Kdo bude další prezident?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
8.2.12 21:03
Black_Orchids píše:
Gina108 píše:
Degenerovaný Schwarzenberg jako prezident? 8o 8o 8o No to už radši ten Okamura :mrgreen:
Nechápu, proč zrovan Pánka navrhujete :nevim: taky si myslím, že je to člověk na správném místě a jinam bych ho neposunovala.
Jinak je mi úplně jedno jestli si prezidenta zvolí parlament nebo lůza, stejně nemá příliš velkou politickou moc. Představa, že by někdo chtěl korumpovat českého prezidenta mi přijde dost úsměvná, pokud bych jó chtěla někoho podmazat, vyberu si spíš premiéra :mrgreen:
Pánka na tento post zmiňoval v nějakém komentáři Havel… já se s tím pouze tak nějak ztotožňuji
k další části tvého komentáře - myslím, že Klaus stále z Hradu tahá za nitky a má poměrně značný vliv…
a k té degeneraci se nebudu vyjadřovat.
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
8.2.12 21:03
Black_Orchids píše: Švejnar i Fisher jsou pro mě takový kluci bez špetky charizma…
prezident by prostě měl oslovit davy :think:

No jenze u nas tady na vyber opravdu moc nemame.....a Schwarzenberg,nez by je oslovil,tak mi uz tady nebudeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
8.2.12 21:04

Vůbec jsem neměla tucha, kdo je Šimon Pánek, nějak jsem si to spletla s Šimonem Pláničkou a brala to za vtip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
8.2.12 21:05
rosslyn píše:
Vůbec jsem neměla tucha, kdo je Šimon Pánek, nějak jsem si to spletla s Šimonem Pláničkou a brala to za vtip :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
8.2.12 21:05

za me profesor Jan Svejnar

• Citovat
  • Upravit
12794
8.2.12 21:07
rosslyn píše:
Vůbec jsem neměla tucha, kdo je Šimon Pánek, nějak jsem si to spletla s Šimonem Pláničkou a brala to za vtip :mrgreen:

Taky jsem si ho musela vygooglit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.2.12 21:07

Za mě Fisher. :palec: Kníže neeee.

• Citovat
  • Upravit
kahaja
8.2.12 21:08
Black_Orchids píše:
Gina108 píše:
Degenerovaný Schwarzenberg jako prezident? 8o 8o 8o No to už radši ten Okamura :mrgreen:
Nechápu, proč zrovan Pánka navrhujete :nevim: taky si myslím, že je to člověk na správném místě a jinam bych ho neposunovala.
Jinak je mi úplně jedno jestli si prezidenta zvolí parlament nebo lůza, stejně nemá příliš velkou politickou moc. Představa, že by někdo chtěl korumpovat českého prezidenta mi přijde dost úsměvná, pokud bych jó chtěla někoho podmazat, vyberu si spíš premiéra :mrgreen:
Pánka na tento post zmiňoval v nějakém komentáři Havel… já se s tím pouze tak nějak ztotožňuji
k další části tvého komentáře - myslím, že Klaus stále z Hradu tahá za nitky a má poměrně značný vliv…
a k té degeneraci se nebudu vyjadřovat.

Já jsem Pánka navrhla jinam než na Hrad :lol: . Jsem do něho zamilovaná už od revoluce. Ale je pravda, že by ho byla do politiky škoda, tam kde je teď je milionkrát užitečnější.....

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
8.2.12 21:08
I já googlovala :oops:
bell píše:
rosslyn píše:
  • Citovat
  • Upravit
18305
8.2.12 21:09

Gino - vzhledem k tomu, že prezident je i vrchním velitelem armády, tak to není zas tak bezvýznamná figura…
A že dnes máme tak významnou armádu jak na konci dvacátých let 20. století, tak to neznamená, že to tak bude na věčné časy.
Ostatně - zkus si přečíst životopis Ludvíka Svobody a pak nebudu muset vykládat nic… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
8.2.12 21:09
bell píše:
rosslyn píše:

Tak to vám holky závidím vaše mládí.

• Citovat
  • Upravit
3839
8.2.12 21:10
rosslyn píše:

velmi výrazná postava listopadu 89, nyní ředitel nadace Člověk v tísni.

jo a hrál ve filmu Corpus delicti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
8.2.12 21:12
Black_Orchids píše:
rosslyn píše:

A navíc je to fakt kusanec chlapa

• Citovat
  • Upravit
46867
8.2.12 21:13

Mne je to v podstate uz jedno, ale Panek by se mi tam libil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.2.12 21:14
kahaja píše:
Black_Orchids píše:
rosslyn píše:

A navíc je to fakt kusanec chlapa

Sice je stejně starej jako moje máma,ale vypadá dobře. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová