Kde se "hledají" chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
24.3.14 14:50

Omlouvam se za preklepy.Pisu z mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
24.3.14 14:50

@Andy27 ja jsem treba milejsi v realu nez po pismenkach :mrgreen: a presne tak… pracuje fantazie… clovek si vysni princatko, a potom zjisti ze to je normalni chlap.. a kdyz te na netu nastve, tak internet zavres, vypnes.. ale vrealu bohuzel nevypnes nic, tam ti nezbyva, nez problem resit… a to pres net nemusis zjistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.3.14 14:54

@Andy27 To je pravda :? Ale nekdy ma clovek stesti a najde tam nekoho :)
Ja teda zatim jenom blbce ktery mi rekli ze nejsem jejich typ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.3.14 14:59
@ElenaB píše:
Ja si myslim, ze internetova seznamka neni uplne fajn, ale treba pro ty, kdo nemaji moznost si vyjit mezi lidi, nebo nemaji moznost jit nekam :think:

Dřív, když jsem se seznamovala já ehm ještě v minulém století :oops:, to byl fajn filtr, protože na net se dostali tak maximálně ajťáci nebo studenti, prostě lidi „na úrovni“ :mrgreen: a ne kdejakej d.bil a úchyl jak dneska :roll: Nooo, dneska bych měla sakra problém :think: ale když už, tak bych začala dělat nějaký bojový umění nebo letecký výcvik, tam je chlapů většina, ženská vzácná a měli bychom společnýho koníčka pro začátek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
24.3.14 15:02

@kaja00 tak to urcite, znam par kterym to vyslo :palec: Ale beru je jako jedny z mala..A co me uplne odrazuje, je seznamovani na diskotekach :mrgreen: Od zavanem par deci, nevim to me nikdy nebralo, hlavne ty typi.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.3.14 15:04
@Andy27 píše:
@kaja00 nepoznas,ja si se svym ex psala 2 roky, a behem byl nekdo uplne jiny, Povahove, no ve vsem. Velke zklamani.Od te doby rikam, jedi se seznamit osobne.Si vem pises si s neky i blbi 3 mesice.Ma fajn fotku, rozumi ti, jenoze, mozek pracuje a idealizuje.Je tady prostor ke zkrasleni a pretvarce, :think:

Ty jo, nechci se nikterak chlubit, ale já podle psaného projevu člověka už umím dost prokouknout. A to i tady na emiminu. Když jsem se s nějakýma holkama sešla, tak mi byly sympatické i v reálu, nebo byly úplně stejně trhlé jak na netu :mrgreen: Akorát s nesympatickýma lidma odsud se nesetkávám, takže nevím, jak dobře mi funguje i ten negativní pocit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.3.14 15:08

@Gina108 No prave :D Ted clovek nikdy nevi jestli to neni uchyl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.3.14 15:09

@Andy27 Pockat, ja mela spatne typi? Jakoze se maji psat tipy? :mrgreen: Ja myslela typi jako druhy muzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
24.3.14 15:13
@kaja00 píše:
@Andy27 Pockat, ja mela spatne typi? Jakoze se maji psat tipy? :mrgreen: Ja myslela typi jako druhy muzu :mrgreen:

ne, jako že nejsi jejich typ, to je správně… jen v množném čísle by to byly typy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.3.14 15:13
@kaja00 píše:
@Andy27 Pockat, ja mela spatne typi? Jakoze se maji psat tipy? :mrgreen: Ja myslela typi jako druhy muzu :mrgreen:

Typy když už. Nebo tipy na typy ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.3.14 15:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
24.3.14 15:14

@Gina108 No to jsem si myslela taky, a veskera moje intuci selhala.On byl projevem desnej sympatak :think: A takovej ten gentleman, co mel zatim jen smulu na slecny :lol: Jenze kdyz se sejdes s kamaradkou, tak jsi uvolnena o nic ti nejde,neprehravas.mezi pohlavim je to jine…Aspon myslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
24.3.14 15:16

Nojoo, hodte me do tech cestinarskejch speku :zed:..sakra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109336
24.3.14 15:17
@kaja00 píše:
Seznamky jsou myslim v pohode ;) Aspon se lidi neodsoudi hned podle vzhledu :) Poznaji se vpodstate anonymne a pak uz je to skoro jasny… :mavam:

s tim uz mam dost zkusenost…takze co nejdrive aspon foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109336
24.3.14 15:18
@Andy27 píše:
@kaja00 nepoznas,ja si se svym ex psala 2 roky, a behem byl nekdo uplne jiny, Povahove, no ve vsem. Velke zklamani.Od te doby rikam, jedi se seznamit osobne.Si vem pises si s neky i blbi 3 mesice.Ma fajn fotku, rozumi ti, jenoze, mozek pracuje a idealizuje.Je tady prostor ke zkrasleni a pretvarce, :think:

to chce co nejdrive na rande

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria