Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lleennttiillkkaa píše:
@Tehulinka3 a nebylo by od věci nejdřív pořešit tu bulku?
To určitě jdu na ultrazvuk už za 2 týdny
na termín jsem čekala 2 mesice ![]()
@Tehulinka3 jestli je pravda, jak jsi dnes psala v jine diskusi, ze jsi aktualne tehotna, tak ultrazvuk muze byt k nicemu a muze byt nutne ho opakovat po skonceni kojeni, ted to nemusi byt dobre viditelne kvuli zvetsene mlecne zlaze (vlastni zkusenost)… takze ted nema moc cenu resit ani plastiku, spise pockat na. ukonceni kojeni (nebo po porodu a zastaveni laktace, pokud kojit neplanujes)
@Helca83 píše:
@Tehulinka3 jestli je pravda, jak jsi dnes psala v jine diskusi, ze jsi aktualne tehotna, tak ultrazvuk muze byt k nicemu a muze byt nutne ho opakovat po skonceni kojeni, ted to nemusi byt dobre viditelne kvuli zvetsene mlecne zlaze (vlastni zkusenost)… takze ted nema moc cenu resit ani plastiku, spise pockat na. ukonceni kojeni (nebo po porodu a zastaveni laktace, pokud kojit neplanujes)
Coooo já nikde nepsala, že jsem těhotná kde to bereš??
@Helca83 píše:
To si mě pletes
@Tehulinka3 píše:
Coooo já nikde nepsala, že jsem těhotná kde to bereš??
Z tohohle prispevku to tak vyzniva, ze jsi tehotna ![]()
@Tehulinka3 píše:
To určitě jdu na ultrazvuk už za 2 týdnyna termín jsem čekala 2 mesice
Tomu nevěřím. Nevěřím, že bys s boulí v prsu neměla přednost před preventivně se vyšetřujícími.
@Russet píše:
Tomu nevěřím. Nevěřím, že bys s boulí v prsu neměla přednost před preventivně se vyšetřujícími.
Přesně tak, posílají okamžitě. Šla jsem ještě ten den.
@darekp píše:
Z tohohle prispevku to tak vyzniva, ze jsi tehotna
Na to ti už nejspíš neodpoví ![]()
Ja bych ti to neradila.
Vis co mi zrovna napada? Miluju francouzky film a rada koukam na stare filmove, mitrovske dilka…a vis co jsem si uvedomila? Ze herecky pred 30, 40 lety vypadali jinak, meli normalni, prirozena prsa, ktere podlehali gravitaci a vubec se za ne nestydely.
Cele to silenstvi kolem plastik je medialni humbuk, proste media tak dlouho otriskavaji zenam o hlavy obrazky dokonalyho poprsi, ze zeny tomu tlaku podlehaji. I mala prsa jsou krasne, i povysla prsa po kojeni jsou krasne…
Celej ten humbuk je o tom, aby zeny byly zakomplexovane ze sveho prirozeneho poprsi a calovali tisice za zbytecne operace ze spoustou rizik. Je to jenom byznys plastickych klinik postavenej na umelo vytvorenych komplexech.
Příspěvek upraven 20.08.19 v 06:50
Riziko z implantatu je anaplasticky, bunkovy lymfon. Procento je nastesti male, ale proc vubec rizkovat rakovinu???
@Tehulinka3 a už tě nebolí břicho? ty máš nějak všechno naráz, kdyby mě tak bolelo břicho, tak nepřemýšlím nad „plastickými“ prsy, kor když máš bulku v prsu, tak možná budeš muset na operaci ze zdravotního důvodu a ne na „plastická“ prsa ![]()
@darekp píše:
Z tohohle prispevku to tak vyzniva, ze jsi tehotna
Nenene to jsi špatně pochopila. Nebo já to spíš asi špatně napsala. Už mám doma skoro roční ditko ![]()
@Russet píše:
Bohužel, je to tak
na gynde mi dala zadanku, prohmatla prso, má to 1 cm, a na ultrazvuk jdu prostě za dyl no. Věř si čemu chceš ![]()