Kdo byl přijat do školky v Olomouci

6895
12.4.11 21:55

Kdo byl přijat do školky v Olomouci

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli už někomu přišlo vyjádření o tom zda byl (ne)přijat do školky. Vůbec totiž nevím, kdy by mělo vyrozumění přijít a já už bych to tak moc chtěla vědět.
Dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3435
12.4.11 22:24

Ahojky, já na to taky čekám a stále nic. :-( Ale třeba moje kamarádka má chlapečka už přijatého, byli na zápisu kolem 21.3 a do 14 dnů to již věděla. Ale co jsem zaslechla, tak to tento rok bude boj, dávají přednost předškolákům a je jich prý hodně. :nevim: Tak přeji hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
12.4.11 22:29

Taky ti přeji hodně štěstí.Předškoláci mají vždy přednost.Já bych řekla, že zatím je to boj vždy.Loni más nevzali, protože l 3 roky až v listopadu, tak snad letos budeme mít víc štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
13.4.11 07:38

Já byla s dcerou ve dvou školkách na zápisu, v pondělí mi přišlo vyrozumnění z jedné, samozřejmě dceru nevzaly a ještě čekáme na druhé. Snad budeme mít štěstí, i když o tom pochybuji, dcera bude mít 3 v září. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
13.4.11 13:33

Nám přišly dopisy z obou školek včera - do obou přijata :dance: Je v červenci a jdu do práce, měla jsem potvrzení, tak to vyšlo :). Všem přeju stejný úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
13.4.11 18:58

Já se do práce taky vracím, tak doufám, že mi ji na tu druhou příjmou. Mělo by nám přijít rozhodnutí v pátek nebo v pondělí. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali78
14.4.11 14:52

Nám přišlo jedno vyjádření minulý týden a dvě další toto pondělí. Samozřejmě nás nevzali (malému budou 3 teď v dubnu, ale jsem doma s mimčem). Už při zápisu mě všude upozorňovali, že děti maminek na RD nemají šanci - jedině kdyby to byli předškoláci. No co se dá dělat :cry:

• Citovat
  • Upravit
252
15.4.11 16:32

Do té druhé školky nás přijali. Super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
15.4.11 18:18

Gratuluju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
15.4.11 18:47

Moc díky, ale byly to nervy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
15.4.11 19:51

…já stále čekám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
19.4.11 14:34

Tak nám přišlo ze Žižkovo náměstí nepřijat :-(.tak snad vyjde Na Bystričce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.4.11 16:57

:mrgreen: tak proto byste šla radši na zeyerku? Aby bylo o jedno místo více Na Bystřičce? Jak výmluvné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
19.4.11 22:14
Hike píše: :mrgreen: tak proto byste šla radši na zeyerku? Aby bylo o jedno místo více Na Bystřičce? Jak výmluvné :palec:

muže se to tak jevit, ale já jsem chtěla, aby chodit na Žižkova náměstí!Na to jsem docela vsázela, že tam máme velkou pravděpodobnost. Bohužel to nevyšlo. Pak jsem chtěla tu Zeyerku,ale tam jsem nestihla odevzdat přihlášku :-( , ted máme poslední šanci na Nábřeží, případně Bystřička… ale karty už jsou hozené a na odvolání by nás stejně nevzali. Ale každopádně gratuluji k přijetí!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
20.4.11 14:26

Nepřijat! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin