Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My na Pagu měly od 7.7 do 11.7 slunečno, teplota okolo 28 a Krk od 11.7 do 15.7. Slunečno, místy mraky, ale vítr že se tvořily vlny.
@suwari na Bašce na Krku v úterý 14.7. byl silný vítr a voda studená, raději jsme jezdily do zátok, kde byla voda příjemně teplá.
My byli také v Bešce na Krku od 8. Do 15.7. První tři dny krásně teplo, moře tak 21 stupňů, šlo to, ale nebylo to na hodinové válení ve vodě. Pak v noci bouřka a vítr a tři dny vlny a vítr i přes den. Lidi se koupali, ale pro mě to není, mám radši teplejší vodu. Když jsme odjížděli, tak se vítr utisil a bylo zase vedro ![]()
@stanuska3 a to jste byly celý týden na Bašce? My Teda byly autem, projely jsme celý ostrov a za nás nic moc teda.. do toho ještě ten vítr. Ostrov Pag byl lepší
skoro jako Řecko.
Zkusím se přidat a dotazem.
Kolik je tam lidi? Jak moc je plno, o kolik méně než v předchozích letech?
@jizvíková když jsme byly my, málo lidí. Tak třetina turistů na pláži.
Podle fotek, které jsem dostala od známých, mi to připadá, že je tam lidi dost. Prý je nich trochu min. Teď se vraci. Myslím, že v srpnu tam bude lidí vic. Ale třeba se pletu.
@Sára 1 záleží taky kde v Chorvatsku jsou. Třeba na odlehlých místech, malých zatokách bude určitě méně lidí, než třeba na vyhlášených plážích jako je třeba Makarská nebo Baška.
Co bych dala za to mit u more kolem 25 stupnu. ja mam vzdycky smulu na silena vedra ktera nenavidim…
pred 3 lety srpen Chorvatsko 42 ve stinu
loni Italie konec cervna 35 ve stinu.
pred 5 lety pulka cervna Kos 41 ve stinu
takze jsem akorat sedela na apartmanu a vychazela vecer.. uzivej si prochazek a vyletu, ve vedru se neda delat nic…
@hanyny píše:
Kdo z vás byl letos v Chorvatsku, nebo tam ještě je? Zajímá mě, jaké tam je letos počasí, jestli je to taková bída jak u nás. Už dvakrát jsme se spálili (v plné sezoně a teploty kolem 25-27, takže voda studená, koupat se nadalo, občas sprchlo) a já jsem se tehdy zařekla, že už tam kvůli počasí nepojedu, ale letos to zvažujeme, nechceme nikam letět.
Tak by mě zajímalo, kdo byl nebo tam někoho má a má přehled, jak to tam vypadá.
Děkuji
Vcera jsem se z Chorvatska vratila a doporucuji velmi ted vyrazit co nejdrive jeli jsme autem naprosta pohoda krasne teplepocasi 30 minimalne more teple taky parada. Na plazi min lidi takze super a Coro u nikdo neresi ![]()
Doporucuji Zaboric nejkrasnejsi a apartmany super
a urco koknout do Sibeniku a do Primostenu naaadhera
![]()
@jizvíková píše:
Zkusím se přidat a dotazem.
Kolik je tam lidi? Jak moc je plno, o kolik méně než v předchozích letech?
O trochu min ale začíná se zaplňovat vyrazit co nejdrive ![]()
Dotaz formuláře..chtěli je po vás? Byly k něčemu? Jedem teď 28.8.2020…díky
@Liška2014 píše:
Dotaz formuláře..chtěli je po vás? Byly k něčemu? Jedem teď 28.8.2020…díky
Dnes jsem se vrátil z Rijeky s Regiojetem…hraniční kontrola 1× Slovinci, 1× Chorvati bylo to jen nahlídnutí do pasu a formuláře nikdo nechtěl, ale dle pokynů RJ jsme je měli…počasí pěkné, voda příjemná, lidí nic moc, celkem draho…
@olino a čekačky na HP? Jedem Premanturu ( Kamenjak), pod Pulu.