Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My máme Ikea růžovou plastovou čtvercovou krabici s víkem na kolečkách. Teď po vánocích ale abychom snad přikoupili dvě další ![]()
Krabici na hračky?.. já jsem kupovala v hypernově takovou plastovou na kolečkách když byla v akci za 100..
vyplatí se počkat na akci, ale neni drahá ani bez tý akce.. a nebo ještě v Jysku..:)
Monjie já mám z Jysku, má 52litrů, na každé straně 4 kola a mají ji v barvě modré se zelenýma kolama a zeleným víkem a nebo růžovou s fialkovýma kolama a fialovým víkem. A mají ju teď v akci - za 300,– Kč.
hezký krabice mají i v Hornbachu, my jsme ted koupili sadu 3 krabic na kolečkách v Kika
Ahoj. Máme jich několik, kupuju v akcích - v Tescu, Kika, Penny marketu (tam měli nádhernou na kolečkách, s víkem a obrázky z Medvídka Pú, tak jsem neodolala). Pod postelí má nizoučkou plastovou z Ikea, ale tu už jsem tam teď neviděla, chtěla jsem ještě jednu.
ahoj, mi mame taky z Jysku tu modro zelenou a jsou moc pekny a velky ![]()
My máme taky IKEA a naprostá spokojenost! Mají veliký výběr i z materiálů, které dítěti neublíží, pokud na sebe převrhne..
Snad v každém větším supermarketu
Často jsou na ně akce. Je jich hodně typů - stohovatelné plastové boxy bez víka, jezdící boxy s víkem, boxy ve tvaru zvířátka. My máme z Ikea a Tesca.
Potom máme ještě látkový koš ve tvaru tučňáka - od Vietnamců
Děti v něm mají plyšáky, už asi 2 roky, často vše z boxu vysypou, hrají si, box je OK, drží ![]()
Já ji ušila z vyřazeného koberce typu jekor. Nerozbitná, rozměry na přání ![]()
Nevíte kde koupit krabici na hračky? díky