Kdo bude další prezident?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
9.2.12 09:01

Tak já si myslím že je to dobře že budeme mít takovou možnost,pochybuju že by měl nějaký Okamura šanci. Nicménně šišlajícího knížete,který všude spí a leze EU do zadku si tedy taky jako reprezentaci a zástupce ČR představit nedokážu,už takhle dělá ostudu. Myslím si že Klaus nasadil laťku hodně vysoko,on se mi jako prezident líbil, no uvidíme koho nám nakonec nabídnou,zatím jsou to jen spekulace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.2.12 09:10

Ale třeba nádherný jméno má Bohumil Klepítko :mrgreen:

Já jsem se asi ustálila na Němcové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
9.2.12 10:05

Narazila jsem na vasi diskuzi az dnes. :)
Ja bych volila Okamuru, znam ho uz dlouho z blogu na idnes a jeho nazory mi jsou vic nez sympaticke a mam pocit, ze to neni takovy ten lehce uplatitelny typicky cesky politik. :nevim: :)

• Citovat
  • Upravit
710
9.2.12 10:17

No, kdyby to byl kníže, asi bych u každého jeho projevu usnula. Šislá a není mu rozumnět, stále vypadá, že spí. Nejeví se mi reprezentativně a nesouhlasím s jeho politikou EU. A Okamura? Je to sympaťák, mluví jasně a srozumitelně, působí na mě jako člověk z lidu, má slušné vystupování a nevypadá jako bubák, ale taky se mi na prezidenta nehodí… Já asi raději k volbám nepůjdu. jsem hrozně zvědavá,jestli u nás taky proběhne nějaká kampaň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
9.2.12 10:29

Pokud jde o Okamuru, tak si přečtěte poslední/předposlední Magazín Dnes. Je tam popsané, jak to udělal, aby popularitu získal. Ano legálně, ale neuvěřitelným vlezdoprdelkovstvím. A kdo viděl tohoto arogantního čřlověka v pořadu Den D, tak snad vůbec nemůže přemýšlet o tom, že by ho volil. Ani Klaus není tolik arogantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
9.2.12 10:43
jessikka píše:
Pokud jde o Okamuru, tak si přečtěte poslední/předposlední Magazín Dnes. Je tam popsané, jak to udělal, aby popularitu získal. Ano legálně, ale neuvěřitelným vlezdoprdelkovstvím. A kdo viděl tohoto arogantního čřlověka v pořadu Den D, tak snad vůbec nemůže přemýšlet o tom, že by ho volil. Ani Klaus není tolik arogantní.

Co clovek, to nazor. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
23847
9.2.12 11:07
PetkaK píše:
Tady dnešní článek i s anketou http://www.novinky.cz/…ct-jmen.html

Socani si dělaj prdel, když chtěj navrhnout Špidlu 8o By mě zajímalo, jestli už se naučil anglicky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
9.2.12 11:10
Gina108 píše:
PetkaK píše:
Tady dnešní článek i s anketou http://www.novinky.cz/…ct-jmen.html
Socani si dělaj prdel, když chtěj navrhnout Špidlu 8o By mě zajímalo, jestli už se naučil anglicky :mrgreen:

no hlavně je to těžkej schizofrenik, permanentně pod lékama… takže to by asi taky nebylo ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
9.2.12 11:18

Ja pevne doufam, ze bude jeste kandidovat Tomas Halik. Pro me je to nekdo,kdo muze navazat na dedictvi Havla a trochu nam spravit reputaci po Klausovi. To, ze si vubec dovoli kandidovat nekdo jako Okamura, me celkem urazi. Kdyz ale vidim, ze ma celkem popularitu, pochybuji o tom, jestli je dobre sverit volbu do rukou lidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
9.2.12 11:25
Irini píše:
Ja pevne doufam, ze bude jeste kandidovat Tomas Halik. Pro me je to nekdo,kdo muze navazat na dedictvi Havla a trochu nam spravit reputaci po Klausovi. To, ze si vubec dovoli kandidovat nekdo jako Okamura, me celkem urazi. Kdyz ale vidim, ze ma celkem popularitu, pochybuji o tom, jestli je dobre sverit volbu do rukou lidu.

no mně ty Tomiovy populistický řeči a názory na blogu přijdou až kolikrát hodně na hranici s rasismem (často i za).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
9.2.12 11:26
Irini píše:
Ja pevne doufam, ze bude jeste kandidovat Tomas Halik. Pro me je to nekdo,kdo muze navazat na dedictvi Havla a trochu nam spravit reputaci po Klausovi. To, ze si vubec dovoli kandidovat nekdo jako Okamura, me celkem urazi. Kdyz ale vidim, ze ma celkem popularitu, pochybuji o tom, jestli je dobre sverit volbu do rukou lidu.
Pod tohle bych se podepsala ve všech bodech. :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
9.2.12 11:27
Black_Orchids píše:
Irini píše:
no mně ty Tomiovy populistický řeči a názory na blogu přijdou až kolikrát hodně na hranici s rasismem (často i za).

Ano, v tomhle si muze podat ruku s Klausem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
9.2.12 11:32
Black_Orchids píše:
Irini píše:

To bylo fakt ftipné, kdyby byl japonec v česku rasista :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.2.12 11:37
tomikadze píše:
Black_Orchids píše:
Irini píše:
To bylo fakt ftipné, kdyby byl japonec v česku rasista :mrgreen:

Jenže u Japonců se tomu neříká rasismus, ale národní hrdost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
9.2.12 11:46
Gina108 píše:
tomikadze píše:
Black_Orchids píše:
Irini píše:
To bylo fakt ftipné, kdyby byl japonec v česku rasista :mrgreen:
Jenže u Japonců se tomu neříká rasismus, ale národní hrdost. :mrgreen:
:D :D :D Tu my Cesi mame taky, proto jsme nepodepsali smlouvu s EU ze…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová