Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
janine24 píše:papavlinka33 píše:Pana X uplatí každý, kdo nabídne hulení
Jiří X Doležal. Takovej nebojácnej, neuplatitelnej člověk, akorát by asi musel asi přestat hulit což nevím jestli by klaplo, už ho vidím s jointem na hradě…. Cimrman by se mi tam líbil taky. Ale ještě by mi tam upřímně seděl Jan Kraus, ale ten by do toho asi nešel. Okamura nenene, není sympatickej takovej afektovanej panák to už tam rovnou může zůstat ten Klaus.
Taky si myslím… ![]()
Jura007 píše:
No a mě od začátku diskuse pořád napadají dva lidi, které by ale skoro nikdo nevolil a kteří by sotva kandidaturu přijali. A sice Zdeněk Tůma a Josef Tošovský. (Věřím, že oba mají i zajímavější nabídky.)
A oba bys ty sám volil? Já ne. Ani jednoho.
Tošovského rozhodně ano. V jisté funkci ( s jakousi zodpovědností i pravomocí) jsem ho zažil coby premiéra úřednické vlády. A dovolím si tvrdit: tehdy udělal skoro všecko, co za pár měsíců udělat šlo. Hlavně v oblasti průmyslu a ohledně vstupu do EU.
Jura007 píše:
Tošovského rozhodně ano. V jisté funkci ( s jakousi zodpovědností i pravomocí) jsem ho zažil coby premiéra úřednické vlády. A dovolím si tvrdit: tehdy udělal skoro všecko, co za pár měsíců udělat šlo. Hlavně v oblasti průmyslu a ohledně vstupu do EU.
poměr chyb versus výkonu nebyl zrovna nic moc… jsi nějak utekl od konkrétních věcí z panu Terminátorovi… není až zas tak neoblíbený, jak ti tvrdí pan kolega, ale nevadí.
Tošovského si sakra dobře pamatuju. Byl fakt skvělý a moc mě mrzelo, že pak odešel. Jako prezident by se mi líbil moc. Ale podle mě se na něj už dost zapomnělo. ![]()
Jinak jako národ Cimrmanna a Švejka bych se vůbec nedivila, kdyby tam usedl Okamura nebo nějaká jiná podobná figurka. Jako výsměch všem politikům.
![]()
Nemyslím, že by výkon funkce byl o oblíbenosti. To možná v okamžiku zvolení.
Jinak na začátku kariéry Tošovského stál člověk jménem Svatopluk Potáč. Když si ho vygooglíš, tak možná začneš tušit, proč by se mi Tošovský líbil jako prezident.
janine24 píše:Jura007 píše:poměr chyb versus výkonu nebyl zrovna nic moc… jsi nějak utekl od konkrétních věcí z panu Terminátorovi… není až zas tak neoblíbený, jak ti tvrdí pan kolega, ale nevadí.
No tak v téhle rovině se můžem hádat donekonečna…Zkus si vybavit, v jakém stavu politické scény přebírala tenhle stát Tošovského vláda. Viz třeba to loutkové divadýlko, když se u soudu propíralo „tajemné švýcarské konto ODS“ a nikdo nic nevěděl, nikdo nikde nebyl a nikdo nikdy nic neudělal…
Jaké zázraky jsi v takovém stavu čekala…
janine24 píše:Jura007 píše:poměr chyb versus výkonu nebyl zrovna nic moc… jsi nějak utekl od konkrétních věcí z panu Terminátorovi… není až zas tak neoblíbený, jak ti tvrdí pan kolega, ale nevadí.
Tak k těm chybám http://www.britskelisty.cz/…980210f.html pak k jeho osobnosti snad jeho STB minulost…
Sorry, ale Britské listy neberu vážně. Možná je to taková moje úchylka, ale já už lepší nebudu… ![]()
Jura007 píše:janine24 píše:No tak v téhle rovině se můžem hádat donekonečna…Zkus si vybavit, v jakém stavu politické scény přebírala tenhle stát Tošovského vláda. Viz třeba to loutkové divadýlko, když se u soudu propíralo „tajemné švýcarské konto ODS“ a nikdo nic nevěděl, nikdo nikde nebyl a nikdo nikdy nic neudělal…Jura007 píše:poměr chyb versus výkonu nebyl zrovna nic moc… jsi nějak utekl od konkrétních věcí z panu Terminátorovi… není až zas tak neoblíbený, jak ti tvrdí pan kolega, ale nevadí.
Jaké zázraky jsi v takovém stavu čekala…
Mluvím o Terminátorovi…
Jura007 píše:
Sorry, ale Britské listy neberu vážně. Možná je to taková moje úchylka, ale já už lepší nebudu…
Aha, takže STB je taky nevážný zdroj. OK. P. Potáče jsem kdysi i potkala osobně, to má být ten trumf? Opravdu?
Můj chlap mi na otázku ohledně prezidenta odpověděl že prý Kocáb, popravdě jsem po tolika letech netušila jak moc zásadně se rozcházíme v politických názorech. Já Kocábovu politiku absolutně neuznávám, on jo…To jen tak OT.
papavlinka33 píše:
Můj chlap mi na otázku ohledně prezidenta odpověděl že prý Kocáb, popravdě jsem po tolika letech netušila jak moc zásadně se rozcházíme v politických názorech. Já Kocábovu politiku absolutně neuznávám, on jo…To jen tak OT.
Kocáb má od doby odsunu ruských vojáků politický názory? Týjo, jsem totál mimo.
papavlinka33 píše:
hm, ten by ale taky nebyl marnej ![]()
papavlinka33 píše:
No to bych se s tvým mužem teda taky rozcházela v názorech. Kocába nesnáším všeobecně.