Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ElenaB píše:
@Andy27 ja jsem treba milejsi v realu nez po pismenkacha presne tak… pracuje fantazie… clovek si vysni princatko, a potom zjisti ze to je normalni chlap.. a kdyz te na netu nastve, tak internet zavres, vypnes.. ale vrealu bohuzel nevypnes nic, tam ti nezbyva, nez problem resit… a to pres net nemusis zjistit
No, ale pokud chce žena v životě prince, musí být také sama „princeznou“… ![]()
@Ioda píše:
Chci jen říci, že jsem přišel na jedno a docela se to i hodí k tématu a to, že ve vztahu nikdy a nikdo nebude mít 100%. To proste nejde. Člověk může mít tak dok 80%. Vždycky tam bude něco chybět. A potom jeden potká někoho, kdo bude mít právě těch 20%. A on si s ním začne, protože má to, co mu chybí. Jenže si neuvědomí, že právě vyměnil 80% za 20%. To by si měli všichni včas uvědomit
Hele to je fakt chytrý ![]()
@Venetia píše:
fakt… tak to je lepsi tam mit fotku rovnou a ozyvaji se jen ti, ktere oslovis..mne se tohle nestalo ani jednou
Tak to já jsem nejspíše za a) moc hnusnej, nebo za b) moc starej. Jenže Vy ženský máte takové představy… Většina chce nejlépe muže od 30 do 40ti let s morálními požadavky, které by spíše seděly k muži již více vyzrálému. Co si budeme namlouvat, pokud se kluk neožení do 30, tak pak už to není občas žádná sláva. Buď je tak trochu sobec, nebo mamánek (a pak máte doma děti rovnou 2
), nebo nezralá osobnost. S námi chlapy je to jako s Vámi ženami. Pořádný chlap nemá potřebu „vybouřovat“ se ještě ve 30 letech. Ten už od mládí chce tu svojí spřízněnou duši o kterou se může starat a opečovávat ji. A pokud se k tomu ještě přidá nějaká ta maličká kopie jeho, nebo ní - tak dvakrát. paráda
Muže nad 40 let co za něco stojí si ty jejich hlídají
, nebo jsou mrtví, nebo jsou to ta stejná kategorie jako ti do 30 let. Ještě je tu ta kategorie, kterou nejvíce opovrhuji a to ženáči, co té zadané slíbí těch 20% jen aby si něco dokázali. Potom je tu asi ta poslední kategorie
, do které se ehm, počítám já, rozpadem vztahu zdecimovaní a deprimovaní, tudíž na čas pro ženy nepoužitelní. Ale píšu načas, neb jak se zpívá v té písni, že pro jednu lásku slunce nesvítí. Ale řekněte to srdci - rozum velí kašli na to a jdi dál, jen tomu srdci potvoře to jde nějak pomalu… ![]()
@Ioda ja vim samozrejme…byvaly napriklad za celou dobu naseho vztahu nemel na me zadnou vitku.. to jenom ja jsem na nej neco mela (ale bylo to skutecne opravnene)pro nej jsem byla dokonala.. Ale on mi absolutne nevyhovoval… ![]()
„Chci jen říci, že jsem přišel na jedno a docela se to i hodí k tématu a to, že ve vztahu nikdy a nikdo nebude mít 100%. To proste nejde. Člověk může mít tak dok 80%. Vždycky tam bude něco chybět. A potom jeden potká někoho, kdo bude mít právě těch 20%. A on si s ním začne, protože má to, co mu chybí. Jenže si neuvědomí, že právě vyměnil 80% za 20%. To by si měli všichni včas uvědomit
“… tohle je tak pravdivy… tohle udelala segra.. tak uvidime zda se vysplha na tech 100…
@Ioda píše:
Tak to já jsem nejspíše za a) moc hnusnej, nebo za b) moc starej. Jenže Vy ženský máte takové představy… Většina chce nejlépe muže od 30 do 40ti let s morálními požadavky, které by spíše seděly k muži již více vyzrálému. Co si budeme namlouvat, pokud se kluk neožení do 30, tak pak už to není občas žádná sláva. Buď je tak trochu sobec, nebo mamánek (a pak máte doma děti rovnou 2), nebo nezralá osobnost. S námi chlapy je to jako s Vámi ženami. Pořádný chlap nemá potřebu „vybouřovat“ se ještě ve 30 letech. Ten už od mládí chce tu svojí spřízněnou duši o kterou se může starat a opečovávat ji. A pokud se k tomu ještě přidá nějaká ta maličká kopie jeho, nebo ní - tak dvakrát. paráda
