Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Monika29 píše:
Marti, no já nevím, testovala jsem o tři dny dřív než jsem měla, tak mám strach, aby to ještě nebyly zbytky pregnyluFotečku bych hodila ráda, abyste mrkly, ale nejde mi to, pořád se mi ukazuje v náhledu jen čtvereček s křížkem místo fota.
Mončo dnes jsi 12 tý den takže jsi určo těhulka
,moc ti gratuluju!!!
Martina34 píše:Monika29 píše:Mončo dnes jsi 12 tý den takže jsi určo těhulka
Marti, no já nevím, testovala jsem o tři dny dřív než jsem měla, tak mám strach, aby to ještě nebyly zbytky pregnyluFotečku bych hodila ráda, abyste mrkly, ale nejde mi to, pořád se mi ukazuje v náhledu jen čtvereček s křížkem místo fota.
,moc ti gratuluju!!!
Děkuju!!!
Mám teď spoustu dalších obav, aby to bylo tam kde má, naskočiko srdíčko atd atd atd, ale za mě každopádně nativ ANO, jdi do toho, budu držet palčáky o 106 a přeju co nejdřív //. Já je viděla na testu dnes poprvé vživotě a je to mazec ![]()
Tak že by teď? Oba jsou z dneška rána, silnější mamatest 10, slabší rapiclear, taky 10 ![]()
Ty bláho to je tlustice jako blázen
,moc gratuluju.a kolik máš embrijek jedno nebo dvě?
Je to asi úžasnej pocit viď?Snad se taky dočkám,jsem zvědavá jak se k tomu postavěj v car..
Úžasnej, upřímně to přeju každýmu!!!! Kdy se Marti chystáš do CARu? Snad budou mít pochopení a půjdete do toho!!
Můj car by mi to asi vymlouval a já bych neměla pocit že jim věřím.Zjistila jsem že i u nás v Českých Budějovicích je Pronatal,teď jsem tam volala a domluvila se na konzultaci,uvidíme jak se na to budou tvářit,snad to pochopí.Pokud ne budu hledat dál.A ty chodíš teda kam?
Já jsem z Brna, chodím sem do Reprofitu. Snad ti to dobře dopadne, nechce se mi věřit, že by to odmítli. Kdy máš tu konzultaci, ať vím, kdy se těšit na první zprávičky? ![]()
Jsem objednaná na 19.9., jsem do 14.9. v lázních tak pak.Docela jsem zvědavá jaký tam budou mít ceny,přístup apod.Děkuju ti za držení palečků, ozvu se ![]()
holky a je tu teda někdo kdo mi může doporučit nějaké centrum v praze na ten nativ ,jako prachy už docházej ..je to hrůza ,ale jako za 40tis. co si jako myslí
no holky asi bych zobala radši nějakej ten clostík ,abych se mohla vymluvit na tu narkozu ,ta stojí 1000,–u nás v car ..to si jako zaplatim..mě stačí i transfery ,mám hodně zakloněnou dělohu a dělaj se mnou psí kusy a mám jako i z toho dost ![]()
Martina34 píše:
Můj car by mi to asi vymlouval a já bych neměla pocit že jim věřím.Zjistila jsem že i u nás v Českých Budějovicích je Pronatal,teď jsem tam volala a domluvila se na konzultaci,uvidíme jak se na to budou tvářit,snad to pochopí.Pokud ne budu hledat dál.A ty chodíš teda kam?
hele nejezdíš do artu?
Nativ mě vyšel na 14000 + něco málo na doplatku za Utroš. Jsem zvědavá, jak dopadne konzultace Marti, budu nakukovat ![]()
Leni, s polohou dělohy OPU nemá nic společnýho, píchá se to přes poševní stěnu k vaječníku, tj mimo dělohu, ale 1000 není tak moc, myslela jsem, že to bude dražší
Každopádně moc díky za gratulaci ![]()