Kde se "hledají" chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1826
22.3.14 12:24

Pod vlivem, na oslavě, mě opil, přefikl, tak máme dítě a proto jsme se rozešli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
22.3.14 12:25
@Anonymní píše:
Nečetla jsem diskuzi, ale radu mám (ozkoušenou)!!! Musíš začít chodit s klukem, který o tebe má zájem, ale ty do něho třeba nejsi zamilovaná. Takový to chození jen tak z „nudy“. Ten kluk tě určitě brzy začne brát mezi své kamarády, no a tady přichází fáze vybírání nezadaného kamaráda :lol: :lol: :lol: Nesmíš to celé nechat trvat dlouho, aby ten prví nebyl moc smutný. Anonym protože jsem to tak sama udělala a moc lidí to neví :-D Je to sice trošku drastická metoda, ale když prostě budeš doma na zadku nikoho nenajdeš, když vyrazíš s kamarádkou, tak na kluky působíte jako zoufalky co hledají atd…

Hustý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
22.3.14 12:31

Hledala jsem na seznamce a minulý týden jsem měla sedmé rande.
Kor, první chlap ze sedmi, co byl normální. Příští týden se s ním scházím znovu. :-)

• Citovat
  • Upravit
1211
22.3.14 12:32
@ElenaB píše:
@bismarck Joo takhle by se hledat meli a skutecne prace… Jenze do te se dostanu min za 2 roky. A ted studuju na vs… Jenze jsme mala fakulta…A ja bych radeji starsiho chlapa kousek (jen kousek ale) potrebuji nejen pritele, ale i tatinka pro malou :roll:

jak dlouho jsi sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
22.3.14 12:52

@gabki vzhledem k tomu ze jsem tehulka ted, tak moc ne… Ale v zasade jsem cely zivot nemela stesti a byla porad sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
22.3.14 12:52

@MambaJ huh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
22.3.14 12:53

@Jura007 joo takhle jsem tu poznala taky jednu tehulku a zjistila, ze je skoro sousedka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
22.3.14 13:25
@ElenaB píše:
@gabki vzhledem k tomu ze jsem tehulka ted, tak moc ne… Ale v zasade jsem cely zivot nemela stesti a byla porad sama :nevim:

tak já těhu nejsem, mám pětiletou, ale jsem sama co se narodila, vlastně ani nehledám…jen někdy si postesknu :lol: ale byla by to paráda mít chlapa, tuhle mi jedna známá říká, ty si furt sama???to není možné, taková kočka :mrgreen: jj, ale je to přesně tak, když nikam nechodím… :,( v práci dělám sama, z práce dojedu na vesnici a konec, tím kultůra končí :lol: a do města jít si vyrazit se mi nechce, stejně v hospodě nikoho mravného nepotkáš, když jedu s malou na výlet tak taky né, a seznamku nepreferuji. takže jsem kočka nádherná sama a mít mě nijaký chlap tak jsem pro něho ztělesněný poklad :mrgreen: :mrgreen: jj sebevědomí mi nechybí :mrgreen: tak at se ti poštěstí a najdeš toho pravého ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
22.3.14 13:32

@gabki No rekla bych ze jsme na tom stejne :roll: internet je pro me pase a do hospod se mi nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.3.14 13:34
@Pruhovaný_mýval píše:
Na horolezecký stěně. Je tam kvalitní svalnatý materiál :D
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
22.3.14 13:52

@gabki
ta profilovka to jsi Ty? Jestli jo, tak jsou chlapi asi fakt trubky :mrgreen:, hotová bohyně domácího štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
22.3.14 14:13

@veri3110 né to nejsem já, ale velmi podobná této. no hold smula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
22.3.14 14:18

Před 10 lety na www.rande.cz
Byla jsem tam aktivní s přestávkama téměř 2 roky než jsem našla DOKONALÉHO. A teď jsme už 10 let šťastní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
22.3.14 16:59

@ElenaB - hele tak já mám známou, co se jako těhotná dala dohromady se svým gynekologem. :lol: Jejich dceru si pak odrodil a ještě v porodním boxu ji požádal o ruku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
22.3.14 17:12

@Oter to si neumim vubec predstavit jako!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí