Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lpetra děkuji snad bude ![]()
@hajánek76 tak moje stará doktorka je u nás pouze v pondělí od 8:00 do 11:30 s tim, že do práce chodí v půl 9, takže pokud bych měla problém tak by musel vzniknout v neděli nebo v pondělí ráno. Je to taková píííp, pokaždý sem se s ní hádala, když jsem se vdala, tak mi odmítala napsat prášky, že když jsem vdaná tak to nemá přece cenu… Mojí sestřenici před lety vynadala co si to dovolila ve 30 otěhotnět že je již stará… takže asi tak
takže si myslim že s novym gynelogem budu spokojena, navíc jsem u něho z protekce
, je to tatínek mé kamarádky, který je v orginaci od pondělí do pátku a až na jeden den jak dopoledne tak odpoledne…
Ahoj holky. Muzu se taky pridat? Jsem dnes 6+6tt. Je to moje druhy tehotenstvi. Prvni skoncilo v 11tt v kvetnu, kdy prestalo bit srdicko. Bohuzel zanedbana lekarska pece endokrinolozkou. Ted se nam opet zadarilo. U dr jsem byla minuly patek v 5+2tt a byla dutinka 3,5mm. Dalsi kontrola me ceka ted 1.11., snad uz bude srdicko, to budu 7+2tt. Jinak uz 3 tydny pekelna bolest prsou a bradavek.
@prdelka184
to jsme skoro stejně
Štítná žláza je mrcha, já před lety potratila v 8.tt. Gynekologové to samozřejmě neřešili, prý je to v dnešní době jak rýma a za chvílu budu těhotná znovu(je to 10 let skoro
). No ale měla jsem dobrou obvoďačku, té se to nezdálo, vzala mi krev na štítnou žlázu a katastrofa-totální hypofunkce. Takže jsem se z toho dlouho dostávala než byla funkce zase na normálu. Tím se teď uklidňuju-že se to stalo určitě kvůli té dekompenzované štítce a tentokrát to dobře dopadne.
@Sisi137 nejhorsi je, ze ja se se stitkou lecim uz 3 roky. A vsude z netu nactene, ze do 3 mesice jit na endokrinologii, aby ji z krve zkontrolovali, pripadne navysili davky. Moje bejvala endokrinolozka me odmitla vysetrit, ze mam prijit az po 3 mesici. Pritom do 3 mesice se prckovi vyviji mozek atd atd. Volala jsem ji jeste jednou a znovu me odmitla. A ja blba jsem si myslela ze doktorka vi co dela. V 11tt revize protoze prestalo bit srdicko a v nemocnici mi brali krev a uplne se zhrozili, jaky mam vysledky stitky. Hned jsem zmenila endokrinologa. Ten me hned poucil jak navysit davku a do 10tt prijit na odbery. Tak jsem byla minuly patek a v patek si zavolam, jak to navysit, nebo jestli to zustane. A taky mi rekl, ze do 20tt budou kontroly dost casty. Tak jsem mu rekla, ze jsem rada ze si me pohlida. ![]()
@prdelka184
tak ty prsa mám podobně
,nevolnosti zatím povolily, k dr jdu pozítří
@hajánek76 me nevolnost nepostihla. Jen obcas zaludek trochu na vode, ale jinak nic. Ale ty prsa, to je masakr. Bradavky a dvorce jak boli. A cely prsa vecer a v noci. Musim si je podkladat. ![]()
Tak ja zatim nevolnosti nemam ani prsa nic ale nemela jsem to ani v prvnim tehu akorat mam porad hlad a chce se mi spat
@prdelka184 s tou změnou jsi udělala jedině dobře, já volala minulý týden na endokrinologii s tím, že jsem v 6.tt a kdy si mám vzít odběry, tak mi sestřička řekla, že hned a jak budou výsledky, že mě přednostně objedná i na uzv.
Já furt čekám kdy začnu blindit nebo aspoň ty prsa narostou a furt nic ![]()
@prdelka184
já mám na prsa polštářek, jinak bych neusnula, to jsem ráda, že v tom nejsem sama
jinak jsem taková unavená, nejradši bych šla spát večer v 7,pak se v noci budím a nemůžu usnout ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat