Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
LENKACAR píše:
holky a je tu teda někdo kdo mi může doporučit nějaké centrum v praze na ten nativ ,jako prachy už docházej ..je to hrůza ,ale jako za 40tis. co si jako myslíno holky asi bych zobala radši nějakej ten clostík ,abych se mohla vymluvit na tu narkozu ,ta stojí 1000,–u nás v car ..to si jako zaplatim..mě stačí i transfery ,mám hodně zakloněnou dělohu a dělaj se mnou psí kusy a mám jako i z toho dost
V tom ti Leni neporadím, jsem brňanda..
LENKACAR píše:Martina34 píše:hele nejezdíš do artu?
Můj car by mi to asi vymlouval a já bych neměla pocit že jim věřím.Zjistila jsem že i u nás v Českých Budějovicích je Pronatal,teď jsem tam volala a domluvila se na konzultaci,uvidíme jak se na to budou tvářit,snad to pochopí.Pokud ne budu hledat dál.A ty chodíš teda kam?
ano
Lenko - zkus Gennet v Praze, koukni na jejich web, mají tam ceník i nativů i IVF s minimální stimulací. ![]()
Aha mají tam jen nativy, ne ty minimálky:
Nativní IVF cyklus 10 000 Kč
Nativní IVF cyklus bez oplození 6 000 Kč
Nativní IVF cyklus přerušený před odběrem oocytů 2 500 Kč
Ahoj holčiny, jsem samoplátkyně, zobala jsem právě Clostík, pouhých deset tabletek…(v lékárně bez doplatku )z toho kvalitní 3vajíčka, IVF a ET dvou 5ti denních BC. Jelikož byli nečekaně 3, tak jsme si museli trošičku připlatit, ale celé nás to vyšlo asi na 21tis.. Dr mi tnhle postup navrhl, když jsme za injekce Puregonu dali asi 20tis a vaječníky mi na ně nereagovaly..
Agnuš píše:
Ahoj holčiny, jsem samoplátkyně, zobala jsem právě Clostík, pouhých deset tabletek…(v lékárně bez doplatku )z toho kvalitní 3vajíčka, IVF a ET dvou 5ti denních BC. Jelikož byli nečekaně 3, tak jsme si museli trošičku připlatit, ale celé nás to vyšlo asi na 21tis.. Dr mi tnhle postup navrhl, když jsme za injekce Puregonu dali asi 20tis a vaječníky mi na ně nereagovaly..
no já už mám poslední pokus a to ještě musim změnit pojištovnu …takže zjištuju jak je to z nativem ,kdyby náhodou ..
Martina34 píše:LENKACAR píše:anoMartina34 píše:hele nejezdíš do artu?
Můj car by mi to asi vymlouval a já bych neměla pocit že jim věřím.Zjistila jsem že i u nás v Českých Budějovicích je Pronatal,teď jsem tam volala a domluvila se na konzultaci,uvidíme jak se na to budou tvářit,snad to pochopí.Pokud ne budu hledat dál.A ty chodíš teda kam?
tak to jsme ze společného hnízda .. ![]()
Lenko a ty chceš jít do Prahy?Já chci zkusit Pronatal v Budějicích.
Martina34 píše:
Lenko a ty chceš jít do Prahy?Já chci zkusit Pronatal v Budějicích.
já jen slyšela, že tam maj někde jako ordinaci ,ale výkony ,že dělaj v praze ?to je jasný že mě ta dálka točí ..no zatim si asi švihnu poslední ivf u špičky a manžel je teda proti ,protože neřeší proč to furt nejde …
Nene byla tam teď známá a vše provádějí v Budějicích.Tak to jsi přesně napsala,neřeší příčinu a mě prostě naštvalo že mi vyvraceli nativ když já ho chci zkusit.když mi někdo něco vyvrací,většinou to chci o to víc
takže zkusím pronatal..velice hezky se se mnou bavili a prý je tam super přístup,lepší než v Artu,tak to testnem..
Jestli mi dělali profuky nevím,ale asi ne,páč mám srůsty na vaječnících,tak dopor.ivf!Takže pak 4 ivf,to víš,o ničem a právě sháním co nejvíc info o nativu…víš?A jestli mi to neumožní u nás v Ostravě tak chci zkusit FN Olomouc,doc.Dostál!Vy jste tady holky moje naděje jinak bych se ubrečela!!Mám o hodně ml.manžela a chce dětičky a já taká škatula k nepoužití,ach jo?!Napiš díky ![]()
Alento co máš teda za sebou a jaký je u vás problém??
Martina34 píše:
Nene byla tam teď známá a vše provádějí v Budějicích.Tak to jsi přesně napsala,neřeší příčinu a mě prostě naštvalo že mi vyvraceli nativ když já ho chci zkusit.když mi někdo něco vyvrací,většinou to chci o to víctakže zkusím pronatal..velice hezky se se mnou bavili a prý je tam super přístup,lepší než v Artu,tak to testnem..
tak to čumim jak péro z gauče …o tom jsem nevěděla a kdeže sídlí?