Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mně se velmi zamlouvají kuchyně u společnosti ORESI. A můžu říct, že si má tchýně nechala od této firmy kuchyni dělat a je nadmíru spokojená. Hlavně se mi líbí s lesklým povrchem, nějaká nadčasová kuchyně.
Příspěvek upraven administrátorem 23.12.2013 9:59 - odkaz
Kuchyně Koryna nedoporučují, neskutečným způsobem protahují termin dodani kuchyně, až o 2 měsice!
Takže misto 8 tydnu ji obdržime (doufam teda) až za 16 tydnů! Podle smlouvy si za to napočitaji ale nějakou směšnou pokutu… na maily nereagují, solidni jednani z jejich strany to rozhodně neni. Kdybychom to věděli dopředu tak si kuchyň určitě objedname jindy. Škoda ![]()
Prosím hledáme co nejvíce recenzí ke kuchyním české výroby Infifi a kuchyni z německa Noblessa. To, že jsou jedny z dražších víme, jsme s tím smíření. V kuchyni trávím opravdu hodně času a potřebuju aby se nic moc neničilo a já s tím nemusela zacházet jak s pírkem. U Hanáka jsme sice trochu pokukovali, ale vzhledem k horším reakcím se od nich trochu odkláním.
Píši hlavně proto, že pokud si necháme vykreslit návrh, platí se. ![]()
Budu ráda za jakékoli reakce. Na netu se moc o Noblesse sehnat nedá.
My máme kuchyň od Culina.cz. Šlo mi hlavně o to, aby se to celkově hodilo do interiéru (chtěla jsem rustikální styl, ale zase jsem potřebovala nějak sladit moderní spotřebiče, staře to má jen vypadat
). Nerada něco vymýšlím a nějak moc řeším, ale byla jsem nadšená. Nějaký nápady mi vymluvily, ale zas i poradily něco navíc, takže teď v kuchyni jsem radši než kdy jindy (aspoň z důvodu, že je hezká, když už to není vaření:-D). Doporučila nám je tchýně, co předělávala kuchyň v paneláku, a tentokrát měla pravdu. Asi jsem mohla ušetři v Ikee, ale když jsme si stavěli barák a vše dělali nové, chtěla jsem něco přesně podlě našich představ. Nejdřív jsem kontaktovala i jiné firmy, ale pořád to nebylo to „osobité, moje, vysněné“. Takže za mě jednoznačně culinu doporučuji
![]()
Já bych si nechala udělat kuchyň vždycky u nějakého kuchyňského studia… Už jen když si vezmu jak jsem vybírala kuchyň já, to jsem musela mít sladěné s tímhle a tamto s tamtím atp atp… Kdyby v oresi neměli takový výběr spotřebičů, tak si myslím, že manžel by se semnou rozvedl, jak jsem to pořád nějako kombinovala do sebe, ale jsem za to rád, mám hezkou kuchyň a za dobrý peníze, takže za sebe určitě nějaké studio, mám s tím dobré zkušenosti.
@Wity píše:
Ahoj, taky máme kuchyň od truhláře a jsem moc spokojená. Prvně jsem se inspirovala po obchodech a v letácích, pak něco načrtla na papír. A pak to dala asi 10 truhlářům ocenit. V jejich chování a ceně byly neskutečné rozdíly. Vybrala jsem chlapíka co to měl asi 50km daleko a přesto patřil mezi nejlevnější. Jestli si nepotrpíš vyloženě na značky tak mohu jen doporučit tento způsob. Známý si koupil Korynu a za ty prachy čekali kdo ví co a pak složitě reklamovali, protože v takové velké firmě se bavíš vždy jen s nějakým pikolíkem, kterému je to ukradené.
Já mám takto dělané všechny pokoje, tak přeji hodně fantazie a určitě se zadaří.Wity
AHOJ Wity zaujal mě tvůj příspěvěk, můžu se zeptat ohledně kuchyně odkud byl ten váš truhlář? A jestli bys neposlala foto kuchyně ![]()
Já jsme také nejdříve chtěla kuchyň od truhláře, ale manželovi se do toho moc nechtělo, tak mě vzal na pobočku do oresi, a můžu říct že mě to tam okouzlilo. Hned jsem si nechala udělat návrh i se spotřebiči, a vybrala jsem si černo-bílou kuchyň ve vysokém lesku. Je pravda že černé plochy se musí často leštit protože je na nich vidět všechno, ale jsem spokojená. ![]()
Zdravíčko, mě bude čekat rekonstrukce teď na podzim, a vůbec nevím čeho se chytit. Všude vidím samé krásné kuchyně a nevím kam dřív skočit.
cena pro nás není nějak omezující, chci hlavně kuchyň co něco vydrží. IvankaSyk, chci se zeptat jak dlouho kuchyni už máte? Je potřeba ty lesklé plochy fakt furt čistit?
Ahoj holky, já jsem šla radši do matu
byla to taková vetší jistota, nemusím to furt uklízet a i tak vypadá kuchyň dost luxusně…mám jí do učka, fakt hezky řešenou, ale podle mě je důležitý aby se kuchyň líbila hlavně vám, takže jestli ji chcete v lesku, berte ji v lesku, i když je o ní třeba větší starost. ![]()
Ahoj Šarlíno, kuchyň od oresi budu mít teď 3 rokem a jsem s ní stále spokojená, ty lesklé plochy se musí leštit častěji ale není to tak hrozné, pro mě je hlavní že se mi kuchyň pořád líbí. ![]()
Mám kuchyň od Oresi a jsem za ní vážně rada. Určitě nedoporučuji od truhláře. Cokoliv jiného ano, ale kuchyň si od nich dělat nenechavejte.
Vy jste tu všechny takové šikovné. Neporadil by mi někdo. Moc se mi líbí ta kuchyně v reklamě na lučinu, co teď běží v televizi. Jen tam na chvilinku problikne…Je to bílý leska ostrůvek je taková ta medová olše i pracovní deska je z tohoto materiálu. Nevíte kde bych našla tu reklamu nebo popř. tu kuchyň z tý reklamy.