Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Linda RICCIONE musíš věřit ještě je určitě šance, že povyroste myslím, že kdyby to bylo beznadějné dr. by ti to zrovna řekla. Držím palce a jsem zvědavá na příští týden ![]()
Ahoj holky už jsem asi 3× žádala o přijetí do skupiny, ale nic se neděje tak asi nejsem vítána
, proto přeji všem maminkám z téhle skupiny ať miminka rostou a vše dopadne dobře ![]()
Ahoj holky, nějakou dobu jsem se neozvala. Bohužel mi bylo potvrzeno zamlklé těhu. Takže jsme o naše vytoužené miminko přišli. Nic jsem nepoznala, nic se nedělo..
Je mi hrozně..
@Snazilka_M
to je smutné
budu držet pěstičky, ať se brzo znovu zadaří a je všechno ok ![]()
@Snazilka_M to je moc smutne snad se vam brzy zadari a dockate se vytouzeneho miminka. Muzu se zeptat jaky jsi byla tyden.
@Motka jsi hodná:lol: jen jsem byla ráda, že mám s kým sdílet své pocity a zároveň se dozvědet jak se daří jiným maminkám a miminkám ![]()
@Miluzi Ono to nešlo nikomu z nás, já napíšu paní vrátn, ať tě vpustí =D
ahoj slunicka,
tak jsem ve stredu mela kontrolu (tyden predtim nebylo embryjko, pouze zloutkovy vacek a to jsem byla v 7+5). Tyden cekani byl njehorsi v mem zivote ale na konci jsem uz byla SMIRENA: Tak jsem sla s pritelem na druhou kontrolu kde se melo rozhodnout – a bylo tam, embryjko 2 mm!!!
byl tam bojovnicek muj maly, ackoli bez srdecni akce. Ani nahodou neodpovida tydnum tehotenstvi ackoli ja mela potvrzene tehu z krve uz 25DC takze neni zadna moznost ze bych mela ovulku pozdeji. Doktor na to tak dlouho koukal a rikal, ze se neciti na to rict, ze je konec. DALSI kontrola az za 15 dni, a to se rozhodne.
dneska jsem podle MS 9+1 ale odpovidame 6 tt…doposud jsem nezaspinila, prsa porad stejny,… Tak mam opet jiskricku nadeje,
je to 50 na 50 ale neraduju se, snazim se na to nemyslet
MAM STRACH
@Linda RICCIONE jé ty máš takový starosti. To je mi líto. My jsme v uzavřený skupin+ě https://www.emimino.cz/…ankovani/78/?…
@Linda RICCIONE
roste, to je hlavní, ať se bojovníček nevzdává, přeju ať je příště i to
a ty se můžeš těšit ![]()
@Linda RICCIONE píše: ahoj slunicka,tak jsem ve stredu mela kontrolu (tyden predtim nebylo embryjko, pouze zloutkovy vacek a to jsem byla v 7+5). Tyden cekani byl njehorsi v mem zivote ale na konci jsem uz byla SMIRENA: Tak jsem sla s pritelem na druhou kontrolu kde se melo rozhodnout – a bylo tam, embryjko 2 mm!!!byl tam bojovnicek muj maly, ackoli bez srdecni akce. Ani nahodou neodpovida tydnum tehotenstvi ackoli ja mela potvrzene tehu z krve uz 25DC takze neni zadna moznost ze bych mela ovulku pozdeji. Doktor na to tak dlouho koukal a rikal, ze se neciti na to rict, ze je konec. DALSI kontrola az za 15 dni, a to se rozhodne.
dneska jsem podle MS 9+1 ale odpovidame 6 tt…doposud jsem nezaspinila, prsa porad stejny,… Tak mam opet jiskricku nadeje,
je to 50 na 50 ale neraduju se, snazim se na to nemyslet
MAM STRACH
drzim moc moc moc palecky!!!
![]()