Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gina108 píše:
Já taky ne, ale než knížepána, tak to radši mafiána.
Lidi, vy debilové, proboha proč tyhle dvě kreatury?![]()
![]()
![]()
to jsem netušila, že jsem debil
když chodím k volbám a mám své názory, svoje svědomí. proč tak silné výrazy?
K tématu. Jsem volič pravicový, volila jsem Karla a pochopitelně ho budu volit i v druhém kole. Jsem potěšená faktem, že si pravicový volič uvědomil, že pokud se má do druhého kola dostat kandidát, kterého by mohl volit, musí volit toho, kdo má šanci na úspěch.
Stejně jako celá moje rodina jsem byla k volbě knížete v podstatě donucená nedostatkem jiných kandidátů, s jejichž názory bych se ztotožnila.
Tím, kdo je u mě poražený, je ODS, která nedokázala postavit kandidáta, který by byl silným soupeřem.
Karel nebyl mým kandidátem, ale byl jediným, koho jsem volit mohla.
Druhou věcí je celá přímá prezidentská volba, jejímž jsem odpůrcem od počátku. Nevidím v našem politickém systému absolutně důvod k takové volbě. A navíc, společnost si podle dlouhodobých průzkumů tuto volbu přála a ve finále? účast 61 %? Pardon, ale to také o něčem svědčí. Lidé „chtějí“, ale když mají šanci něco ovlivnit, neudělají to. Nikdy v životě jsem nepropásla volby jen tak. A nevím, co k tomu může někoho vést.
@Hanullka Vždyť se na něj koukni. http://prezidentskajatka.cz/…os-Zeman.jpg
Asi jsem stará
, nemám tenhle typ srandy moc ráda. Nikdo prostě nemůže za to, jak vypadá
. Nic ve zlém.
@Hanullka V pohodě. Mně prostě přijde celkově takovej obhroublej, ještě jak kouří ty cíga a chlastá (nevím jak moc, ale je to tak všeobecně přijímáno), no fuj.
Jen mě baví, že teď zase všichni budou tvrdit, jak jim na vzhledu nezáleží, že volí podle osobnosti a všeho, ale z Avatara se předtím mohli po*. ![]()
A jen tak pro pobavení a připomenutí pár let starý článek, když už tu máme tuhle dvojku: http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
Pěkný večer všem. ![]()
Já sama nevím, koho si vyberu. Jako prezidenta si nedokážu představit ani jednoho z nich
.
@Hanullka No právě, mám to stejně.
Ale pořád je mi sympatičtější ten K., nějak mu pořád věřím víc než Z. ![]()
Tak já jsem na tom hůř
, zatím se vůbec nedokážu přiklonit ani k jednomu. Jsem z voleb celkem dost zklamaná
.
Doufám, že vyhraje Zeman
. Jo a pro anonymní, nejsem důchodce a mám VŠ. ![]()
@nepřihl. Mili píše:
Doufám, že vyhraje Zeman. Jo a pro anonymní, nejsem důchodce a mám VŠ.
Jo ty názory, že jen důchodci a nevzdělaní volí Zemana, to je síla. A ještě anonymně
.
Tak teda děvčata, to mně překvapujete, pokud jde o vzhled, tak si podle mne tedy zrovna tito dva pánové vůbec nemají co vyčítat ![]()
A myslím si, že zrovna u prezidenta na vzhledu záleží. ![]()
Celkově na tom, jaký dělá dojem a jaký udělá dojem třeba v zahraničí. Což podle mne u obou je tedy problém. Přesto jsem volila Karla, protože v tomhle výběru to byla jediná schůdná možnost.
A nechápu, proč se pořád lidi musí hádat kvůli politice a ještě k tomu tady ![]()
Co já hlavně nechápu je, že se v těchto diskuzích využívá anonymita. Pardon, ale nejsou to přeci diskuze citlivé, naopak, v dnešní době se za své politické názory přece nemusíme stydět, nemusíme se schovávat.
Pokud si cokoliv myslím o jakémkoliv politickém kandidátovi, měla bych být přeci schopná to říct nahlas..
@Nataša SOUHLASÍM, a vůbec názory toho typu jak jsem psala výše, že jen nevzdělaní a důchodci… Proč tedy anonymně?
@Nataša píše:
Co já hlavně nechápu je, že se v těchto diskuzích využívá anonymita. Pardon, ale nejsou to přeci diskuze citlivé, naopak, v dnešní době se za své politické názory přece nemusíme stydět, nemusíme se schovávat.
Pokud si cokoliv myslím o jakémkoliv politickém kandidátovi, měla bych být přeci schopná to říct nahlas..
Údajně se nechce hádat kvůli politice, nechápu, jak to souvisí s anonymitou
Prostě anonymně vás urazím a vy můžete houby ![]()
Všichni se ohrazujete proti tomu nízkému vzdělání, ale mně teda docela dostala spíš ta část o důchodcích - že někoho volí důchodci, tak to prý mluví za vše
Anonyme, víš co je to ageismus? To jsou naši rodiče nějak nesvéprávní nebo hloupí? Jen pro pořádek - moji rodiče jsou důchodci a Zemana nevolili, aby to nevypadalo, že bráním je ![]()