Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Prosim Te, to Alveo je fakt takovy zazrak? Mozn abych to poridila mame k vanocum. Trpi na ruzne neduhy: migrena, krecaky, zlucnik, vysoky krevni tlak a spatne srdicko. Snad by ji to pomohlo.
Sorry, ze odbocuji od puvodniho tematu. Snad me hned nevyhodite ![]()
Tak to tě lázně vyšly lépe než mě. Ty jsi nakonec tedy byla na Isisu? Stejně je divné, že jsme se někde nesešly.
Capelucita píše:
Tak to tě lázně vyšly lépe než mě. Ty jsi nakonec tedy byla na Isisu? Stejně je divné, že jsme se někde nesešly.
capel byla sem na pawliku. ale ja mela byt puvodne na 3liliich,ale ty zavrely a me prelozili na pawlik, ale cenu mi nechali za lilie. urcite sme se tam potkavaly
a zdravily se dobry den se vsadim
.
Maja7756 píše:
byla jsem v Reprofitu Brno, Platila jsem 21 tis, mela jsem PK. Měla jsem první nativ, protože jsem měnila pojišťovnu tak aby se něco dělo…Tak to je v prdeli, pokud byla vajíčka kvalitnější a stejně nic…tak to asi nebudu těhotná nikdy. Klasické IVF bych měla absolvovat v lednu asi.
maja tak to je taky docela dost penez
. hele kazdy to ma jinak, takze nedelej vubec zadny zavery. nekdo jde na 10ivf a pak otehotni prirozene. nekdo otehotni pri 1.ivf atd… priroda je mocna carodejka
.
Ze 3 lilií na Pawlík? Nepotkaly jsme se u Kozmy? Mluvila jsem s jednou „paní“, když jsem čekala, až mě vezme, která to tak měla. ![]()
Capelucita píše:
Ze 3 lilií na Pawlík? Nepotkaly jsme se u Kozmy? Mluvila jsem s jednou „paní“, když jsem čekala, až mě vezme, která to tak měla.
jo jo, tak to sem byla ja
. a ty jsi malem prisla pozde naprocedury vid. tak vidis ze jsme se potkavaly
. tam se snad nejde ani s nekym nepotkat jak je to tam malinky ![]()
Na proceduru jsem přišla včas, k doktorovi jsem šla až po ní. ![]()
Mě to právě přišlo divný, že bychom na sebe nenarazily.
maeta píše:
Alveo jsem hodila do vyhledavace, ze to neznam. No, ta cena je slusna
Ja ted uzivam Guna-Fem, co mi doporucil a predepsal muj lekar. Doplacim 350Kc a pry ma stim dobre zkusenosti, kdyz je par OK a nevedi se proc to nejde(treb atam hapruje pouze to imuno jako u nas). Ted to bude druhy mesic, tak se uvidi na kontrole v patek. Jdu na UZ a pak bych chtela Nativ, ale nevim jestli se domluvime, ze jsem jeste zadne IVF nepodstupovala.
Co je to ten GUNA_FEM a na co ti ho doporučili?
Ahoj holky, tak jsem t u dlouho nebyla
![]()
co je u Vás nového? Jak pokracujete a jaké jste měli Vánoce.
Dneska nám přišli výsledky s Imuno a už konečně BI vyšlo v normě, že můžeme naskočit na Nativ
, ale léky budu brát dále až do nevidim ![]()
Tak doufám, že Vám nový rok začal dobře a čekají nás samé krásné věci, co
? holky
???
Ahoj. Já měla v pátek OPU v nativu. Bohužel, vajíčko bylo podivné, takže nedošlo ani na ICSI.
ahoj kaci
! my prave cekame na vysetreni imuna, v motole nas na nej poslali do podoli, to co nam delali v pronatalu je pry dost k nicemu neb to delaj jen z krve
. tak sem zvedava co se dozvime… ale tak aspon mam dobrou hodnotu toho AHM, to mi taky v pronatalu vubec nedelali
, prej to vubec neodpovida memu veku, jako v tom dobrym slova smyslu
. takze ja to vidim na nejakou akci az na jare po tom imunu. jinak motol na me zapusobil dobre
.
ahoj capel, to je v pytli
. budes zkouset pristi mesic?
Barce: jestli budu mít dobré imuno. Tenhle týden bychom měli mít výsledky.
Ahojky Capel,
to mě mrzí, a čím to je?
Kdy jdete na dalsí odběr, nebo jak to ted je? když je Vajíčko nijaké? To musíš čekat na další měsíc? Drž se, bude líp, za měsíc
![]()
Ahoj Baru
tak budu držet palečky, a kdy jste byli na imuno? To co nám dělali v Pronatalu, bylo asi celé nějaké divné ![]()
Tady mám pocit bezpečí Motol verz.Podolí ![]()
Co je to AHM akolik ti je, že píšeš k tvému věku? Já byla v Pronatalu 22ti letá, takže to ani nemohu vědět jestli se to nejak týká vyššího věku AHM. To už budou asi testovat ted
![]()
kaci jdeme teprve zacatkem unora, pak se ceka na vysledky…
hodnota AHM urcuje jakou mas zasobu vajicek. dela se to asi jen u starsich nad 35, coz ja sem
, ale mudr.uhrova jasala, ze mam pry tu hodnotu jako mladice
, tak aspon nejake male uklidneni na dusi, ze jeste mame sanci a nejaky cas…