Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andy27 ja jsem treba milejsi v realu nez po pismenkach
a presne tak… pracuje fantazie… clovek si vysni princatko, a potom zjisti ze to je normalni chlap.. a kdyz te na netu nastve, tak internet zavres, vypnes.. ale vrealu bohuzel nevypnes nic, tam ti nezbyva, nez problem resit… a to pres net nemusis zjistit
@Andy27 To je pravda
Ale nekdy ma clovek stesti a najde tam nekoho ![]()
Ja teda zatim jenom blbce ktery mi rekli ze nejsem jejich typ ![]()
@ElenaB píše:
Ja si myslim, ze internetova seznamka neni uplne fajn, ale treba pro ty, kdo nemaji moznost si vyjit mezi lidi, nebo nemaji moznost jit nekam
Dřív, když jsem se seznamovala já ehm ještě v minulém století
, to byl fajn filtr, protože na net se dostali tak maximálně ajťáci nebo studenti, prostě lidi „na úrovni“
a ne kdejakej d.bil a úchyl jak dneska
Nooo, dneska bych měla sakra problém
ale když už, tak bych začala dělat nějaký bojový umění nebo letecký výcvik, tam je chlapů většina, ženská vzácná a měli bychom společnýho koníčka pro začátek ![]()
@kaja00 tak to urcite, znam par kterym to vyslo
Ale beru je jako jedny z mala..A co me uplne odrazuje, je seznamovani na diskotekach
Od zavanem par deci, nevim to me nikdy nebralo, hlavne ty typi.. ![]()
@Andy27 píše:
@kaja00 nepoznas,ja si se svym ex psala 2 roky, a behem byl nekdo uplne jiny, Povahove, no ve vsem. Velke zklamani.Od te doby rikam, jedi se seznamit osobne.Si vem pises si s neky i blbi 3 mesice.Ma fajn fotku, rozumi ti, jenoze, mozek pracuje a idealizuje.Je tady prostor ke zkrasleni a pretvarce,
Ty jo, nechci se nikterak chlubit, ale já podle psaného projevu člověka už umím dost prokouknout. A to i tady na emiminu. Když jsem se s nějakýma holkama sešla, tak mi byly sympatické i v reálu, nebo byly úplně stejně trhlé jak na netu
Akorát s nesympatickýma lidma odsud se nesetkávám, takže nevím, jak dobře mi funguje i ten negativní pocit. ![]()
@Gina108 No prave
Ted clovek nikdy nevi jestli to neni uchyl ![]()
@Andy27 Pockat, ja mela spatne typi? Jakoze se maji psat tipy?
Ja myslela typi jako druhy muzu ![]()
@kaja00 píše:
@Andy27 Pockat, ja mela spatne typi? Jakoze se maji psat tipy?Ja myslela typi jako druhy muzu
ne, jako že nejsi jejich typ, to je správně… jen v množném čísle by to byly typy… ![]()
@kaja00 píše:
@Andy27 Pockat, ja mela spatne typi? Jakoze se maji psat tipy?Ja myslela typi jako druhy muzu
Typy když už. Nebo tipy na typy
![]()
@Gina108 No to jsem si myslela taky, a veskera moje intuci selhala.On byl projevem desnej sympatak
A takovej ten gentleman, co mel zatim jen smulu na slecny
Jenze kdyz se sejdes s kamaradkou, tak jsi uvolnena o nic ti nejde,neprehravas.mezi pohlavim je to jine…Aspon myslim ![]()
@kaja00 píše:
Seznamky jsou myslim v pohodeAspon se lidi neodsoudi hned podle vzhledu
Poznaji se vpodstate anonymne a pak uz je to skoro jasny…
s tim uz mam dost zkusenost…takze co nejdrive aspon foto ![]()
@Andy27 píše:
@kaja00 nepoznas,ja si se svym ex psala 2 roky, a behem byl nekdo uplne jiny, Povahove, no ve vsem. Velke zklamani.Od te doby rikam, jedi se seznamit osobne.Si vem pises si s neky i blbi 3 mesice.Ma fajn fotku, rozumi ti, jenoze, mozek pracuje a idealizuje.Je tady prostor ke zkrasleni a pretvarce,
to chce co nejdrive na rande