Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Svého muže jsem potkala díky kamarádce na jedné akci u nas ve městěNo a nedavno jsem potkala na plese jineho a litame v tom. A ani nevíš jak rada bych si to vyměnila a raději neměla žádného, než řešit tohle
Včera jsem šla po městě a pozvali me 3 chlapi na kávu, jen tak… Když jsem byla nezadana, nic takového se nedělo.
![]()
Raději anonymně, Z. Z
Ono tak je to vzdy. Dokud jsi sama, tak nikdo nezavola, nenapise, nepozve. A jak si nekoho najdes, tak se muzou vsichni zblaznit. Ja bych se byt tebou vubec nevzrusovala. S tim, co jsi ho potkala na plese, to je jen chvilkova zalezitost. Eroticka jiskricka co preskocila max.
Snazila bych se upevnit manzelstvi spis
@Anonymní píše:
Svého muže jsem potkala díky kamarádce na jedné akci u nas ve městěNo a nedavno jsem potkala na plese jineho a litame v tom. A ani nevíš jak rada bych si to vyměnila a raději neměla žádného, než řešit tohle
Včera jsem šla po městě a pozvali me 3 chlapi na kávu, jen tak… Když jsem byla nezadana, nic takového se nedělo.
![]()
Raději anonymně, Z. Z
Tak proč jednoho nenabídneš zakladatelce?
![]()
@ElenaB - tak ono ale nejde vlastně o balení. Když cíleně hledáš, tak ti muži i utíkají.
Já se seznámila partnera na té erotické diskuzi - oba jsme tam vlezli náhodou a systém mi rovnou vygeneroval jeho a všimla jsem si, že je z města, kde jsem kdysi žila. Tak jsem mu napsala, že je to náhoda, že ho neznám a už to bylo. Mnohdy najdeš partnera na místech a v situacích, kdybys to opravdu nečekala. Přijde mi, že nejlíp hledají ženy, které se vztahu nebrání, ale nehledají a snaží se žít aktivní svůj život. Pak lze poznat hodně nových lidí a ta pravděpodobnost je větší.
@tiffany píše:
Tak proč jednoho nenabídneš zakladatelce?![]()
Klidne ![]()
Jinak ElenaB, nejsme manžele a celkové je to na delší povídání. Ale mužů potvrdit, ze fakt když člověk vyloženě hledá, tlačí na pilu, tak to proste nejde. Mám kamaradku, uz hoodne dlouho někoho hledá, moc po tom touží a nemůže nikoho najit. Přitom je to pěkná ženská ![]()
Z. Z
Nečetla jsem diskuzi, ale prosím, nehledejte nikdo mezi zadanými ![]()
My jsme u nás vždycky lovily mezi fotbalisty (pralesní liga, žádní boháči
) Kámoši kámošů. Na dědině se stejně všichni znají ![]()
@ElenaB Kde se hledají chlapi? Třeba na emiminu. Občas tu nějaký perspektivní prosviští - čímž nemyslím sebe. (Čas od času je tu i nějaký osamělý taťka s dítětem ve vlastní péči.)
Nečetla jsem diskuzi, ale radu mám (ozkoušenou)!!! Musíš začít chodit s klukem, který o tebe má zájem, ale ty do něho třeba nejsi zamilovaná. Takový to chození jen tak z „nudy“. Ten kluk tě určitě brzy začne brát mezi své kamarády, no a tady přichází fáze vybírání nezadaného kamaráda
Nesmíš to celé nechat trvat dlouho, aby ten prví nebyl moc smutný. Anonym protože jsem to tak sama udělala a moc lidí to neví
Je to sice trošku drastická metoda, ale když prostě budeš doma na zadku nikoho nenajdeš, když vyrazíš s kamarádkou, tak na kluky působíte jako zoufalky co hledají atd…
@ElenaB Ve tvém případě bych asi hledal trochu „za obzorem“ - na Mostecku je velká část perspektivních chlapců/chlapů nějakým způsobem zadaných už od šestnácti… Z těch ostatních se velice těžko vybírá…
Ahoj, já nehledala, byla jsem zadaná, ale měla jsem doma chlapa k ničemu, nebyla jsem vůbec spokojená a už dlouho jsem to chtěla ukončit, jen jsem neměla odvahu. Jenže, našla jsem si práci v baru, kam přišel můj nynější a bylo to. První dojem hroznej, vešel do dveří pěknej, ale od pohledu protivnej chlap. První co mi prolítlo hlavou když jsem ho viděla bylo „Co to je za namyšleného vola?“ Chodil tam týden, každý den si dal po práci jedno a šel. Přišel i odcházel bez pozdravu, takže pro mě opravdu strašnej. Pak o víkendu přišel večer a rozpovídal se a vylezlo z něj, že se mu hrozně líbím a že mě chce pozvat na večeři. Čučela jsem na něj a nechápala. Odmítla jsem, že jsem zadaná. Chodil za mnou a zkoušel to pak každý den. Doma jsem se po obrovské hádce rozhodla vztah ukončit a tudíž už jsem vlastně neměla důvod, proč na véču nezajit. Tak jsme šli, strašně jsme si rozuměli a hned se zamilovali. Po měsíci už jsme spolu bydleli. Teď máme krásného kluka, vztah úžasný, stejná zamilovanost jako na začátku a všechno opravdu super. Takže já radím, když někoho potkáš, tak nedávej na 1.pohled, ale zkus poznat, třeba jako já nakonec potkáš někoho, koho bys nikdy nechtěla a bude to ten pravý ![]()
@tiffany píše:
Tak proč jednoho nenabídneš zakladatelce?![]()
Hahaha, no hned by bylo vyreseno co?
![]()
@Katyty nene zadany ja nemusim ![]()
@Jura007 kdyz vsechno je ten internet a to je fakt naprd
i kdyz nerikam, ze i na netu nejsou slusni lide obecne
@Jura007 No na severu je to vsechno rozebrany
to ma potom clovek hold smulu, ja bydlela v Anglii, ale spatna volba pritele
@ElenaB No pro mě je internet zdrojem poznávání sousedů v novém bydlišti… S někým se tady na emiminu zakecám a pak zjistím, že bydlí ve vedlejším paneláku.
Takže internet není úplně nanic.