Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já si myslím že je to dobře že budeme mít takovou možnost,pochybuju že by měl nějaký Okamura šanci. Nicménně šišlajícího knížete,který všude spí a leze EU do zadku si tedy taky jako reprezentaci a zástupce ČR představit nedokážu,už takhle dělá ostudu. Myslím si že Klaus nasadil laťku hodně vysoko,on se mi jako prezident líbil, no uvidíme koho nám nakonec nabídnou,zatím jsou to jen spekulace ![]()
Ale třeba nádherný jméno má Bohumil Klepítko ![]()
Já jsem se asi ustálila na Němcové.
Narazila jsem na vasi diskuzi az dnes. ![]()
Ja bych volila Okamuru, znam ho uz dlouho z blogu na idnes a jeho nazory mi jsou vic nez sympaticke a mam pocit, ze to neni takovy ten lehce uplatitelny typicky cesky politik.
![]()
No, kdyby to byl kníže, asi bych u každého jeho projevu usnula. Šislá a není mu rozumnět, stále vypadá, že spí. Nejeví se mi reprezentativně a nesouhlasím s jeho politikou EU. A Okamura? Je to sympaťák, mluví jasně a srozumitelně, působí na mě jako člověk z lidu, má slušné vystupování a nevypadá jako bubák, ale taky se mi na prezidenta nehodí… Já asi raději k volbám nepůjdu. jsem hrozně zvědavá,jestli u nás taky proběhne nějaká kampaň ![]()
Pokud jde o Okamuru, tak si přečtěte poslední/předposlední Magazín Dnes. Je tam popsané, jak to udělal, aby popularitu získal. Ano legálně, ale neuvěřitelným vlezdoprdelkovstvím. A kdo viděl tohoto arogantního čřlověka v pořadu Den D, tak snad vůbec nemůže přemýšlet o tom, že by ho volil. Ani Klaus není tolik arogantní.
jessikka píše:
Pokud jde o Okamuru, tak si přečtěte poslední/předposlední Magazín Dnes. Je tam popsané, jak to udělal, aby popularitu získal. Ano legálně, ale neuvěřitelným vlezdoprdelkovstvím. A kdo viděl tohoto arogantního čřlověka v pořadu Den D, tak snad vůbec nemůže přemýšlet o tom, že by ho volil. Ani Klaus není tolik arogantní.
Co clovek, to nazor. ![]()
PetkaK píše:
Tady dnešní článek i s anketou http://www.novinky.cz/…ct-jmen.html
Socani si dělaj prdel, když chtěj navrhnout Špidlu
By mě zajímalo, jestli už se naučil anglicky ![]()
Gina108 píše:PetkaK píše:Socani si dělaj prdel, když chtěj navrhnout Špidlu
Tady dnešní článek i s anketou http://www.novinky.cz/…ct-jmen.htmlBy mě zajímalo, jestli už se naučil anglicky
no hlavně je to těžkej schizofrenik, permanentně pod lékama… takže to by asi taky nebylo ono.
Ja pevne doufam, ze bude jeste kandidovat Tomas Halik. Pro me je to nekdo,kdo muze navazat na dedictvi Havla a trochu nam spravit reputaci po Klausovi. To, ze si vubec dovoli kandidovat nekdo jako Okamura, me celkem urazi. Kdyz ale vidim, ze ma celkem popularitu, pochybuji o tom, jestli je dobre sverit volbu do rukou lidu.
Irini píše:
Ja pevne doufam, ze bude jeste kandidovat Tomas Halik. Pro me je to nekdo,kdo muze navazat na dedictvi Havla a trochu nam spravit reputaci po Klausovi. To, ze si vubec dovoli kandidovat nekdo jako Okamura, me celkem urazi. Kdyz ale vidim, ze ma celkem popularitu, pochybuji o tom, jestli je dobre sverit volbu do rukou lidu.
no mně ty Tomiovy populistický řeči a názory na blogu přijdou až kolikrát hodně na hranici s rasismem (často i za).
Irini píše:Pod tohle bych se podepsala ve všech bodech.
Black_Orchids píše:Irini píše:no mně ty Tomiovy populistický řeči a názory na blogu přijdou až kolikrát hodně na hranici s rasismem (často i za).
Ano, v tomhle si muze podat ruku s Klausem…
Black_Orchids píše:Irini píše:no mně ty Tomiovy populistický řeči a názory na blogu přijdou až kolikrát hodně na hranici s rasismem (často i za).
To bylo fakt ftipné, kdyby byl japonec v česku rasista ![]()
tomikadze píše:Black_Orchids píše:To bylo fakt ftipné, kdyby byl japonec v česku rasistaIrini píše:no mně ty Tomiovy populistický řeči a názory na blogu přijdou až kolikrát hodně na hranici s rasismem (často i za).
Jenže u Japonců se tomu neříká rasismus, ale národní hrdost. ![]()
Gina108 píše:tomikadze píše:Jenže u Japonců se tomu neříká rasismus, ale národní hrdost.Black_Orchids píše:To bylo fakt ftipné, kdyby byl japonec v česku rasistaIrini píše:no mně ty Tomiovy populistický řeči a názory na blogu přijdou až kolikrát hodně na hranici s rasismem (často i za).