Muže nad 40 let co za něco stojí si ty jejich hlídají
, nebo jsou mrtví, nebo jsou to ta stejná kategorie jako ti do 30 let. Ještě je tu ta kategorie, kterou nejvíce opovrhuji a to ženáči, co té zadané slíbí těch 20% jen aby si něco dokázali. Potom je tu asi ta poslední kategorie
, do které se ehm, počítám já, rozpadem vztahu zdecimovaní a deprimovaní, tudíž na čas pro ženy nepoužitelní. Ale píšu načas, neb jak se zpívá v té písni, že pro jednu lásku slunce nesvítí. Ale řekněte to srdci - rozum velí kašli na to a jdi dál, jen tomu srdci potvoře to jde nějak pomalu…
nejdrive je treba se z toho rozchodu dostat… treba zkusit i nejaky mene vazny vztah… a ten pravy /a se pak objevi.. treba ![]()
@Venetia píše:
nejdrive je treba se z toho rozchodu dostat… treba zkusit i nejaky mene vazny vztah… a ten pravy /a se pak objevi.. treba
Třeba ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
@Ioda nie ze by som sa chcela tej zeny zastavat, ale keby ma onehda byvaly nebol nechal, bola by som hadam dodnes s nim a dokonca si myslela ze som s nim stastna. Ake to je, ked chlap naozaj miluje zenu som poznala az vedla manzela… Dodnes ma moja vtedajsia zaslepenost desi
No a co teprv kdybys poznala nějakýho dalšího chlápka
![]()
@Ioda píše:
Chci jen říci, že jsem přišel na jedno a docela se to i hodí k tématu a to, že ve vztahu nikdy a nikdo nebude mít 100%. To prostě nejde. Člověk může mít tak dok 80%. Vždycky tam bude něco chybět. A potom jeden potká někoho, kdo bude mít právě těch 20%. A on si s ním začne, protože má to, co mu chybí. Jenže si neuvědomí, že právě vyměnil 80% za 20%. To by si měli všichni včas uvědomitPříspěvek upraven 24.03.14 v 16:56
Ano, to je pravda. Ale když někdo zoufale 24 let touží po oněch 20% které nikdy neměl, tak se není co divit, že v době nějaké „druhé mízy“ nevidí, neslyší, jde si za svým, i když do horšího.
No a ty nezoufej, když něco skončilo, znamená to, že může zas něco nového začít. A co ty víš, třeba budeš mít štěstí potkat 90% ![]()
@ElenaB píše:
@Ioda ja vim samozrejme…byvaly napriklad za celou dobu naseho vztahu nemel na me zadnou vitku.. to jenom ja jsem na nej neco mela (ale bylo to skutecne opravnene)pro nej jsem byla dokonala.. Ale on mi absolutne nevyhovoval…
Nepsala jsem tohle ja:-D
Mne taky porad neco vadilo, rozvadela jsem se x-krat…on nikdy nic. No a pak buch…a konec:-/
Ale ted tezko rict, jestli zadnou vytku nemel nebo to jen tutlal…spi B je spravne:-/
@dexonka1 ja se musim priznat, ze v tu dobu, co jsem s nim byla bylo vsechno tak perfektni z moji strany, ze na me nemohl mit ani carku
…to spis uz potom nevydrzel vase stiznosti, a on treba fakt nic na tebe nemel
proc by se to nemohlo stat
@dexonka1 píše:
Nepsala jsem tohle ja:-D
Mne taky porad neco vadilo, rozvadela jsem se x-krat…on nikdy nic. No a pak buch…a konec:-/
Ale ted tezko rict, jestli zadnou vytku nemel nebo to jen tutlal…spi B je spravne:-/
Pravda, asi je dobré si říci, že každý konec je zároveň novým začátkem. A třeba něčeho ještě lepšího
Podstatné a důležité je poučit se ze svých chyb, to je základ, snad…
@dexonka1 píše:
Tak to bych chtěla jednou taky zažít…ten pocit, že to není prohra, ale vlastně výhra…i přesto, že máme toho malého cipíska…a to bolí asi nejvíc
To je pravda, zrada nejbližšího člověka asi bolí nejvíce. Navíc když mají spolu to nejhezčí, co snad někdy z lásky vzniklo a to třeba toho malého Cipíska
. No já bych za rodinu dal život, věnoval tomu všechno a pak tohle. No i to je ale život. Jednou dole a jednou nahoře ![]()
@Gina108 píše:
No a co teprv kdybys poznala nějakýho dalšího chlápka![]()
Nestras, kym ma nezbalil manzel tak som z tych typkov dostavala pocit ze klastor by mohol byt fajn riesenim… v sutane by ma aspon neotravovali.