Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@chico14 no nazdárek
jak válčíš? já mám nervy na pochodu… za tři dny utz,,,
Trpelivost asi to chce trpelivost…
v prvnim trimestru… hahaha! ![]()
https://www.emimino.cz/…iny/rijnove/
posilam vam pozvanky. nevim proc to nejde. zkuste odkaz
Mam chut umrit
![]()
Vcera jsem byla na prvnim ultrazvuku, podle MS jsem v 7+5 a vychazi to tak, protoze cyklus jsem mela vzdy 26 dni, 13DC jsem mela ovulku a uz 24DC jsem mela pozitivni test. Gynekolozka nasla gestacni vacek i zloutkovy ale FAZOLKA nikde neni
ja se zblaznim. Mam pry prijit zas pristi stredu na kontrolu a kdyz se nic enzmeni tak KONEC
vsechny testy jsem mela v poradku, nespinim, HCG krasne rostlo. To je uz podruhe za poslednich 11 mesicu co mi tehu nevyslo
@Linda RICCIONE Ještě to neodsuzuj, treba poporoste. mam stejny obavy jako ty, ale jsem teda mene, minuly tyden 4+5tt jsem byla uz na UTZ - mozna pravdepodobnost na mimodelozni, ale nastesti ne.. byl jen vácek a na zitra jsem objednana zase na UTZ tak uvidime.. ![]()
@Linda RICCIONE píše:
Mam chut umrit![]()
![]()
Vcera jsem byla na prvnim ultrazvuku, podle MS jsem v 7+5 a vychazi to tak, protoze cyklus jsem mela vzdy 26 dni, 13DC jsem mela ovulku a uz 24DC jsem mela pozitivni test. Gynekolozka nasla gestacni vacek i zloutkovy ale FAZOLKA nikde neni
![]()
![]()
ja se zblaznim. Mam pry prijit zas pristi stredu na kontrolu a kdyz se nic enzmeni tak KONEC
vsechny testy jsem mela v poradku, nespinim, HCG krasne rostlo. To je uz podruhe za poslednich 11 mesicu co mi tehu nevyslo
neboj Linda, vse je tak jak ma byt.. pokud by to nebylo to prave orechove, porad to mas bez revize snad, a muzete se snazit znovu hned… si predstav kdybys o to prisla pozdeji / brrr radeji na to nechci myslet. Ale jak rikaji holky, na druhou stranu vydrz… jeste je prilis skoro delat zavery ![]()