Kdo objevil dvě čárky na těhotenském testu? říjen 2014

• Fotoalbum (35)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1134
15.11.13 12:59

@Linda RICCIONE musíš věřit ještě je určitě šance, že povyroste myslím, že kdyby to bylo beznadějné dr. by ti to zrovna řekla. Držím palce a jsem zvědavá na příští týden :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
19.11.13 09:04

Ahoj holky už jsem asi 3× žádala o přijetí do skupiny, ale nic se neděje tak asi nejsem vítána :,(, proto přeji všem maminkám z téhle skupiny ať miminka rostou a vše dopadne dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.11.13 09:14

Ahoj holky, nějakou dobu jsem se neozvala. Bohužel mi bylo potvrzeno zamlklé těhu. Takže jsme o naše vytoužené miminko přišli. Nic jsem nepoznala, nic se nedělo..
Je mi hrozně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
23.11.13 09:37

@Snazilka_M ach jo, to je mi líto :hug: ať je brzy líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
23.11.13 09:58

@Snazilka_M :hug: to je smutné :( budu držet pěstičky, ať se brzo znovu zadaří a je všechno ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
23.11.13 12:56

@Snazilka_M to je moc smutne snad se vam brzy zadari a dockate se vytouzeneho miminka. Muzu se zeptat jaky jsi byla tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
23.11.13 14:15

@Miluzi Ti zařísím pozvánku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
23.11.13 14:20

@Motka jsi hodná:lol: jen jsem byla ráda, že mám s kým sdílet své pocity a zároveň se dozvědet jak se daří jiným maminkám a miminkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6047
23.11.13 14:24

@Miluzi Ono to nešlo nikomu z nás, já napíšu paní vrátn, ať tě vpustí =D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
23.11.13 14:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.13 22:51

ahoj slunicka,

tak jsem ve stredu mela kontrolu (tyden predtim nebylo embryjko, pouze zloutkovy vacek a to jsem byla v 7+5). Tyden cekani byl njehorsi v mem zivote ale na konci jsem uz byla SMIRENA: Tak jsem sla s pritelem na druhou kontrolu kde se melo rozhodnout – a bylo tam, embryjko 2 mm!!! :srdce: byl tam bojovnicek muj maly, ackoli bez srdecni akce. Ani nahodou neodpovida tydnum tehotenstvi ackoli ja mela potvrzene tehu z krve uz 25DC takze neni zadna moznost ze bych mela ovulku pozdeji. Doktor na to tak dlouho koukal a rikal, ze se neciti na to rict, ze je konec. DALSI kontrola az za 15 dni, a to se rozhodne. 8o dneska jsem podle MS 9+1 ale odpovidame 6 tt…doposud jsem nezaspinila, prsa porad stejny,… Tak mam opet jiskricku nadeje, 8o je to 50 na 50 ale neraduju se, snazim se na to nemyslet :( MAM STRACH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4747
23.11.13 23:12

@Linda RICCIONE jé ty máš takový starosti. To je mi líto. My jsme v uzavřený skupin+ě https://www.emimino.cz/…ankovani/78/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
24.11.13 00:02

@Linda RICCIONE :hug: :hug: roste, to je hlavní, ať se bojovníček nevzdává, přeju ať je příště i to :srdce: a ty se můžeš těšit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
24.11.13 08:56

@Linda RICCIONE držím pěsti ať bojovníček bojuje dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
24.11.13 09:32
@Linda RICCIONE píše: ahoj slunicka,tak jsem ve stredu mela kontrolu (tyden predtim nebylo embryjko, pouze zloutkovy vacek a to jsem byla v 7+5). Tyden cekani byl njehorsi v mem zivote ale na konci jsem uz byla SMIRENA: Tak jsem sla s pritelem na druhou kontrolu kde se melo rozhodnout – a bylo tam, embryjko 2 mm!!! :srdce: byl tam bojovnicek muj maly, ackoli bez srdecni akce. Ani nahodou neodpovida tydnum tehotenstvi ackoli ja mela potvrzene tehu z krve uz 25DC takze neni zadna moznost ze bych mela ovulku pozdeji. Doktor na to tak dlouho koukal a rikal, ze se neciti na to rict, ze je konec. DALSI kontrola az za 15 dni, a to se rozhodne. 8o dneska jsem podle MS 9+1 ale odpovidame 6 tt…doposud jsem nezaspinila, prsa porad stejny,… Tak mam opet jiskricku nadeje, 8o je to 50 na 50 ale neraduju se, snazim se na to nemyslet :( MAM STRACH

drzim moc moc moc palecky!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital