Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No - kdo bude teď prezidentem, to netuším. Ale vím, kdo bude jeho nástupcem..... Číňan nebo Vietnamec narozený v Čechách.
lucineeccka píše:kahaja píše:Sice je stejně starej jako moje máma,ale vypadá dobře.Black_Orchids píše:A navíc je to fakt kusanec chlaparosslyn píše:
Vůbec jsem neměla tucha, kdo je Šimon Pánek, nějak jsem si to spletla s Šimonem Pláničkou a brala to za vtipvelmi výrazná postava listopadu 89, nyní ředitel nadace Člověk v tísni.
jo a hrál ve filmu Corpus delicti…
tak to je dobrej úhel pohledu
![]()
je lehce starší než můj manžel ![]()
Marek Eben ![]()
Schwarzenbergovi rozumím každé osmé slovo. Šimon Pánek šikovný, ale jinak jsem až do této diskuse o něm neslyšela. ![]()
Jura007 píše:
No - kdo bude teď prezidentem, to netuším. Ale vím, kdo bude jeho nástupcem..... Číňan nebo Vietnamec narozený v Čechách.
No můj děda říká, že když to tak vidí,tak pár let bude sedět na hradě někdo z té jiné (opálené) menšiny.
Pánka bych nechala kde je
a hlasuju pro knížete (mmch soudit někoho podle vzhledu či vady řeči je trapný, má jiné kvality, o kterých se některým politikům ani nesní a které jsou zásadní).
Luci - ti nejsou schopní si zvolit ani toho svého krále. Akorát se napřed pohádali a pak vytáhli „vreckové nožíky“ ![]()
terinka4444 píše:
no kníže, to by byl prezidentfakt poslední impulz k tomu, opustit svou vlast.
asi tak nějak
![]()
CokeLady píše:terinka4444 píše:
ale zase někdy by fakt bylo lepší, kdyby všichni mluvili jak kníže a raději nikdo nevěděl, co říkají.
Jinak bych byla pro Němcovou.Lizbeth píše:Příspěvek upraven 08.02.12 v 20:48monicskaa píše:Když mluví tak jsem víc než ve střehuterinka4444 píše:no to teda… to by byli projevy
no kníže, to by byl prezidentfakt poslední impulz k tomu, opustit svou vlast.
![]()
![]()
Ale to mi nevadí..i z toho co rozumím mám větší užitek, než když rozumím naprosto vše od kohokoli jiného.
Já si myslím, že to nemá zapotřebí… že by to snad ani nechtěl dělat.
Já bych se vůbec nezlobila, kdyby to nebyl nějaký TOP politik, myslím, že prezident je stejně jen pro reprezentaci. Mně je Václav Klaus nesympatický a budu ráda, až skončí, některé jeho názory, vyjadřování apod. mi je proti srsti.
Holky, když byla ta kauza s tím kradeným perem u Klause, tak jsem si říkala, co lidi zase dělaj hovadiny, že holt někde podepsal nějakou smlouvu nebo autogram a omylem si ho strčil do náprsní kapsy jako svoje a lidi se toho zase chytli - Čecháčci. Pak jsem to viděla a málem jsem se propadla hanbou.
Moje sedmiletá dcera, když tu scénku viděla, se rozbrečela. Pořád se mě ptala, proč to udělal… že nechce aby byl náš prezident… fakt síla
Jura007 píše:
No tak to snad přeháníš ![]()
gabi.design píše:PetkaK píše:Taky tak.
Já bych byla pro Fishera nebo Švejnara.
Ja taky tak.
Nic proti knizeti, mam ho v oblibe, ale nevim jak by vynikal jako cesky prezident
a take jeho mluve moc nerozumim, takze asi by nereprezentoval.
Myslim si ale, ze cesky lid uz je tak nakrknuty tim co nasi politici delaji, ze natruc zvoli nekoho uplne jineho.
janine24: z hlediska demografie a/nebo skupinové strategie to je vysoce pravděpodobné…