Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že jasně a z převahou vyhraje Zeman
![]()
Což teda nesdílím
ale co se dá dělat, starší lidi budou volit Zemana.
Ted´jsem volit nebyla. Nestálo mi to za to. Na druhý kolo už ale půjdu. Volit Zemana.Njn, už jsem ta starší ![]()
Volit bohuzel nemuzu, ale kdybych mohla tak bych volila Zemana
Radši anonymně nechci se hádat kvůli politice…půjdu volit Karla, levice a komunisti s pochopitelných důvodů nepřicházejí v úvahu…podle průzkumu jde vidět kdo Zemana volil a to lidé se základním vzděláním a důchodci a to mluví za vše ![]()
@Anonymní píše:
Radši anonymně nechci se hádat kvůli politice…půjdu volit Karla, levice a komunisti s pochopitelných důvodů nepřicházejí v úvahu…podle průzkumu jde vidět kdo Zemana volil a to lidé se základním vzděláním a důchodci a to mluví za vše
za vse mluvi hlavne tvuj prispevek ![]()
Tipuju to na Zemana, ale jdu volit proti nemu. Neni to clovek, ktereho bych chtela za prezidenta a reprezentanta moji zeme.
@Lenka002 píše:
@IvkaH
Já nechci Zemana![]()
, ale co nadělám.
Co máš s toho my z manželem máme taky opačný názor on chce Zemana a já když není zbytí, tak raději kníže. Ještě se budeme skrz prezidenta dohadovat
![]()
@Petulinaxx píše:
Tipuju to na Zemana, ale jdu volit proti nemu. Neni to clovek, ktereho bych chtela za prezidenta a reprezentanta moji zeme.
Já taky ne, ale než knížepána, tak to radši mafiána.
Lidi, vy debilové, proboha proč tyhle dvě kreatury?
![]()
@Petulinaxx píše:
Tak jsem dnes odpoledne měl šílený nápad (který jsem hned zavrhl) - načerno a bez jakéhokoliv domlouvání nechat natisknout aspoň čtvrt miliónu výtisků knížky Sabiny Slonkové a Jiřího Kubíka „Tíha OLOVA“ a zdarma je rozdávat na náměstích v krajských městech…no ale kdo to bude financovat, velebnosti… ![]()
@Anonymní píše:
Radši anonymně nechci se hádat kvůli politice…půjdu volit Karla, levice a komunisti s pochopitelných důvodů nepřicházejí v úvahu…podle průzkumu jde vidět kdo Zemana volil a to lidé se základním vzděláním a důchodci a to mluví za vše
Souhlas.
Sice jsem rozhodně nebyla pro někoho, kdo si nechá říkat kníže a podává si ruku s Kalouskem, ale oproti „vepří hlavě“ je potřeba se nyní sjednotit. Nejít volit ve druhém kole = hlas pro ochlastu z Vysočiny. ![]()
@Gina108 píše:
Já taky ne, ale než knížepána, tak to radši mafiána.
Lidi, vy debilové, proboha proč tyhle dvě kreatury?![]()
![]()
![]()
Vítej v realitě.
myslel jsem že víš, kde žiješ… ![]()
@Jura007 píše:
Vítej v realitě.
myslel jsem že víš, kde žiješ…
Tyyy kráso a to jsem si o sobě myslela, že jsem pesimista, ale toto by mě nenapadlo ani v nejhorším snu
![]()
@Gina108 píše:
Tyyy kráso a to jsem si o sobě myslela, že jsem pesimista, ale toto by mě nenapadlo ani v nejhorším snu![]()