Kdo bude další prezident?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
12.1.13 18:44

Myslím, že jasně a z převahou vyhraje Zeman :zed: :zed: :zed:
Což teda nesdílím :roll: ale co se dá dělat, starší lidi budou volit Zemana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.1.13 18:47

Ted´jsem volit nebyla. Nestálo mi to za to. Na druhý kolo už ale půjdu. Volit Zemana.Njn, už jsem ta starší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
12.1.13 18:51

Volit bohuzel nemuzu, ale kdybych mohla tak bych volila Zemana

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.13 18:52

Radši anonymně nechci se hádat kvůli politice…půjdu volit Karla, levice a komunisti s pochopitelných důvodů nepřicházejí v úvahu…podle průzkumu jde vidět kdo Zemana volil a to lidé se základním vzděláním a důchodci a to mluví za vše :poblion:

• Citovat
  • Upravit
4885
12.1.13 18:52

@IvkaH
Já nechci Zemana :cert: :D, ale co nadělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
12.1.13 18:53
@Anonymní píše:
Radši anonymně nechci se hádat kvůli politice…půjdu volit Karla, levice a komunisti s pochopitelných důvodů nepřicházejí v úvahu…podle průzkumu jde vidět kdo Zemana volil a to lidé se základním vzděláním a důchodci a to mluví za vše :poblion:

za vse mluvi hlavne tvuj prispevek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2282
12.1.13 18:54

Tipuju to na Zemana, ale jdu volit proti nemu. Neni to clovek, ktereho bych chtela za prezidenta a reprezentanta moji zeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
12.1.13 18:57
@Lenka002 píše:
@IvkaH
Já nechci Zemana :cert: :D, ale co nadělám.

Co máš s toho my z manželem máme taky opačný názor on chce Zemana a já když není zbytí, tak raději kníže. Ještě se budeme skrz prezidenta dohadovat :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.1.13 19:00
@Petulinaxx píše:
Tipuju to na Zemana, ale jdu volit proti nemu. Neni to clovek, ktereho bych chtela za prezidenta a reprezentanta moji zeme.

Já taky ne, ale než knížepána, tak to radši mafiána.
Lidi, vy debilové, proboha proč tyhle dvě kreatury? :roll: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.1.13 19:02
@Petulinaxx píše:
Tipuju to na Zemana, ale jdu volit proti nemu. Neni to clovek, ktereho bych chtela za prezidenta a reprezentanta moji zeme.

Tak jsem dnes odpoledne měl šílený nápad (který jsem hned zavrhl) - načerno a bez jakéhokoliv domlouvání nechat natisknout aspoň čtvrt miliónu výtisků knížky Sabiny Slonkové a Jiřího Kubíka „Tíha OLOVA“ a zdarma je rozdávat na náměstích v krajských městech…no ale kdo to bude financovat, velebnosti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.1.13 19:03
@Anonymní píše:
Radši anonymně nechci se hádat kvůli politice…půjdu volit Karla, levice a komunisti s pochopitelných důvodů nepřicházejí v úvahu…podle průzkumu jde vidět kdo Zemana volil a to lidé se základním vzděláním a důchodci a to mluví za vše :poblion:

Souhlas.
Sice jsem rozhodně nebyla pro někoho, kdo si nechá říkat kníže a podává si ruku s Kalouskem, ale oproti „vepří hlavě“ je potřeba se nyní sjednotit. Nejít volit ve druhém kole = hlas pro ochlastu z Vysočiny. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
12.1.13 19:03
@Gina108 píše:
Já taky ne, ale než knížepána, tak to radši mafiána.
Lidi, vy debilové, proboha proč tyhle dvě kreatury? :roll: :zed: :zed: :zed:

Vítej v realitě.
myslel jsem že víš, kde žiješ… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.1.13 19:05
@Jura007 píše:
Vítej v realitě.
myslel jsem že víš, kde žiješ… 8o

Tyyy kráso a to jsem si o sobě myslela, že jsem pesimista, ale toto by mě nenapadlo ani v nejhorším snu :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
12.1.13 19:08

Zemana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
12.1.13 19:09
@Gina108 píše:
Tyyy kráso a to jsem si o sobě myslela, že jsem pesimista, ale toto by mě nenapadlo ani v nejhorším snu :roll: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová