Kdo koupil červený X-lander zde na Bazaru?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander X3?

Přidejte zkušenost s X-lander X3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1189
21.8.14 12:19

Tak jen pro info - já jsem tuto diskuzi nezaložila. Jestli je vše v pořádku - nemám problém se veřejně omluvit. Jestli to v pořádku není - je jen dobře, že jsem nick zmínila v pořádku, alespoň si dají pozor i ostatní maminky zde i na jiných prodejních webech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.8.14 12:25

Určitě je, a když během toho dopoledne co to budu řešit s adminem pošlou penízky za kočárek i další maminky tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20781
21.8.14 12:30

Prodávající uživatelka nám již odepsala, že vás kontaktuje.
Jinak souhlasím, že tyto záležitosti se lépe řeší přes SZ, alespoň ze začátku.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.8.14 12:34

Už jsem smazala nic uživatelky. Jinak osobně se snažím uživatelku od rána kontaktovat a neúspěšně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.8.14 12:42

Souhlasim s jancoumamcou nikoho tu zatim neobvinujeme ale kazdopadne mi prijde divne prislibit kocarek min 3 lidem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.8.14 12:46
@Tereza84 píše:
Souhlasim s jancoumamcou nikoho tu zatim neobvinujeme ale kazdopadne mi prijde divne prislibit kocarek min 3 lidem?

Přislíbit a hlavně si nechat zaslat zálohu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
21.8.14 12:51

Holky, ale zakladatelce šlo o to, jestli je tu více maminek, které daly zálohu za stejný kočárek. NIkoho tu přece neočerňuje :nevim: Sama s adminem asi těžko vyřeší, kolik lidí poslalo zálohu, nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.8.14 12:54

@jančamamča presne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.8.14 12:55

@petrusepetrus ano slo mi hlavne o to kolik maminek zalohu poslalo a hlavne aby po me nepribyvaly dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
21.8.14 13:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
26.8.14 07:09

Tak vzhledem k tomu, že diskuze tu byla celkem bouřlivá - dovoluji si napsat jak vše dopadlo/nedopadlo. Paní mi ještě ten večer psala zprávu co si tady o ní dovoluji psát za pomluvy, že ona má jen ty nejlepší úmysly a vrátí peníze a blablabla. Napsala jsem, že tedy ok - čekám peníze do pondělí. Dnes nemám ani peníze, ani kočár - nikdo nekomunikuje. A ozývají se mi ostatní uživatelky, které paní Bulinka8 také podvedla. Hezký den všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
26.8.14 08:29

@jančamamča Škoda, že jste si inzeráty neproguglovala (obrázky) dopředu. Kočárky měla paní „půjčené“ od jiných inzerentů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
26.8.14 08:40

@blecha72 No jo ale kdybychom měli každý inzerát projíždět jestli si náhodou někdo nepůjči obrázky to taky nejde. A jak řekla Janča, na peníze čekáme od pondělí a nemáme ani peníze ani kočár. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
26.8.14 08:43
@blecha72 píše:
@jančamamča Škoda, že jste si inzeráty neproguglovala (obrázky) dopředu. Kočárky měla paní „půjčené“ od jiných inzerentů.

No vida, a ode mě má paní „půjčené“ dvě stovky :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
26.8.14 08:44
@Tereza84 píše:
@blecha72 No jo ale kdybychom měli každý inzerát projíždět jestli si náhodou někdo nepůjči obrázky to taky nejde. A jak řekla Janča, na peníze čekáme od pondělí a nemáme ani peníze ani kočár. :(

Proč by to nešlo? Mne to stálo asi 2 minuty času. Snazší je samozřejmě neprověřenému prodejci poslat peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí