Kdo podstoupil nativ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
20.9.11 18:53

Trochu to zabolelo, ale dá se to vydržet. Jen mě nepříjemně překvapili v ISCARu neb už nepočítají s nativy na lůžko. Ale mě se pak udělalo šoufl, takže mi ho pak na chvíli museli dát.
Pokud půjde všechno hladce, zítra by mi měli dělat ET. Tak po něm mě snad na chvili uloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.9.11 18:55

Jinak jsem děsně unavená. Nevím, jestli je to tím, že špatě spím, nebo zase těma hormonama. A to už neberu Utrogestan, po něm jsem usínala nebo odpadala v podstatě ihned. Teda, spíš jsem byla celá taková mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.9.11 19:22

A jaky je u Vás problém a jak dlouho se snažíte a kam chodíte? Já předtím chodila do Pronatalu :-(
:pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.9.11 08:46

no kaco super!!!! tebe sem presne hledala:)!!! ja totiz chodim pres 4roky do pronatalu, v praze,sem tam po 3IVF, problem nam nenasli zadny, a jeden pokus o nativ, skoncili sme jen u punkce,nenasli vajicko, a uctu za 6600,–. a to uz byla zda se posledni kapka k tomu zmenit CAR a uvazuju prakticky jen o motolu neb tam sou ceny za nativ nesrovnatelne nizsi. a moc rada bych od nekoho mela srovnani pronatalu a motola:)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.9.11 09:53

:-) jsem moc ráda, že jsi me našla
Z předchozím partnerem jsem tam podstoupila 4× IVF, on těžká oligospermie, já byla 100% v pořádku, takže druh oplodnění vcelku jednoznačný IVF splnou stimulací, když už tak už :poblion:
Například dvojté dávky injekcí, aby mě nastimulovali co nejvíce.To by mi nevadilo, kdyby to byla jedna z jistot, ale reagovala jsem na to tragicky,......hyperstimulační syndrom, mezi transférama jsem věčne akutně jezdila z práce na gyn.pohotovost s bolestma, měsíční cyklus jsem prodělala do břicha, následně jsem podsoupila hystoroskopii atd, nějak si netrhali v Pronatalu triko, že by mě měli pruběžně třeba prohlídnout, je jenom zajímaly Vajíčka a peníze.
No a teď s manželem když jsme po 3letech snažení zjistili, že se mi neuvolnujou Vajíčka, tvrdá kruska na Vaječníku, opet jsem podstoupila Lapar. Drling, jenomže mi zjistili, že Drling je bezpředmětný, jelikož nemám vejcovody :cry: a bylo to jasný, znova IVF!!!
Rozhodování bylo jasné - Pronatal Nee a jedině Motol, jelikož je to státní velmoc a tam si nehrajou na počet pokusů, ale na uspěšnost!!!-spokojenost pacienta.A i doporučení od známích a ruzně na diskuzích bylo fain
Chodíme tam k paní dr.Uhrový, skvělá ženská a výborná dr.a hned jak si přečetla všechny podklady, věděla, že navíc ke všemu tam bude problém i „tvz.Alergie na spermie“ že nikdy neotěhotním a vždycky o to přijdu :-( Přistupovala uplně jinak, měsíc jsem dojížděla ráno na testy na folikulometrii na hormonální profil a poslala nás na Imunologii-test Specifické buněčné imunity IBU a tam potvrdili výsledky, že se paní dr.nepletla.
Tak mi ted v pátek nasadí Prednison 5mg a uvidí se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.9.11 09:58

Tu alergii potřebovala dr.vyloučit před Nativem, aby byl uspěšný :-D
Takže nevyloučila, ale budeme jí léčit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.9.11 10:32

kaci my mame s manzelem presne stejny pocity z pronatalu. sup sup, 3× IVF se stejnym prubehem. akorat teda u 2.IVF mne sam pan velky mardesic napichl pri OPU cevku, takze sem skoncila na pozorovani 2dny v thomayerce s krvacenim do bricha a diky teto komplikaci bylo jen 1vajicko z 12folikulu. a to ho jeste podezrivam, ze buh vi jak to bylo… ale bez ziskaneho vajicka by nedostali prachy ze.
no a dalsi a dalsi veci......pri poslednim IVF 12embryi, zbyla 4 a 2 pak stejne neprezila zamrazeni. ja o tom motole taky slysela prave dobre zpravy. prostredi a tak je taky slusny? tam budem mit aspon jistotu ze jim nejde o prachy vid. jinak mne imunologii delali v pronatalu a nic nenasli. nevim teda jak moc je spolehliva, taky sem slysela spoustu negativnich nazoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.9.11 10:37

kaci prosim te jak probehl jako odchod z pronatalu? dali ti komplet tvoji kartu nebo ti udelali nejaky vypis atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.9.11 10:47

:-( no to teda, jako by jsem se ocitla v letech co už jsou dávno za mnou jak to píšeš.
Taky jsme chodili k Mardešič.u něho vydělává jenom to jméno, já nevím.Tenkrát mi měl zavádět katetr on a dle očí to fakt nebyl on!!!!Nějak podobně jsme to měli i s vajíčkama my, ale já jich třeba měla 19 apod a oplodnily jen 4 z toho dve se přestali vyvíjet.
S tím napíchnutím cévky…pamatuji si, že jsem při zavádění kukala na ten monitor a viděla jsem jak se netrefil, povytáhl a zase vsunul vedle
A proč když při první lapar jsem byla v poho, tak při druhý Lapar. po IVF jsem měla přerušný vejcovody???
Podezřívám snad každýho, kdo mi takhle hrozně ublížil :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.9.11 10:53
barce píše:
kaci prosim te jak probehl jako odchod z pronatalu? dali ti komplet tvoji kartu nebo ti udelali nejaky vypis atd?

Nedali mi kartu ani náhodou!!!!
TO bych ted mela hrozně jednoduchý, bych vedela co a v jakých dávkách jsem brala.
Ale museli jsme podepsal papíry, že odcházíme a prohlášení o mrazáčcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.9.11 11:02

no hlavne u mardesice jsou na 1.cizinci a tzv.celebrity a pak hodne daleko normalni pacienti. hele ja chodila hlavne ke slamovy a ona je jedinej duvod proc sem tam jeste setrvala. s mardesicem sme meli pohovor co jako s nama a totalni nezajem, zadny jako ze je nam lito ze se nezadarilo a moc radi bychom vam pomohli apod… absolutni NULA:(. spis sem mela pocit ze nas chce vysypat neb mu kazime statistiky.
a s tou kartou si delas srandu ne? to ti jako odmitli vydat??? to snad neeeeee.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
21.9.11 11:05

jo a presne sem uz premyslela nad tim co nam jako tech X punkci z IVF dela s tema vajecnikama a o tech komplikacich ani nemluvim:(. myslim, ze to asi nejaky vliv na organismus urcite ma. my uz jdeme proste jen do nativu, do klasickeho nechci uz ani ja ani manzel a ne jen kvuli penezum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.9.11 11:08

Fakt mi jí nedali, ale myslím, že to není ani jejich povinost, by jejich praktiky mohl nekdo hodnotit, to je jejich poklad tvoje karta.
Moje gyndarka když jsem ji měnila mi jí taky nedala, jen výpis na jednu stranu A4 a krata přitom byla tlustá jako kniha a pipinka k mojí karte prisla jak slepá k houslím, když zustala jediná na oddelení a založila si soukromou.Takže já celej muj gyndarskej zivotopis mám v pronatalu a u minulý gyndařky…začali jsme na novo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
21.9.11 11:09

taky přidám zkušenost s Pronatalem - dostala jsem tip právě na dr Slámovou, takže jsme se k ní objednali po roce neúspěšného snažení. Chtěli jsme hlavně vyšetření, jestli někde není objektivní problém. Její přístup mě teda hodně zklamal. Neměla zájem cokoli řešit a hned mě cpala do ivf a po větě, že když sloužím noční, ať nepočítám s tím přirozeně otěhotním - jsme Pronatal opustili. Přešli jsme do státního caru a spokojenost obrovská, nikdo nás do ničeho necpal, pečlivě všechno vyšetřili a probrali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.9.11 11:14
barce píše:
jo a presne sem uz premyslela nad tim co nam jako tech X punkci z IVF dela s tema vajecnikama a o tech komplikacich ani nemluvim:(. myslim, ze to asi nejaky vliv na organismus urcite ma. my uz jdeme proste jen do nativu, do klasickeho nechci uz ani ja ani manzel a ne jen kvuli penezum.

Baru, mě Nativ nabídla dr.Uhrová s tím že at si šetřím poslední hrazenej, kdyby to nevyšlo(Nativ)
Právě proto nás nejdřív poslala na testy k Apolináří dr.Madar jsme byli aby zjistila že nepromrháme Nativ a vidíš, vyplatilo se jelikož zjistila, že to do mě mohla srát horem dolem a stejne bych to vyloučila a potratila!!!! Jsem jí tady za to zjištění vděčná, ptorože si nejsem jistá kolik tech pokusu ješte snesu
7let snažení a ani jednou jsem neslyšela, jste těhotná, a až ted paní dr. přišla na to kde je problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí