech :pankac:A je hloupá, že si tenkrát toho Pištu Hufnágla nevzala :pankac: a musela trpět tak dlouho s tebou:-)
:lol: Jo Pišta Hufnágl… :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
24.3.14 16:29
@Ioda píše:
Chci jen říci, že jsem přišel na jedno a docela se to i hodí k tématu a to, že ve vztahu nikdy a nikdo nebude mít 100%. To proste nejde. Člověk může mít tak dok 80%. Vždycky tam bude něco chybět. A potom jeden potká někoho, kdo bude mít právě těch 20%. A on si s ním začne, protože má to, co mu chybí. Jenže si neuvědomí, že právě vyměnil 80% za 20%. To by si měli všichni včas uvědomit :roll:

To je moc dobře řečeno, tesat do kamene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí