Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Crystal87 píše:
Myslím že tu nejsme blb.. co se neumí sami rozhodnout koho volit! KS rozhodně volit nebudu, mám k tomu spoustu důvodů a tohle ovlivnování je ubohé. JO a nejsem důchodceTakže nejen důchodci volí Zemana
Taky nejsem důchodce a nejsem blb abych volila něco, co mi tak strašně vadí ![]()
Vyhraje Karel Rakusak, protoze takova PRkampan, to je sila
Cesi meli moznost si konecne zvolit slusnou osobnosta neudelali to, asi si ji nezaslouzi
nicmene z tech dvou u me jednoznacne vitezi Zeman, az vyhraje Schwanzenberg muj deda, kteryb si prozil koncentrak se bude obracet v hrobe
a navic on je pro me soucasti soucasne zkorumpovane vlady
Včera jsem ve zprávách viděla reportáž, ve které dobrovolníci volají lidem a přesvědčují je, aby volili Karla! Škoda, že taky nevolali mě
To bych jim něco už fakt řekla a to se považuji za slušné děvče. ![]()
Přívrženci Karla rozjeli takovou kampaň na jeho podporu, až se mi přímo hnusí!!Kdybych byla nerozhodnutá, koho mám volit, tak radši si zvolím Zemana, protože jeho kampaň není tak agresivní. ![]()
@monika32 píše:
Taky nejsem důchodce a nejsem blb abych volila něco, co mi tak strašně vadí
tak mně vadí oba
ale radši ho tma hodím než abych tam nehodila nikoho ![]()
@suwari píše:
Včera jsem ve zprávách viděla reportáž, ve které dobrovolníci volají lidem a přesvědčují je, aby volili Karla! Škoda, že taky nevolali měTo bych jim něco už fakt řekla a to se považuji za slušné děvče.
Přívrženci Karla rozjeli takovou kampaň na jeho podporu, až se mi přímo hnusí!!Kdybych byla nerozhodnutá, koho mám volit, tak radši si zvolím Zemana, protože jeho kampaň není tak agresivní.
A ještě se chlubí, kolik peněz má na kampaň od příznivců. A když ukazovali výpis účtu, tak kolik statisíc věnovala top09. Zeman je prostě skromnější, taky mi to přijde moc. Doufám, že to dopadne jak s Fischerem a velká kampaň bude spíš na škodu ![]()
Ach jo, ale vždyť jsou oba tábory stejný, jeden nadává na toho druhého. Kampaň Zemana taky není úplně košér
Já budu volit Karla, jen z toho principu, že je mi Zeman fakt nesympatickej, nemůžu si pomoct
@monika32 píše:
Souhlasím. Fakt trapné. No je vidět inteligence zakládajících, když se při zakládání TUČNĚ ukáže, nezakládejte stejné téma. To už je horší jak //![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pomalu jo, můžu tě uklidnit, že za takový 2 měsíce už tohle snad přestane a budou zas //, příšerný tchýně a můžu být těhotná? Inteligence asi nic moc, ale hlavně že má vysokou, teda vlastně 2 ![]()
@Seizdra píše:
A ještě se chlubí, kolik peněz má na kampaň od příznivců. A když ukazovali výpis účtu, tak kolik statisíc věnovala top09. Zeman je prostě skromnější, taky mi to přijde moc. Doufám, že to dopadne jak s Fischerem a velká kampaň bude spíš na škodu
Jo, kéž by.
Ale mám vážné obavy, že to vyhraje Karel
Protože opravdu má velkou podporu studentů, stačí se podívat na facebook do mých přátel, všichni tam píší, že budou volit Karla. A navíc ho přece budou volit naše osobnosti, na ty musíme dát, ne? ![]()
Taky mě překvapuje, kolik peněz stála Karlova kampaŇ a kolik Zemanova. Kalousek najednou přestal šetřit!!! ![]()
@suwari píše:
Jo, kéž by.
Ale mám vážné obavy, že to vyhraje KarelProtože opravdu má velkou podporu studentů, stačí se podívat na facebook do mých přátel, všichni tam píší, že budou volit Karla. A navíc ho přece budou volit naše osobnosti, na ty musíme dát, ne?
Taky mě překvapuje, kolik peněz stála Karlova kampaŇ a kolik Zemanova. Kalousek najednou přestal šetřit!!!
Bůh ví, co mu Karel slíbil. Taky jsem byla překvapena, třeba to ti mladí vidí tak, že dřív umře a bude sranda koukat, jak furt někde chrápe a budou z nás mít po světě prdel ![]()
Ha, zde se smi rikat, ze budu volit Zemana beztrestne?
neni to muj kandidat prvni volby, ale rozhodne racionalne vyhodnoceny jako ten lepsi z aktualni nabidky. Schw. rikal, ze da na kampan 5mega, verim, ze si i nektere herce koupil, aby mu tu kampan podporili. Je to hrozna medialni jednostranna masaz..
@suwari píše:
Jo, kéž by.
Ale mám vážné obavy, že to vyhraje KarelProtože opravdu má velkou podporu studentů, stačí se podívat na facebook do mých přátel, všichni tam píší, že budou volit Karla. A navíc ho přece budou volit naše osobnosti, na ty musíme dát, ne?
Taky mě překvapuje, kolik peněz stála Karlova kampaŇ a kolik Zemanova. Kalousek najednou přestal šetřit!!!
Spíše kolik Zeman přiznal a kolik mu skoncilo v kapse!