Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ona se hází špína na oba, to je jasný, ale Zemanovi je aspoň rozumět, takže pro mě je to menší zlo. Navíc TOP 09 s naším milým Kalouskem… fakt NE. Takže za mě Zeman.
@ireeenka píše:![]()
![]()
Myslím, že každý soudný člověk pochopí, že něco jako veřejný souhlas s amnestií podobné té poslední by byla politická sebevražda. Což asi pan kníže neplánuje. Pomlouvejte, pomlouvači, na známkách bude
![]()
![]()
Tak to budu mít stejný problém jako teď. Stále nebudu vědět, na kterou stranu mám plivat ![]()
Neznámým čtenářům pozdrav!
Byl jsem opětovně dotazován, jaký je můj názor na prezidentské volby. Vyslovuji se takto:
1. Mluvím jen za sebe, to jest ne jako exponent či mluvčí jakékoli organizace ani neoficiálního seskupení. Jde o můj názor.
2. Ke svému rozhodování mám stejné informace jako každý běžný občan. Utvořit si obraz z tendenčně vyhrocených polopravd a neúplných informací je těžké. Přesto jsem dospěl k několika důležitým poznatkům:
Budu tedy volit kandidáta studentů Karla Schwarzenberga.
3. K tomuto vyjádření připojím ještě dvě upozornění:
Názor, že jeden hlas to nevytrhne, a proto nejít k volbám, je chyba. Jeden z kandidátů může vyhrát o jediný hlas, a to může být ten Váš. Nejít volit, protože mě politika nezajímá, je projevem člověka, který už to vzdal a o zbytek svého života ztratil zájem, je mu jedno, jaký dál bude.
Uvědomuji si také s bolestí, že jako občan České republiky ponesu hanbu, o kterou se postarali mnozí z mých spoluobčanů. Ať totiž bude zvolen ten nebo onen, objeví se hlava našeho státu před světem poplivaná vlastním národem, vyválená v hnoji pomluv a zmazaná blátem lží, ve kterých si libuje kde kdo. Zamyslete se nad tím, co si o nás může cizina myslet, když tímto způsobem představujeme svého prezidenta.
V Praze 19. ledna 2013, v úmrtní den Jana Palacha
Prof. Dr. Petr Piťha
Už mě to nebaví. Je tu málo diskuzí na toto téma? A nejsem mamlas, který se neumí rozhodnout a potřebuje, aby mu někdo řekl, koho volit.
Chápu odpověď, ale kde se každý ptá mi asi nějak uniklo
ještě, že tu podobná diskuze není ani jedna
Ke druhýmu kolu voleb nejdu a rozhodně ne proto, že bych si myslela, že můj hlas to nevytrhne a BOŽE, AŤ UŽ JE SOBOTA ODPOLEDNE, vlastně ne, to zas budou plný média novýho prezidenta a všichni budou nadávat
![]()
Děkujeme, že nás ovlivňujete, koho máme volit.Ale nejsme ovce a naštěstí máme svůj rozum!
Taky jsem mladá studentka a přesto volím Zemana!!!
![]()
Ne všichni studenti volí Karla a ne všichni důchodci volí Zemana. Myslíte si, že je to automatické?! ![]()
To tu ještě nebylo:-D
Fakt mě to nepřekvapuje…
A až někoho zvolí, tak bude další diskuze - Co s tím uděláme?? Hlasování je zkorumpované?? Tak to být nemá??? Tohle si nenecháme líbit??
Omg…
![]()
To už je fakt fanatismus!!Na email mi chodí petice, abych podepsala, že budu volit Karla S.
Je toto možné? Tady na emimi, se začíná něco podobného? PROČ VÁM NA TOM TAK ZÁLEŽÍ, aby byl zvolen Karel?
Stejně bude půlka národa vždy nespokojená, ať vyhraje kterýkoliv kandidát. A po roce, dvou budou na prezidenta stejně všichni zase nadávat.
@Seizdra píše:
Ne, to už je trapný
Souhlasím. Fakt trapné. No je vidět inteligence zakládajících, když se při zakládání TUČNĚ ukáže, nezakládejte stejné téma. To už je horší jak //
![]()
Myslím že tu nejsme blb.. co se neumí sami rozhodnout koho volit! KS rozhodně volit nebudu, mám k tomu spoustu důvodů a tohle ovlivnování je ubohé. JO a nejsem důchodce
Takže nejen důchodci volí Zemana ![]()
@suwari píše:
Děkujeme, že nás ovlivňujete, koho máme volit.Ale nejsme ovce a naštěstí máme svůj rozum!
Taky jsem mladá studentka a přesto volím Zemana!!!![]()
Ne všichni studenti volí Karla a ne všichni důchodci volí Zemana. Myslíte si, že je to automatické?!
Vypadá to tak
Příspěvek upraven 27.01.14 v 20:39
Jinak mě se už jeho předvolební kampaň hnusí, stejně jako to, jak budou obvolávat voliče a PŘESVĚDČOVAT je, aby volili slintu. Má to být svobodné rozhodnutí ![]()