Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nataso plnse s ztotznuju s tim, co jsi napsala. Chtela jsem prispet, ale uz bylo tebou receno. ![]()
A moc doufam, ze lesnik vyhraje.
@JaniceB
Co poškození, ale ti policajti, co dostali ty lidi před soud (třeba pana Trpišovského), těch bych se bála, protože ti nebudou střílet kuličkama… ![]()
Ahoj, nevolila jsem ani jednoho z nich, nevim koho si vybrat.
Ale když už jsme u té amnestie, kníže prohlásil že amnestie bude, že věznice jsou přeplněny. a to mi teda stačí
Myslela jsem, že nepůjdu volit, ale půjdu. Kníže si to pohnojil. Nevolila bych ho ani normálně, ale po tom co prohlásil mám jasno.
Ted je na ct1 dizkuse s nema a uz jde videt jak ten Zeman kalkuluje nadava ze se zvedla dan, ale sam s tím souhlasí zlaty moderátor!! Ze to tak objasnuje. Karel na Hrad ![]()
@jadviga A teď dokonce prohlásil, že by se měla revidovat Ústava. Doufám že ne ve smyslu legalizace sKaret. A konopí bude legalizovat kdo??? ![]()
@Black_Orchids píše:
tobě dobře tak, ty se na něho budeš koukat dalších 5 let všude na obrázkách
Tak dlouho nepřežije ani náhodou. A zase budou volby
![]()
Kníže je ministr zahraničí, nevím do jaké míry ovlivnil tedy S karty… ono je samozřemé, že Zeman bude mluvit tak, jako by za všechna rozhodnutí mohl vlastně sám Schw. ale co dělal on, když tu byla opoziční smlouva o tom se už radši nemluví - díky němu je tu taková korupce a země je privatizací tam kde je.
Samozřejmě jen názor - každý máme právo volby, to je hlavní výhoda demokracie ![]()
Pokud se nemýlím, tak Kníže prohlásil, že s pravomocí amnestie souhlasí, dokud je právní systém nastavený tak, že jsou u nás lidé vězněni za přestupky, za které se v ostatních civilizovaných zemích pokutuje, případně se za ně udělují alternativní tresty. Ale, že rozsah a dopad novoroční amnestie je naprosto nepřijatelný. Fascinujeme mě, jak si někteří lidé vyberou jen část pravdy, která se jim hodí. Otázkou je, zda-li to dělají úmyslně nebo je hlubší analýza nad jejich síly…
@voter píše:
Pokud se nemýlím, tak Kníže prohlásil, že s pravomocí amnestie souhlasí, dokud je právní systém nastavený tak, že jsou u nás lidé vězněni za přestupky, za které se v ostatních civilizovaných zemích pokutuje, případně se za ně udělují alternativní tresty. Ale, že rozsah a dopad novoroční amnestie je naprosto nepřijatelný. Fascinujeme mě, jak si někteří lidé vyberou jen část pravdy, která se jim hodí. Otázkou je, zda-li to dělají úmyslně nebo je hlubší analýza nad jejich síly…
Myslím, že každý soudný člověk pochopí, že něco jako veřejný souhlas s amnestií podobné té poslední by byla politická sebevražda. Což asi pan kníže neplánuje. Pomlouvejte, pomlouvači, na známkách bude
![]()
@Gina108 píše:
Tak dlouho nepřežije ani náhodou. A zase budou volby![]()
![]()
a další státní pohřeb