Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, můžu se k vám přidat?, měla bych být někde kolem 4. týdne těhotná, u dr. jsem ještě nebyla.. termín dle kalkulačky na netu by měl být 30.6.
Děkuju za přivítání
a lucynko já taky špiním, od pátku, ještě jsem stihla volat doktora a řekl mi, že si mám koupit Cčko, mám to pořád, tak v úterý pomažu. Ale hodně jsem o tom četla a stává se to, tak tomu věřím
stresovat se nechci. Tak ani ty se nestresuj, všechno bude dobrý!!!
Ja si asi beru taxika a jedu k apolinari, zase pri utreni trochu vodovy svetle hnedy, musim jet jinak se neuklidnim, vcera jsem delala test // a dobry, jeste ho udelam ted. Uplne se klepu strachy
![]()
@lucynka25 píše:
@Sisi137 dekuju, uz jsem to vypilazatim jsem mela jen prouzek na intimce-mam ji kvuli vytoku a trosku pri utreni, nic stasnyho..no ale rvala jsem jak blazen az jsem na chvilku usla manzelovi v naruci, je zlatej.Tak jsem se trochu uklidnila, pockam do zitra a jinak jedu..a tys to mela v jakym tydnu a co ti rekli???
já to měla asi v 5+1, takže 6.tt. Když to máš jen tak tak to je v pohodě. Mě k tomu nic neřekli, ono se to opravdu stává, tím jak se embryo zavrtává víc semtam může narušit nějakou cévku. Vzhledem k tomu co mám za sebou mi ale dr nasadila utrogestan.
@HaničkaP píše:
Ahoj, můžu se k vám přidat?, měla bych být někde kolem 4. týdne těhotná, u dr. jsem ještě nebyla.. termín dle kalkulačky na netu by měl být 30.6.
Diky za uklidneni, ale stejne vid..my na to cekali 2 roky
test je // tak snad to bude dobry, za pul h jedu a jedu s kamoskou, aby me podrzela, manza je v praci
drzte mi palce, kdyz budu mit utrous, budu klidnejsi
@lucynka25 držím ti pěsti ať ti jen potvrdí co ti říkám a dají utrogestan. Dej pak vědět. Myslím na vás ![]()
@lucynka25 píše:
Ja si asi beru taxika a jedu k apolinari, zase pri utreni trochu vodovy svetle hnedy, musim jet jinak se neuklidnim, vcera jsem delala test // a dobry, jeste ho udelam ted. Uplne se klepu strachy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pokud to není světle červená krev, tak je to v pořádku, memusíš se bát ![]()
@lucynka25 píše:
Diky za uklidneni, ale stejne vid..my na to cekali 2 roky![]()
test je // tak snad to bude dobry, za pul h jedu a jedu s kamoskou, aby me podrzela, manza je v praci
![]()
![]()
drzte mi palce, kdyz budu mit utrous, budu klidnejsi
ty ho nemáš ![]()
Ahojik holky termín mám +- 26.6.2014 budu mít malýho zkumavkovýho kluka a ráda bych se k vám přidala
@pavlinkaivoškova píše:
Ahojik holky termín mám +- 26.6.2014 budu mít malýho zkumavkovýho kluka a ráda bych se k vám přidala
Holky vse v poradku
v deloze zadna krev neni ani hematom a ani nevidela nic pretrhaneho, takze dobry, ale srdicko jeste nebylo videt (taky rikala, ze maj zastaraly uz), pristi tyden jdu normalne na uz a to by pry melo byt uz videt..no uvidi se, ale verim, ze bude vse v poradku, hlavne uz jsem v klidu a to je nejdulezitejsi
jinak rikala, ze stejne kdyby se neco delo, tak v takhle rannym stadiu nepomuze nic.Na utrous jsem se ptala a pry ho nepotrebuji, tak to uz je 3.doktor, co mi to rekl, tak jim verim
diky holky za podporu
@siamka7 byl to jen maly hnedy prouzek na intimce jakoby konec ms a pri utreny svetle hnedy vodovy, pry mi mohla prasknout jen cevka.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat