Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander X3?
Přidejte zkušenost s X-lander X3Tak jen pro info - já jsem tuto diskuzi nezaložila. Jestli je vše v pořádku - nemám problém se veřejně omluvit. Jestli to v pořádku není - je jen dobře, že jsem nick zmínila v pořádku, alespoň si dají pozor i ostatní maminky zde i na jiných prodejních webech…
Určitě je, a když během toho dopoledne co to budu řešit s adminem pošlou penízky za kočárek i další maminky tady?
Prodávající uživatelka nám již odepsala, že vás kontaktuje.
Jinak souhlasím, že tyto záležitosti se lépe řeší přes SZ, alespoň ze začátku.
Monika
Už jsem smazala nic uživatelky. Jinak osobně se snažím uživatelku od rána kontaktovat a neúspěšně…
Souhlasim s jancoumamcou nikoho tu zatim neobvinujeme ale kazdopadne mi prijde divne prislibit kocarek min 3 lidem?
@Tereza84 píše:
Souhlasim s jancoumamcou nikoho tu zatim neobvinujeme ale kazdopadne mi prijde divne prislibit kocarek min 3 lidem?
Přislíbit a hlavně si nechat zaslat zálohu…
Holky, ale zakladatelce šlo o to, jestli je tu více maminek, které daly zálohu za stejný kočárek. NIkoho tu přece neočerňuje
Sama s adminem asi těžko vyřeší, kolik lidí poslalo zálohu, nebo ne
@petrusepetrus ano slo mi hlavne o to kolik maminek zalohu poslalo a hlavne aby po me nepribyvaly dalsi
Tak vzhledem k tomu, že diskuze tu byla celkem bouřlivá - dovoluji si napsat jak vše dopadlo/nedopadlo. Paní mi ještě ten večer psala zprávu co si tady o ní dovoluji psát za pomluvy, že ona má jen ty nejlepší úmysly a vrátí peníze a blablabla. Napsala jsem, že tedy ok - čekám peníze do pondělí. Dnes nemám ani peníze, ani kočár - nikdo nekomunikuje. A ozývají se mi ostatní uživatelky, které paní Bulinka8 také podvedla. Hezký den všem!
@jančamamča Škoda, že jste si inzeráty neproguglovala (obrázky) dopředu. Kočárky měla paní „půjčené“ od jiných inzerentů.
@blecha72 No jo ale kdybychom měli každý inzerát projíždět jestli si náhodou někdo nepůjči obrázky to taky nejde. A jak řekla Janča, na peníze čekáme od pondělí a nemáme ani peníze ani kočár. ![]()
@blecha72 píše:
@jančamamča Škoda, že jste si inzeráty neproguglovala (obrázky) dopředu. Kočárky měla paní „půjčené“ od jiných inzerentů.
No vida, a ode mě má paní „půjčené“ dvě stovky
![]()
@Tereza84 píše:
@blecha72 No jo ale kdybychom měli každý inzerát projíždět jestli si náhodou někdo nepůjči obrázky to taky nejde. A jak řekla Janča, na peníze čekáme od pondělí a nemáme ani peníze ani kočár.
Proč by to nešlo? Mne to stálo asi 2 minuty času. Snazší je samozřejmě neprověřenému prodejci poslat peníze.