Kdo bude další prezident?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
8.2.12 22:01
Jura007 píše:
janine24: z hlediska demografie a/nebo skupinové strategie to je vysoce pravděpodobné…

to si nemyslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
8.2.12 22:02

jako třeba Sládka? :mrgreen: to by bylo maso :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
8.2.12 22:03
Nelisa píše:
Pánka bych nechala kde je :palec: a hlasuju pro knížete (mmch soudit někoho podle vzhledu či vady řeči je trapný, má jiné kvality, o kterých se některým politikům ani nesní a které jsou zásadní).

Přesně. Pánek už teď dělá důležitá rozhodnutí a je v nich fakt hodně dobrý :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.2.12 22:05
rosslyn píše:
Vůbec jsem neměla tucha, kdo je Šimon Pánek, nějak jsem si to spletla s Šimonem Pláničkou a brala to za vtip :mrgreen:

to jsi me pobavila :mrgreen: :mrgreen:
JInak Panek je fesak, ale nechala bych ho tam kde je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.2.12 22:08
Jura007 píše: …Za sebe bych řekl, že jako člověk s rozhledem po světě a dostatečně majetný je nad některé věci povznesený a myslím by i dobře odolával korupčním návnadám…

Nevlastní sestřička mu ten majetek teď možná trošku zkrouhne… ;)

Jinak jestli volba skutečně bude na lidu a Cimrman kandidovat nebude, tak to vyhraje Karel Gott. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.2.12 22:09
Ester13 píše:
Mně by se líbil Švejnar.
A přímá volba-konečně!!! Jo, jsme Švejci, ale zas ne taková hovada, abychom zvolili Káju Gotta a podobné (nic proti Kájovi).

Jejda, tak se s tím jmenem opakuju. Nicméně já si to myslím přesně na opak. Se podívej, kolik třeba herců vládno USA! (nemyslím jen prezidenta, ale i kongresmany)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
8.2.12 22:10
Wiolla píše:
Ester13 píše:
Mně by se líbil Švejnar.
A přímá volba-konečně!!! Jo, jsme Švejci, ale zas ne taková hovada, abychom zvolili Káju Gotta a podobné (nic proti Kájovi).
Jejda, tak se s tím jmenem opakuju. Nicméně já si to myslím přesně na opak. Se podívej, kolik třeba herců vládno USA! (nemyslím jen prezidenta, ale i kongresmany)

Tak za herce je tam snad 1 prezident, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.2.12 22:11

… a v Hollywoodu zvolili Terminátora.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
8.2.12 22:15
Jura007 píše: … a v Hollywoodu zvolili Terminátora.....

A jeho politická práce je špatná? jenom kvůli tomu, že je to Rakušák a exkulturista? Jako guvernér neudělal málo práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.2.12 22:18
janine24 píše:
A jeho politická práce je špatná? jenom kvůli tomu, že je to Rakušák a exkulturista? Jako guvernér neudělal málo práce.
…a taky neměl málo skandálů…
Pokud by takto fungoval řekněme v Novém Mexiku, tak bych mu i poslal osobní gratulaci. Jenže protože v horách nad L.A. žije brácha mého kolegy z fabriky, tak to asi vnímám trochu jinak…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.2.12 22:25

Kaja Gott. Svet ho zna a generace, ktera chodi volit v nejvetsim zastoupeni, ho uctiva.

• Citovat
  • Upravit
18305
8.2.12 22:26

No a když vezmeme obsazování našeho Hradu retrospektivně, tak je to taky docela pestrá směs…
Teď je ve funkci ekonom a někdejší prognostik. Před ním byl dramatik a kulisák, někdy i příležitostný dělník v pivovaru. Před ním ne moc úspěšný právník-oportunista a velice protřelý funkcionář stranického aparátu. Jemu předcházel generál, kterému nedovolili bojovat tak, jak to chtěl a cítil on (tím myslím i ty vnucené rozsudky smrti…) Jemu předcházela šedá myš stranického aparátu, ještě dřív veselý harmonikář z domu odborů, ne moc dobrý truhlář, správní soudce a překladatel (mimochodem - Hácha přeložil do češtiny jako první „Psa baskervillského“), před ním kariérní diplomat a před ním jako první byl filosof, vysokoškolský učitel a vyučený kovář, který se nikdy kovařinou neživil.

No a to mě vede k závěru: dívejme se na celé to divadýlko trochu shovívavě, tolerantně a se švejkovským nadhledem… Třeba nám ten nadhled bude svět jednou závidět, stejně jako klidný česko-slovenský rozvod… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.2.12 22:27
janine24 píše:
A jeho politická práce je špatná? jenom kvůli tomu, že je to Rakušák a exkulturista? Jako guvernér neudělal málo práce.

Není řeč o tom, zda je něčí práce dobrá či ne, ale koho jsou lidé ochotni zvolit do svého čela. Takže nesouhlasím s tvrzením, že Češi by snad Karla Gotta nezvolili. Zvolili! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
8.2.12 22:30
Jura007 píše:
janine24 píše:
…a taky neměl málo skandálů…
Pokud by takto fungoval řekněme v Novém Mexiku, tak bych mu i poslal osobní gratulaci. Jenže protože v horách nad L.A. žije brácha mého kolegy z fabriky, tak to asi vnímám trochu jinak…

Skandály jako osoba soukromá? A proti tomu velmi oceňovaná práce politická. Co je víc? V porovnání k předchůdci nebo guvernérům ostatním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
8.2.12 22:31
Wiolla píše:
janine24 píše:
Není řeč o tom, zda je něčí práce dobrá či ne, ale koho jsou lidé ochotni zvolit do svého čela. Takže nesouhlasím s tvrzením, že Češi by snad Karla Gotta nezvolili. Zvolili! :lol:

Já doufám, že nezvolili. Už kvůli jeho práci a minulosti. Pracovní a politické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová