Kde sehnat dětskou Protetiku?

322
9.4.15 17:32

Kde sehnat dětskou Protetiku?

Holky, kdo kupujete pro děti boty Protetika, kde je možné je teď sehnat? Třeba na mtg botičky, kde jsme je objednávali už prý vůbec nebudou a i jinde v jiných botičkových e-shopech mají jen pár párů doprodeje… případně jaké jiné boty místo této značky na širší nožku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35331
9.4.15 17:37

Na sirsi nohu treba Pegres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
9.4.15 17:38

@kat124 koukni sem
jinak nevím, kupujeme jenom Protetiku nebo potom tenisky Befado a Adidas, ty jsou malému dobré a sandálky Santé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.4.15 18:28

Protetika mizí z trhu? Jestli jo, tak je to velká škoda :( U nás byl přímo kamenný obchod, ceny rajské, výběr velký. Byla jsem tam asi 3 týdny zpět a zavřeno.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.4.15 09:15

V botičkách MTG Protetiky běžně prodávají. Jsou v prodejně i v jejich eshopu k vidění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
26.4.15 09:24

Protetiku jsem koupila v lékárně…narazila jsem na boty zlevněné, protoze je tam měli uz z loňska…cena 550 vel 31
Super…taky je rada kupuju, tak snad opravdu nezmizí :nevim:
Našemu sedí nejlíp ze všech bot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
26.4.15 10:10

@kat124 Ahojky,já kupuju Protetiku u Botatexu a mají docela pěkný výběr-už jsou i nové letní sandálky ;).Navíc mají e-shop i kamennou prodejnu a vždy poradí :pankac:
Stačí napsat jak má dítě dlouhou nohu a oni ti dají na výběr třeba i z jiné značky…já jsem u nich spokojená. I ceny mi přijdou přijatelné :palec: @Teruna000 Jo Befada jsou Boží, pěkné barvy a malému taky krásně sedí i když má vysoký nárt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
26.4.15 10:19

Já kupuju tady:http://www.mb-detskaobuv.cz/…/5-PROTETIKA
a je pravda, že Befada mě dost překvapila, na to že jsou polský, jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
26.4.15 10:51

@medunka23 Já znám více Polských bot a jsou kvalitní…třeba Renbut-lepší boty než kterékoliv české-dělá i papuče a levnější než Befado..koukni :
 http://www.boty-detske.cz/…/RENBUT.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
26.4.15 12:25

@terkom83 díky :palec: vypadají moc dobře, já pro malou potřebuju s opravdu pevným opatkem, tyhle jsou cenově podobný jako sandálky co jsem teď kupovala pro malou na doma od protetiky z toho krámku jak jsem dávala odkaz, takže super že vím že existuje něco podobnýho. Jako befada mě nadchly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková