Kdo podstoupil nativ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
5.9.11 18:12

Marti

tak jsem byla dnes u doktora,a hodně jsme mluvili…do schválil profuky,ale je velké riziko mimo.těhotenství a doporučil NATIV,protože u minimálky,prý hůře roste děl.sliznice!takže já pokaždé na něco narazím jak tank,aaach jo!A co si mám ted vybrat?Taky mi dop.darovaná vajíčka......ale to stojí už balík…máte s tím holky někdo zkušenost?děkuji vám moc..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
5.9.11 18:31
barce píše:
ahoj holky, obcas tak brouzdam po diskusich… ja v pronatalu nativ absolvovala, resp.pokus o nej. chodim tam uz 4roky, takze uz jako samoplatce, ale nativ si myslim hradis vzdy sama a je to tam teda pekelne drahy:(. my se dostali jen k punkci, nepodarilo se ziskat vajicko a nechala sem tam jen za tohle z ceho nic nebylo 6 600,–. komplet nativ i s ICSI se vysplha k 18tis.

hm ,aha …no furt lepší jak řikaj v artu 90tis. ivf samoplátce,je to stejně peklo ..nevíš kolik se tam platí icsi?

• Citovat
  • Upravit
192
6.9.11 08:52

ahoj leni, no tech 90tis je ale za komplet cele IVF vc.vsech moznych nadstandartu neee? nebo s darkyni? hele ICSI tam stoji tusim 7500,–.
ja osobne ted resim odchod do statniho CAR. co tak zjistuju, tak tam zas takovy rozdil v peci neni, ba naopak.....a v cene je rozdil dost znacny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
6.9.11 14:06

no právě ,že každej radši jde do státního kvůli penízkům,sakra taky nemůžou dělat tyhle věci někde blíž ,mám to dost z ruky přes 100km :cert:

• Citovat
  • Upravit
14396
12.9.11 14:18

Zdravím do diskuze. Nativ jsem chtěla postoupit. Bez stimulací. Při obou pokusech jsem ale odovulovala dřív, než došlo k odběru. Teď se mi dokonce „brutálně“ zrychlil cyklus, z 27 dnů na 22. Tak nevím, jestli to byla psychika, co mi ho zrychlila nebo co se to se mnou děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
13.9.11 13:12

Martina

Capelucita píše:
Zdravím do diskuze. Nativ jsem chtěla postoupit. Bez stimulací. Při obou pokusech jsem ale odovulovala dřív, než došlo k odběru. Teď se mi dokonce „brutálně“ zrychlil cyklus, z 27 dnů na 22. Tak nevím, jestli to byla psychika, co mi ho zrychlila nebo co se to se mnou děje.

ahoj capelucito a jak často tě hlídali a kontrolovali?to se nedá podchytit aby se to nestalo?a máš v plánu do toho jít znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.9.11 15:02

Ahoj holky,
teď v říjnu jdeme na minimálku s fostimonem. Na kolikátý asi tak +- den MS vám vyšlo OPU? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.9.11 15:16

dyny to ti reknuuplne presne:). na 14den 7,30. a mam cyklus 27-28dnu. dej vedet jak si dopadla, docela me zajima jak komu nativ vyjde. drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.9.11 15:52

Barce díky moc. No uvidíme máme za sebou už 3 icsi a jen biochemické. Takže než shrabeme penízky na 4. tak jsme si řekli, že vyzkoušíme jestli minimálka nebude to pravé.
A jak se chodí na kontroly? Asi stejně jak u klasiky, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
13.9.11 20:04
Ahoj, kontrolovali mě 10 DC, poprvé nativ naplánován na 13 DC, podruhé na 12. V obou případech to uteklo. Dnes jsem byla objednána, abych probrala co dál, jsem 5 DC a folikuly byly (byly 2) už prý docela velké.
V pátek, tj. 8 DC jdu zase na kontrolu, prý mi něco dají, aby se udželo do pondělí. To by měl být 11 DC. Zkusím to znovu. Mám zažádáno o 2.IVF, takže tohle podnikám v mezičase. :-)
Jak často chodíte na kontroly vy?
Martina34 píše:
Capelucita píše:
Zdravím do diskuze. Nativ jsem chtěla postoupit. Bez stimulací. Při obou pokusech jsem ale odovulovala dřív, než došlo k odběru. Teď se mi dokonce „brutálně“ zrychlil cyklus, z 27 dnů na 22. Tak nevím, jestli to byla psychika, co mi ho zrychlila nebo co se to se mnou děje.
ahoj capelucito a jak často tě hlídali a kontrolovali?to se nedá podchytit aby se to nestalo?a máš v plánu do toho jít znovu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
13.9.11 20:30

Zdravím všechni a ráda bych se připojila do diskuze.Mám už vyčerpané 2 IVF a ted chceme zkusit nativ.láká mě ,že je to bez hormonů v přirozeném cyklu.Chtěly jsme to podstoupit v srpnu,ale také nám to nevyšlo.Byla jsem na kontrole 9 DC a doktor mě na 10 DC napsal Otrivil a objednal mě na 12DC na kontorlu a odběr.Bohužel vajíčko už bylo pryč.Cyklus mám taky krátký 25 -27.Capy chtěla jsem se zeptat jestly si budete dávat icsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
13.9.11 22:03

Ahoj holky,
jen vás chci podpořit, absolvovala jsem nativ v červnu a vyšlo to!!! Takže to určitě stojí za to, držte se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
14.9.11 08:47

ja byla na UTZ 12den a 14den na sal. folikul tam byl, punkce probehla, ale bohuzel se nepodarilo ziskat vajicko… ted resim prechod do statniho CAR neb v soukr. tohle stoji fakt dost penez, nevim teda jak u vas… ja uz mam vycerpane 3. klasicke IVF a uz bych do tech stimulaci hormonama nesla i kdyby mi to jeste platila pojistovna. max nativ s minimalkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
14.9.11 10:36

Ado to je super a děkujeme za podporu :dance: :hug:
Berce toho se taky bojím,že až dojde na punkci folikul bude prázdný a stejně musíš část zaplatit.
Můžu se zeptat kde se zabývají reprodukční medicínou a je to státní nemocnice? a myslíš ,že nativ tam bude levnější,že na to pojištovna bude přispívat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
14.9.11 12:06

zlatko ono prave ani nebylo jasny jestli ten folikul byl prazdny. mozna tam i bylo, ale proste se nemuselo podarit doktorovi to spravne odsat:(. no ja uz to tu nekde psala - za tuhle akci sem zaplatila v Pronatalu 6600,–. v Motole by me to stalo 2400,–. a takhle je to samozrejme pak i dal. cely ten nativ v Motole vychazi na cca 7tis. v Pronatalu kolem 13tis a kdyz chces ICSI tak snad 18tis. statni co ja vim je Motol a Apolinar. Apolinar ale nema zadne info na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí