Kde se "hledají" chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1590
23.3.14 19:15

Zkus erotický klub, tam určitě najdeš chlapa s kou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109267
23.3.14 19:40
@vykladzkaret píše:
V tomhle mam jednu temer paradoxni radu… nejdulezitejsi je zacit hledat u sebe.
Mnoho zen i muzu ma potrebu najit partnera, aby je nejakym zpusobem „zkompletoval“, „zacelil“, ale nechapou, ze ta primarni potreba prameni z nejakeho vlastniho vnitrniho nedostatku, a ze dokud ho nezaceli, ze jaksi „placou na spatnem hrobe“.
Protoze mam zkusenost, ze jakmile je clovek sam kompletni, zhojeny, tak k nemu lide ve smyslu potencialni partneri sami prijdou… funguje to temer jako magnet, a je dulezite pracovat nejprve na sobe, az pote na hledani sveho protejsku.

Já si zase myslím, že pokud se člověk cítí spokojený sám ze sebou, kompletní.. už žádného partnera nehledá ani nepotřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9464
23.3.14 20:03
@Venetia píše:
Já si zase myslím, že pokud se člověk cítí spokojený sám ze sebou, kompletní.. už žádného partnera nehledá ani nepotřebuje

Tak asi potřebuje, ono je to příjemné, s někým sdílet život, ale když nikoho nemá, tak z toho není na prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
23.3.14 20:18

@Takyjedna presne tak, a teprve v takove chvili ho zacina hledat ze spravnych duvodu, a pak ma sanci, ze to vyjde…

• Citovat
  • Upravit
9464
23.3.14 20:26

Nj, :think: ale kdo je kompletní? Takových lidí je málo. To znám akorát sebe (ftip) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109267
23.3.14 21:09
@vykladzkaret píše:
@Takyjedna presne tak, a teprve v takove chvili ho zacina hledat ze spravnych duvodu, a pak ma sanci, ze to vyjde…

a z jakých důvodů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.3.14 21:33

Tak za mě je partner/ka pouze zpestření života, nikoliv jeho hlavní cíl a náplň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109267
23.3.14 21:35
@WTFF píše:
Tak za mě je partner/ka pouze zpestření života, nikoliv jeho hlavní cíl a náplň :mrgreen:

souhlas, ale pokud si to to zpestření najdeš v jiných věcech, nic ti nebude chybět a budeš spokojená, tak už žádné další zpestření nepotřebuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
23.3.14 22:38
@vykladzkaret píše:
V tomhle mam jednu temer paradoxni radu… nejdulezitejsi je zacit hledat u sebe.
Mnoho zen i muzu ma potrebu najit partnera, aby je nejakym zpusobem „zkompletoval“, „zacelil“, ale nechapou, ze ta primarni potreba prameni z nejakeho vlastniho vnitrniho nedostatku, a ze dokud ho nezaceli, ze jaksi „placou na spatnem hrobe“.
Protoze mam zkusenost, ze jakmile je clovek sam kompletni, zhojeny, tak k nemu lide ve smyslu potencialni partneri sami prijdou… funguje to temer jako magnet, a je dulezite pracovat nejprve na sobe, az pote na hledani sveho protejsku.

Dekuji… Zni to rozumne :mrgreen: snazim se na tom pracovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
23.3.14 22:40
@Tecumseh píše:
Zkus erotický klub, tam určitě najdeš chlapa s kou… :lol:
:lol: jezis… to by me ani nenapadloo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
těhulka live
23.3.14 22:43

Venku, nebo ve společnosti jiných lidí :mrgreen: Seznamky jsou pro zoufalce, nic ve zlím :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
23.3.14 23:10

@ElenaB To me tesi, preji hodne stesti… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
23847
24.3.14 00:28
@Venetia píše:

Fakt? A co sex? Ten je vždycky nejlepší ve dvou a více :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
24.3.14 00:51
@Venetia píše:

Myslím, že ta kompletnost byla míněná trochu jinak :think:
Vidím to tak, že kdo nevydrží sám se sebou (tedy bez partnera), s tím těžko vydrží ten partner.
Když občas čtu takové to „bojím se být sama/neumím být sama“ a podobné výžvyky, zpravidla v diskusi, kde se partner, kterého dotyčná nechce opustit, ukazuje jako ichtyl, tak mě mrazí. To je přesně ten blbej důvod, proč být s někým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
těhulka live
24.3.14 01:05

Tady máte pár chlapů ochutnávku Abdullah Ejaz, Abdul Mannan, Kivanc Tattlitug <3 Přeji vám příjemný lov holky :mrgreen: Dobrou noc :mrgreen:

Příspěvek upraven 24.03.14 v 01:08

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí