Kdo podstoupil nativ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8431
31.8.11 10:07

monika29

Monika29 píše:
Marti, no já nevím, testovala jsem o tři dny dřív než jsem měla, tak mám strach, aby to ještě nebyly zbytky pregnylu :-? Fotečku bych hodila ráda, abyste mrkly, ale nejde mi to, pořád se mi ukazuje v náhledu jen čtvereček s křížkem místo fota. :pocitac:

Mončo dnes jsi 12 tý den takže jsi určo těhulka :pankac: ,moc ti gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
31.8.11 10:14
Martina34 píše:
Monika29 píše:
Marti, no já nevím, testovala jsem o tři dny dřív než jsem měla, tak mám strach, aby to ještě nebyly zbytky pregnylu :-? Fotečku bych hodila ráda, abyste mrkly, ale nejde mi to, pořád se mi ukazuje v náhledu jen čtvereček s křížkem místo fota. :pocitac:
Mončo dnes jsi 12 tý den takže jsi určo těhulka :pankac: ,moc ti gratuluju!!!

Děkuju!!! :hug: :hug: :hug: Mám teď spoustu dalších obav, aby to bylo tam kde má, naskočiko srdíčko atd atd atd, ale za mě každopádně nativ ANO, jdi do toho, budu držet palčáky o 106 a přeju co nejdřív //. Já je viděla na testu dnes poprvé vživotě a je to mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
31.8.11 10:21

Tak že by teď? Oba jsou z dneška rána, silnější mamatest 10, slabší rapiclear, taky 10 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
31.8.11 10:37

monika29

Ty bláho to je tlustice jako blázen :potlesk: :palec: ,moc gratuluju.a kolik máš embrijek jedno nebo dvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
31.8.11 10:39

Jedno, takže dvojky se snad koneat nebudou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
31.8.11 10:48

monika29

Je to asi úžasnej pocit viď?Snad se taky dočkám,jsem zvědavá jak se k tomu postavěj v car..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
31.8.11 10:51

Úžasnej, upřímně to přeju každýmu!!!! Kdy se Marti chystáš do CARu? Snad budou mít pochopení a půjdete do toho!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
31.8.11 11:01

monika29

Můj car by mi to asi vymlouval a já bych neměla pocit že jim věřím.Zjistila jsem že i u nás v Českých Budějovicích je Pronatal,teď jsem tam volala a domluvila se na konzultaci,uvidíme jak se na to budou tvářit,snad to pochopí.Pokud ne budu hledat dál.A ty chodíš teda kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
31.8.11 11:12

Já jsem z Brna, chodím sem do Reprofitu. Snad ti to dobře dopadne, nechce se mi věřit, že by to odmítli. Kdy máš tu konzultaci, ať vím, kdy se těšit na první zprávičky? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
31.8.11 11:17

monika29

Jsem objednaná na 19.9., jsem do 14.9. v lázních tak pak.Docela jsem zvědavá jaký tam budou mít ceny,přístup apod.Děkuju ti za držení palečků, ozvu se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
31.8.11 13:39

monči to jako gratulka největší … :kytka:

• Citovat
  • Upravit
LENKACAR
31.8.11 13:42

holky a je tu teda někdo kdo mi může doporučit nějaké centrum v praze na ten nativ ,jako prachy už docházej ..je to hrůza ,ale jako za 40tis. co si jako myslí :cert: no holky asi bych zobala radši nějakej ten clostík ,abych se mohla vymluvit na tu narkozu ,ta stojí 1000,–u nás v car ..to si jako zaplatim..mě stačí i transfery ,mám hodně zakloněnou dělohu a dělaj se mnou psí kusy a mám jako i z toho dost :poblion:

• Citovat
  • Upravit
8431
31.8.11 13:42

monika29

Mončo a ještě na kolik tě to vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
31.8.11 13:45
Martina34 píše:
Můj car by mi to asi vymlouval a já bych neměla pocit že jim věřím.Zjistila jsem že i u nás v Českých Budějovicích je Pronatal,teď jsem tam volala a domluvila se na konzultaci,uvidíme jak se na to budou tvářit,snad to pochopí.Pokud ne budu hledat dál.A ty chodíš teda kam?

hele nejezdíš do artu?

• Citovat
  • Upravit
221
31.8.11 14:05

Nativ mě vyšel na 14000 + něco málo na doplatku za Utroš. Jsem zvědavá, jak dopadne konzultace Marti, budu nakukovat :-)
Leni, s polohou dělohy OPU nemá nic společnýho, píchá se to přes poševní stěnu k vaječníku, tj mimo dělohu, ale 1000 není tak moc, myslela jsem, že to bude dražší :think: Každopádně moc díky za gratulaci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí