Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jura007 píše:
janine24: z hlediska demografie a/nebo skupinové strategie to je vysoce pravděpodobné…
to si nemyslím
Nelisa píše:
Pánka bych nechala kde jea hlasuju pro knížete (mmch soudit někoho podle vzhledu či vady řeči je trapný, má jiné kvality, o kterých se některým politikům ani nesní a které jsou zásadní).
Přesně. Pánek už teď dělá důležitá rozhodnutí a je v nich fakt hodně dobrý ![]()
rosslyn píše:
Vůbec jsem neměla tucha, kdo je Šimon Pánek, nějak jsem si to spletla s Šimonem Pláničkou a brala to za vtip
to jsi me pobavila
![]()
JInak Panek je fesak, ale nechala bych ho tam kde je.
Jura007 píše: …Za sebe bych řekl, že jako člověk s rozhledem po světě a dostatečně majetný je nad některé věci povznesený a myslím by i dobře odolával korupčním návnadám…
Nevlastní sestřička mu ten majetek teď možná trošku zkrouhne… ![]()
Jinak jestli volba skutečně bude na lidu a Cimrman kandidovat nebude, tak to vyhraje Karel Gott. ![]()
Ester13 píše:
Mně by se líbil Švejnar.
A přímá volba-konečně!!! Jo, jsme Švejci, ale zas ne taková hovada, abychom zvolili Káju Gotta a podobné (nic proti Kájovi).
Jejda, tak se s tím jmenem opakuju. Nicméně já si to myslím přesně na opak. Se podívej, kolik třeba herců vládno USA! (nemyslím jen prezidenta, ale i kongresmany)
Wiolla píše:Ester13 píše:Jejda, tak se s tím jmenem opakuju. Nicméně já si to myslím přesně na opak. Se podívej, kolik třeba herců vládno USA! (nemyslím jen prezidenta, ale i kongresmany)
Mně by se líbil Švejnar.
A přímá volba-konečně!!! Jo, jsme Švejci, ale zas ne taková hovada, abychom zvolili Káju Gotta a podobné (nic proti Kájovi).
Tak za herce je tam snad 1 prezident, ne?
Jura007 píše: … a v Hollywoodu zvolili Terminátora.....
A jeho politická práce je špatná? jenom kvůli tomu, že je to Rakušák a exkulturista? Jako guvernér neudělal málo práce.
janine24 píše:…a taky neměl málo skandálů…Jura007 píše: … a v Hollywoodu zvolili Terminátora.....A jeho politická práce je špatná? jenom kvůli tomu, že je to Rakušák a exkulturista? Jako guvernér neudělal málo práce.
Kaja Gott. Svet ho zna a generace, ktera chodi volit v nejvetsim zastoupeni, ho uctiva.
No a když vezmeme obsazování našeho Hradu retrospektivně, tak je to taky docela pestrá směs…
Teď je ve funkci ekonom a někdejší prognostik. Před ním byl dramatik a kulisák, někdy i příležitostný dělník v pivovaru. Před ním ne moc úspěšný právník-oportunista a velice protřelý funkcionář stranického aparátu. Jemu předcházel generál, kterému nedovolili bojovat tak, jak to chtěl a cítil on (tím myslím i ty vnucené rozsudky smrti…) Jemu předcházela šedá myš stranického aparátu, ještě dřív veselý harmonikář z domu odborů, ne moc dobrý truhlář, správní soudce a překladatel (mimochodem - Hácha přeložil do češtiny jako první „Psa baskervillského“), před ním kariérní diplomat a před ním jako první byl filosof, vysokoškolský učitel a vyučený kovář, který se nikdy kovařinou neživil.
No a to mě vede k závěru: dívejme se na celé to divadýlko trochu shovívavě, tolerantně a se švejkovským nadhledem… Třeba nám ten nadhled bude svět jednou závidět, stejně jako klidný česko-slovenský rozvod… ![]()
janine24 píše:Jura007 píše: … a v Hollywoodu zvolili Terminátora.....A jeho politická práce je špatná? jenom kvůli tomu, že je to Rakušák a exkulturista? Jako guvernér neudělal málo práce.
Není řeč o tom, zda je něčí práce dobrá či ne, ale koho jsou lidé ochotni zvolit do svého čela. Takže nesouhlasím s tvrzením, že Češi by snad Karla Gotta nezvolili. Zvolili! ![]()
Jura007 píše:janine24 píše:…a taky neměl málo skandálů…Jura007 píše: … a v Hollywoodu zvolili Terminátora.....A jeho politická práce je špatná? jenom kvůli tomu, že je to Rakušák a exkulturista? Jako guvernér neudělal málo práce.
Pokud by takto fungoval řekněme v Novém Mexiku, tak bych mu i poslal osobní gratulaci. Jenže protože v horách nad L.A. žije brácha mého kolegy z fabriky, tak to asi vnímám trochu jinak…
Skandály jako osoba soukromá? A proti tomu velmi oceňovaná práce politická. Co je víc? V porovnání k předchůdci nebo guvernérům ostatním?
Wiolla píše:janine24 píše:Není řeč o tom, zda je něčí práce dobrá či ne, ale koho jsou lidé ochotni zvolit do svého čela. Takže nesouhlasím s tvrzením, že Češi by snad Karla Gotta nezvolili. Zvolili!Jura007 píše: … a v Hollywoodu zvolili Terminátora.....A jeho politická práce je špatná? jenom kvůli tomu, že je to Rakušák a exkulturista? Jako guvernér neudělal málo práce.
Já doufám, že nezvolili. Už kvůli jeho práci a minulosti. Pracovní a politické.