Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to mně se zase líbil volební billboard s klimbajícím knížetem a nápisem: „Když se kecají blbosti, spím…“
![]()
Jura007 píše:
Jen pro úplnost, Karel Schwarzenberg by měl teoreticky nárok užívat titul knížete, ne hraběte (kníže je o jeden level výš…) Ovšem to by u nás nesmělo být užívání šlechtických titulů ve veřejném životě zakázáno zákonem už v roce 1919. Pokud se nepletu, je zákon pořád platný. (ale třeba se pletu…)Za sebe bych řekl, že jako člověk s rozhledem po světě a dostatečně majetný je nad některé věci povznesený a myslím by i dobře odolával korupčním návnadám.
Osobně ho vnímám jako úplný protipól Grosse a jeho aférek.
díky za vysvětlení, ale trošku se ztrácím - je tedy kníže nebo hrabě?
Z toho, co se zatim nabizi, asi Nemcovou. Ale bohuzel zeny prezidentky moc nemusime. Mozna Premysl Sobotka by nebyl spatny. Urcite ne knize ani Fisher, ten uz tady napachal dost, viz finance za jeho vladnuti.
Jeste neznam levicove kandidaty, to bude asi sila. S tim, co si tady pravice v posledni dobe napachala, bojim se, ze tam skonci nejaky levicak a pujdeme snad do zahranici.
No hlavne aby tam nakonec nesedel Okamura.
![]()
Degenerovaný Schwarzenberg jako prezident?
No to už radši ten Okamura ![]()
Nechápu, proč zrovan Pánka navrhujete
taky si myslím, že je to člověk na správném místě a jinam bych ho neposunovala.
Jinak je mi úplně jedno jestli si prezidenta zvolí parlament nebo lůza, stejně nemá příliš velkou politickou moc. Představa, že by někdo chtěl korumpovat českého prezidenta mi přijde dost úsměvná, pokud bych jó chtěla někoho podmazat, vyberu si spíš premiéra ![]()
Švejnar i Fisher jsou pro mě takoví kluci bez špetky charizma…
prezident by prostě měl oslovit davy ![]()
Příspěvek upraven 08.02.12 v 21:26
monicskaa píše:Možná aspoň bez pravopisných chybterinka4444 píše:no to teda… to by byli projevy
no kníže, to by byl prezidentfakt poslední impulz k tomu, opustit svou vlast.
![]()
![]()
Mně je hodně sympatický Zdeněk Tůma a nebo Jan Fischer. Okamura a Schwarzenberg…to bych asi emigrovala…
jessikka píše:monicskaa píše:Možná aspoň bez pravopisných chybterinka4444 píše:no to teda… to by byli projevy
![]()
![]()
Jura007 píše:
Jen pro úplnost, Karel Schwarzenberg by měl teoreticky nárok užívat titul knížete, ne hraběte (kníže je o jeden level výš…) Ovšem to by u nás nesmělo být užívání šlechtických titulů ve veřejném životě zakázáno zákonem už v roce 1919. Pokud se nepletu, je zákon pořád platný. (ale třeba se pletu…)Za sebe bych řekl, že jako člověk s rozhledem po světě a dostatečně majetný je nad některé věci povznesený a myslím by i dobře odolával korupčním návnadám.
Osobně ho vnímám jako úplný protipól Grosse a jeho aférek.
jessikka píše:monicskaa píše:Možná aspoň bez pravopisných chybterinka4444 píše:no to teda… to by byli projevy
![]()
![]()
no, protože se u toho mluví a nikdo nevidí, co tam má napsané
omlouvám se byly projevy, dobrý??
monicskaa píše:Lepšíjessikka píše:no, protože se u toho mluví a nikdo nevidí, co tam má napsanémonicskaa píše:Možná aspoň bez pravopisných chybterinka4444 píše:no to teda… to by byli projevy
![]()
![]()
![]()
omlouvám se byly projevy, dobrý??
Gina108 píše:
Degenerovaný Schwarzenberg jako prezident?![]()
![]()
No to už radši ten Okamura
Nechápu, proč zrovan Pánka navrhujetetaky si myslím, že je to člověk na správném místě a jinam bych ho neposunovala.
Jinak je mi úplně jedno jestli si prezidenta zvolí parlament nebo lůza, stejně nemá příliš velkou politickou moc. Představa, že by někdo chtěl korumpovat českého prezidenta mi přijde dost úsměvná, pokud bych jó chtěla někoho podmazat, vyberu si spíš premiéra
Pánka na tento post zmiňoval v nějakém komentáři Havel… já se s tím pouze tak nějak ztotožňuji
k další části tvého komentáře - myslím, že Klaus stále z Hradu tahá za nitky a má poměrně značný vliv…
a k té degeneraci se nebudu vyjadřovat.