Kde si nechat udělat kuchyň?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mmiissuuss
5.2.13 11:29

Kuchyně z reklamy na lučinu

Vy jste tu všechny takové šikovné. Neporadil by mi někdo. Moc se mi líbí ta kuchyně v reklamě na lučinu, co teď běží v televizi. Jen tam na chvilinku problikne…Je to bílý leska ostrůvek je taková ta medová olše i pracovní deska je z tohoto materiálu. Nevíte kde bych našla tu reklamu nebo popř. tu kuchyň z tý reklamy. :nevim: :)

• Citovat
  • Upravit
15.11.13 07:00

Mně se velmi zamlouvají kuchyně u společnosti ORESI. A můžu říct, že si má tchýně nechala od této firmy kuchyni dělat a je nadmíru spokojená. Hlavně se mi líbí s lesklým povrchem, nějaká nadčasová kuchyně.

Příspěvek upraven administrátorem 23.12.2013 9:59 - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.15 23:40

Kuchyne Koryna nedoporučují

Kuchyně Koryna nedoporučují, neskutečným způsobem protahují termin dodani kuchyně, až o 2 měsice! :x Takže misto 8 tydnu ji obdržime (doufam teda) až za 16 tydnů! Podle smlouvy si za to napočitaji ale nějakou směšnou pokutu… na maily nereagují, solidni jednani z jejich strany to rozhodně neni. Kdybychom to věděli dopředu tak si kuchyň určitě objedname jindy. Škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.5.15 21:58

Infifni, Noblessa

Prosím hledáme co nejvíce recenzí ke kuchyním české výroby Infifi a kuchyni z německa Noblessa. To, že jsou jedny z dražších víme, jsme s tím smíření. V kuchyni trávím opravdu hodně času a potřebuju aby se nic moc neničilo a já s tím nemusela zacházet jak s pírkem. U Hanáka jsme sice trochu pokukovali, ale vzhledem k horším reakcím se od nich trochu odkláním. :roll: Píši hlavně proto, že pokud si necháme vykreslit návrh, platí se. :lol:

Budu ráda za jakékoli reakce. Na netu se moc o Noblesse sehnat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.9.16 09:29

My máme kuchyň od Culina.cz. Šlo mi hlavně o to, aby se to celkově hodilo do interiéru (chtěla jsem rustikální styl, ale zase jsem potřebovala nějak sladit moderní spotřebiče, staře to má jen vypadat :D ). Nerada něco vymýšlím a nějak moc řeším, ale byla jsem nadšená. Nějaký nápady mi vymluvily, ale zas i poradily něco navíc, takže teď v kuchyni jsem radši než kdy jindy (aspoň z důvodu, že je hezká, když už to není vaření:-D). Doporučila nám je tchýně, co předělávala kuchyň v paneláku, a tentokrát měla pravdu. Asi jsem mohla ušetři v Ikee, ale když jsme si stavěli barák a vše dělali nové, chtěla jsem něco přesně podlě našich představ. Nejdřív jsem kontaktovala i jiné firmy, ale pořád to nebylo to „osobité, moje, vysněné“. Takže za mě jednoznačně culinu doporučuji :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.2.17 13:34

Já bych si nechala udělat kuchyň vždycky u nějakého kuchyňského studia… Už jen když si vezmu jak jsem vybírala kuchyň já, to jsem musela mít sladěné s tímhle a tamto s tamtím atp atp… Kdyby v oresi neměli takový výběr spotřebičů, tak si myslím, že manžel by se semnou rozvedl, jak jsem to pořád nějako kombinovala do sebe, ale jsem za to rád, mám hezkou kuchyň a za dobrý peníze, takže za sebe určitě nějaké studio, mám s tím dobré zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.3.17 11:06
@Wity píše:
Ahoj, taky máme kuchyň od truhláře a jsem moc spokojená. Prvně jsem se inspirovala po obchodech a v letácích, pak něco načrtla na papír. A pak to dala asi 10 truhlářům ocenit. V jejich chování a ceně byly neskutečné rozdíly. Vybrala jsem chlapíka co to měl asi 50km daleko a přesto patřil mezi nejlevnější. Jestli si nepotrpíš vyloženě na značky tak mohu jen doporučit tento způsob. Známý si koupil Korynu a za ty prachy čekali kdo ví co a pak složitě reklamovali, protože v takové velké firmě se bavíš vždy jen s nějakým pikolíkem, kterému je to ukradené.
Já mám takto dělané všechny pokoje, tak přeji hodně fantazie a určitě se zadaří.Wity

AHOJ Wity zaujal mě tvůj příspěvěk, můžu se zeptat ohledně kuchyně odkud byl ten váš truhlář? A jestli bys neposlala foto kuchyně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
15.6.17 15:29

Já jsme také nejdříve chtěla kuchyň od truhláře, ale manželovi se do toho moc nechtělo, tak mě vzal na pobočku do oresi, a můžu říct že mě to tam okouzlilo. Hned jsem si nechala udělat návrh i se spotřebiči, a vybrala jsem si černo-bílou kuchyň ve vysokém lesku. Je pravda že černé plochy se musí často leštit protože je na nich vidět všechno, ale jsem spokojená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
24.8.17 15:07

Zdravíčko, mě bude čekat rekonstrukce teď na podzim, a vůbec nevím čeho se chytit. Všude vidím samé krásné kuchyně a nevím kam dřív skočit. :D cena pro nás není nějak omezující, chci hlavně kuchyň co něco vydrží. IvankaSyk, chci se zeptat jak dlouho kuchyni už máte? Je potřeba ty lesklé plochy fakt furt čistit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
13.9.17 13:41

Ahoj holky, já jsem šla radši do matu :D byla to taková vetší jistota, nemusím to furt uklízet a i tak vypadá kuchyň dost luxusně…mám jí do učka, fakt hezky řešenou, ale podle mě je důležitý aby se kuchyň líbila hlavně vám, takže jestli ji chcete v lesku, berte ji v lesku, i když je o ní třeba větší starost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.9.17 13:31

Já mám kuchyni taky v matu a dobrý, nestěžuju si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
29.9.17 14:30

Ahoj Šarlíno, kuchyň od oresi budu mít teď 3 rokem a jsem s ní stále spokojená, ty lesklé plochy se musí leštit častěji ale není to tak hrozné, pro mě je hlavní že se mi kuchyň pořád líbí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.11.17 19:45

Mám kuchyň od Oresi a jsem za ní vážně rada. Určitě nedoporučuji od truhláře. Cokoliv jiného ano, ale kuchyň si od nich dělat nenechavejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný