Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vykladzkaret píše:
V tomhle mam jednu temer paradoxni radu… nejdulezitejsi je zacit hledat u sebe.
Mnoho zen i muzu ma potrebu najit partnera, aby je nejakym zpusobem „zkompletoval“, „zacelil“, ale nechapou, ze ta primarni potreba prameni z nejakeho vlastniho vnitrniho nedostatku, a ze dokud ho nezaceli, ze jaksi „placou na spatnem hrobe“.
Protoze mam zkusenost, ze jakmile je clovek sam kompletni, zhojeny, tak k nemu lide ve smyslu potencialni partneri sami prijdou… funguje to temer jako magnet, a je dulezite pracovat nejprve na sobe, az pote na hledani sveho protejsku.
Já si zase myslím, že pokud se člověk cítí spokojený sám ze sebou, kompletní.. už žádného partnera nehledá ani nepotřebuje
@Venetia píše:
Já si zase myslím, že pokud se člověk cítí spokojený sám ze sebou, kompletní.. už žádného partnera nehledá ani nepotřebuje
Tak asi potřebuje, ono je to příjemné, s někým sdílet život, ale když nikoho nemá, tak z toho není na prášky
@Takyjedna presne tak, a teprve v takove chvili ho zacina hledat ze spravnych duvodu, a pak ma sanci, ze to vyjde…
Nj,
ale kdo je kompletní? Takových lidí je málo. To znám akorát sebe (ftip) ![]()
@vykladzkaret píše:
@Takyjedna presne tak, a teprve v takove chvili ho zacina hledat ze spravnych duvodu, a pak ma sanci, ze to vyjde…
a z jakých důvodů?
Tak za mě je partner/ka pouze zpestření života, nikoliv jeho hlavní cíl a náplň ![]()
@WTFF píše:
Tak za mě je partner/ka pouze zpestření života, nikoliv jeho hlavní cíl a náplň
souhlas, ale pokud si to to zpestření najdeš v jiných věcech, nic ti nebude chybět a budeš spokojená, tak už žádné další zpestření nepotřebuješ
@vykladzkaret píše:
V tomhle mam jednu temer paradoxni radu… nejdulezitejsi je zacit hledat u sebe.
Mnoho zen i muzu ma potrebu najit partnera, aby je nejakym zpusobem „zkompletoval“, „zacelil“, ale nechapou, ze ta primarni potreba prameni z nejakeho vlastniho vnitrniho nedostatku, a ze dokud ho nezaceli, ze jaksi „placou na spatnem hrobe“.
Protoze mam zkusenost, ze jakmile je clovek sam kompletni, zhojeny, tak k nemu lide ve smyslu potencialni partneri sami prijdou… funguje to temer jako magnet, a je dulezite pracovat nejprve na sobe, az pote na hledani sveho protejsku.
Dekuji… Zni to rozumne
snazim se na tom pracovat ![]()
@Tecumseh píše:
Zkus erotický klub, tam určitě najdeš chlapa s kou…
Venku, nebo ve společnosti jiných lidí
Seznamky jsou pro zoufalce, nic ve zlím
![]()
@Venetia píše:
Fakt? A co sex? Ten je vždycky nejlepší ve dvou a více ![]()
@Venetia píše:
Myslím, že ta kompletnost byla míněná trochu jinak ![]()
Vidím to tak, že kdo nevydrží sám se sebou (tedy bez partnera), s tím těžko vydrží ten partner.
Když občas čtu takové to „bojím se být sama/neumím být sama“ a podobné výžvyky, zpravidla v diskusi, kde se partner, kterého dotyčná nechce opustit, ukazuje jako ichtyl, tak mě mrazí. To je přesně ten blbej důvod, proč být s někým.
Tady máte pár chlapů ochutnávku Abdullah Ejaz, Abdul Mannan, Kivanc Tattlitug <3 Přeji vám příjemný lov holky
Dobrou noc ![]()
Příspěvek upraven 24.03.14 v 01:08