Kdo bude další prezident?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
23.1.13 10:38
@Crystal87 píše:
Myslím že tu nejsme blb.. co se neumí sami rozhodnout koho volit! KS rozhodně volit nebudu, mám k tomu spoustu důvodů a tohle ovlivnování je ubohé. JO a nejsem důchodce :mrgreen: Takže nejen důchodci volí Zemana :roll:

Taky nejsem důchodce a nejsem blb abych volila něco, co mi tak strašně vadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
23.1.13 10:38

Vyhraje Karel Rakusak, protoze takova PRkampan, to je sila

Cesi meli moznost si konecne zvolit slusnou osobnosta neudelali to, asi si ji nezaslouzi

nicmene z tech dvou u me jednoznacne vitezi Zeman, az vyhraje Schwanzenberg muj deda, kteryb si prozil koncentrak se bude obracet v hrobe

a navic on je pro me soucasti soucasne zkorumpovane vlady

• Citovat
  • Upravit
1147
23.1.13 10:47

Včera jsem ve zprávách viděla reportáž, ve které dobrovolníci volají lidem a přesvědčují je, aby volili Karla! Škoda, že taky nevolali mě :lol: To bych jim něco už fakt řekla a to se považuji za slušné děvče. :pocitac:
Přívrženci Karla rozjeli takovou kampaň na jeho podporu, až se mi přímo hnusí!!Kdybych byla nerozhodnutá, koho mám volit, tak radši si zvolím Zemana, protože jeho kampaň není tak agresivní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27005
23.1.13 10:54
@monika32 píše:
Taky nejsem důchodce a nejsem blb abych volila něco, co mi tak strašně vadí :mrgreen:

tak mně vadí oba :mrgreen: ale radši ho tma hodím než abych tam nehodila nikoho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.1.13 10:55
@suwari píše:
Včera jsem ve zprávách viděla reportáž, ve které dobrovolníci volají lidem a přesvědčují je, aby volili Karla! Škoda, že taky nevolali mě :lol: To bych jim něco už fakt řekla a to se považuji za slušné děvče. :pocitac:
Přívrženci Karla rozjeli takovou kampaň na jeho podporu, až se mi přímo hnusí!!Kdybych byla nerozhodnutá, koho mám volit, tak radši si zvolím Zemana, protože jeho kampaň není tak agresivní. :nevim:

A ještě se chlubí, kolik peněz má na kampaň od příznivců. A když ukazovali výpis účtu, tak kolik statisíc věnovala top09. Zeman je prostě skromnější, taky mi to přijde moc. Doufám, že to dopadne jak s Fischerem a velká kampaň bude spíš na škodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
23.1.13 10:56

Ach jo, ale vždyť jsou oba tábory stejný, jeden nadává na toho druhého. Kampaň Zemana taky není úplně košér :nevim: Já budu volit Karla, jen z toho principu, že je mi Zeman fakt nesympatickej, nemůžu si pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.1.13 10:59
@monika32 píše:
Souhlasím. Fakt trapné. No je vidět inteligence zakládajících, když se při zakládání TUČNĚ ukáže, nezakládejte stejné téma. To už je horší jak // :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Pomalu jo, můžu tě uklidnit, že za takový 2 měsíce už tohle snad přestane a budou zas //, příšerný tchýně a můžu být těhotná? Inteligence asi nic moc, ale hlavně že má vysokou, teda vlastně 2 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
23.1.13 11:00
@Seizdra píše:
A ještě se chlubí, kolik peněz má na kampaň od příznivců. A když ukazovali výpis účtu, tak kolik statisíc věnovala top09. Zeman je prostě skromnější, taky mi to přijde moc. Doufám, že to dopadne jak s Fischerem a velká kampaň bude spíš na škodu :)

Jo, kéž by.
Ale mám vážné obavy, že to vyhraje Karel :,( Protože opravdu má velkou podporu studentů, stačí se podívat na facebook do mých přátel, všichni tam píší, že budou volit Karla. A navíc ho přece budou volit naše osobnosti, na ty musíme dát, ne? ;)
Taky mě překvapuje, kolik peněz stála Karlova kampaŇ a kolik Zemanova. Kalousek najednou přestal šetřit!!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
23.1.13 11:03

@suwari Kéž by to vyhrál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.1.13 11:05
@suwari píše:
Jo, kéž by.
Ale mám vážné obavy, že to vyhraje Karel :,( Protože opravdu má velkou podporu studentů, stačí se podívat na facebook do mých přátel, všichni tam píší, že budou volit Karla. A navíc ho přece budou volit naše osobnosti, na ty musíme dát, ne? ;)
Taky mě překvapuje, kolik peněz stála Karlova kampaŇ a kolik Zemanova. Kalousek najednou přestal šetřit!!! :poblion:

Bůh ví, co mu Karel slíbil. Taky jsem byla překvapena, třeba to ti mladí vidí tak, že dřív umře a bude sranda koukat, jak furt někde chrápe a budou z nás mít po světě prdel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
23.1.13 11:06

Ha, zde se smi rikat, ze budu volit Zemana beztrestne? :pankac: neni to muj kandidat prvni volby, ale rozhodne racionalne vyhodnoceny jako ten lepsi z aktualni nabidky. Schw. rikal, ze da na kampan 5mega, verim, ze si i nektere herce koupil, aby mu tu kampan podporili. Je to hrozna medialni jednostranna masaz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
25.1.13 22:41
@suwari píše:
Jo, kéž by.
Taky mě překvapuje, kolik peněz stála Karlova kampaŇ a kolik Zemanova. Kalousek najednou přestal šetřit!!! :poblion:

Spíše kolik Zeman přiznal a kolik mu skoncilo v kapse!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová