Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pod vlivem, na oslavě, mě opil, přefikl, tak máme dítě a proto jsme se rozešli ![]()
@Anonymní píše:
Nečetla jsem diskuzi, ale radu mám (ozkoušenou)!!! Musíš začít chodit s klukem, který o tebe má zájem, ale ty do něho třeba nejsi zamilovaná. Takový to chození jen tak z „nudy“. Ten kluk tě určitě brzy začne brát mezi své kamarády, no a tady přichází fáze vybírání nezadaného kamaráda![]()
![]()
Nesmíš to celé nechat trvat dlouho, aby ten prví nebyl moc smutný. Anonym protože jsem to tak sama udělala a moc lidí to neví
Je to sice trošku drastická metoda, ale když prostě budeš doma na zadku nikoho nenajdeš, když vyrazíš s kamarádkou, tak na kluky působíte jako zoufalky co hledají atd…
Hustý ![]()
Hledala jsem na seznamce a minulý týden jsem měla sedmé rande.
Kor, první chlap ze sedmi, co byl normální. Příští týden se s ním scházím znovu. ![]()
@ElenaB píše:
@bismarck Joo takhle by se hledat meli a skutecne prace… Jenze do te se dostanu min za 2 roky. A ted studuju na vs… Jenze jsme mala fakulta…A ja bych radeji starsiho chlapa kousek (jen kousek ale) potrebuji nejen pritele, ale i tatinka pro malou
jak dlouho jsi sama?
@gabki vzhledem k tomu ze jsem tehulka ted, tak moc ne… Ale v zasade jsem cely zivot nemela stesti a byla porad sama ![]()
@Jura007 joo takhle jsem tu poznala taky jednu tehulku a zjistila, ze je skoro sousedka ![]()
@ElenaB píše:
@gabki vzhledem k tomu ze jsem tehulka ted, tak moc ne… Ale v zasade jsem cely zivot nemela stesti a byla porad sama
tak já těhu nejsem, mám pětiletou, ale jsem sama co se narodila, vlastně ani nehledám…jen někdy si postesknu
ale byla by to paráda mít chlapa, tuhle mi jedna známá říká, ty si furt sama???to není možné, taková kočka
jj, ale je to přesně tak, když nikam nechodím…
v práci dělám sama, z práce dojedu na vesnici a konec, tím kultůra končí
a do města jít si vyrazit se mi nechce, stejně v hospodě nikoho mravného nepotkáš, když jedu s malou na výlet tak taky né, a seznamku nepreferuji. takže jsem kočka nádherná sama a mít mě nijaký chlap tak jsem pro něho ztělesněný poklad
jj sebevědomí mi nechybí
tak at se ti poštěstí a najdeš toho pravého ![]()
@gabki No rekla bych ze jsme na tom stejne
internet je pro me pase a do hospod se mi nechce
@Pruhovaný_mýval píše:
Na horolezecký stěně. Je tam kvalitní svalnatý materiál
@gabki
ta profilovka to jsi Ty? Jestli jo, tak jsou chlapi asi fakt trubky
, hotová bohyně domácího štěstí.
@veri3110 né to nejsem já, ale velmi podobná této. no hold smula
Před 10 lety na www.rande.cz
Byla jsem tam aktivní s přestávkama téměř 2 roky než jsem našla DOKONALÉHO. A teď jsme už 10 let šťastní ![]()
@ElenaB - hele tak já mám známou, co se jako těhotná dala dohromady se svým gynekologem.
Jejich dceru si pak odrodil a ještě v porodním boxu ji požádal o ruku. ![]()