Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
LENKACAR píše:Martina34 píše:tak to čumim jak péro z gauče …o tom jsem nevěděla a kdeže sídlí?
Nene byla tam teď známá a vše provádějí v Budějicích.Tak to jsi přesně napsala,neřeší příčinu a mě prostě naštvalo že mi vyvraceli nativ když já ho chci zkusit.když mi někdo něco vyvrací,většinou to chci o to víctakže zkusím pronatal..velice hezky se se mnou bavili a prý je tam super přístup,lepší než v Artu,tak to testnem..
posílám ti stránky, schválně si tam zavolej a zeptej se..
http://www.pronatalgroup.cz/…-na-mape.php
Martina34 píše:LENKACAR píše:posílám ti stránky, schválně si tam zavolej a zeptej se..Martina34 píše:tak to čumim jak péro z gauče …o tom jsem nevěděla a kdeže sídlí?
Nene byla tam teď známá a vše provádějí v Budějicích.Tak to jsi přesně napsala,neřeší příčinu a mě prostě naštvalo že mi vyvraceli nativ když já ho chci zkusit.když mi někdo něco vyvrací,většinou to chci o to víctakže zkusím pronatal..velice hezky se se mnou bavili a prý je tam super přístup,lepší než v Artu,tak to testnem..
http://www.pronatalgroup.cz/…-na-mape.php
kouknem na to s mangelem ,díky ti moc …už se tim zaobíram dlouho ,ale jsem netušila ,že to existuje i v Č.B.
Tak jsem si teď psala s holčinou která tam taky chodí, že skutečně na OPU a transfer se jezdí do Prahy ale že už se o tom že to budou dělat v ČB vážně uvažuje.Tak mě to překvapuje protože jsem si myslela že ta moje kamarádka byla v ČB.V každým případě tam jdu 19.9. takže se vše dozvím.
Martina34 píše:
Tak jsem si teď psala s holčinou která tam taky chodí, že skutečně na OPU a transfer se jezdí do Prahy ale že už se o tom že to budou dělat v ČB vážně uvažuje.Tak mě to překvapuje protože jsem si myslela že ta moje kamarádka byla v ČB.V každým případě tam jdu 19.9. takže se vše dozvím.
aha tak dej pak vědět …mohli by sebou hodit .. ![]()
No je jich víc…mám ml.muže,a jsme spolu chvíli,nějak nám to nešlo a poslali mě na vyš.šupem na laparku a mám srůsty na vaj.obou,endometriozu a endo.ložisko na lev.vaj.odstranili,vejcov.neprůchodné..takže peklo!
Doporučili IVF,2× brno a ani oplodnění vajíčka,o ničem pak 2× ostrava vaj,oplod.3 pak 2 a zas nic,no!!A ted se neví co dál,na účtu mám 349.-kč tak si musím najít cestu!bud risknout cokoliv v OV nebo jezdit do FN olomouc a sama nevím…Martinko tak a co ty na to? děkuji za odpověd A.
Alento je to dost těžká situace,máš hodně za sebou a jsi bez peněz,takže co dál.Lázně jsi nezkoušela viď?To je to jediné co mě teď napadá,zkus to,letos naposledy hrazené,relax,uvolnění a třeba tu najdeš jak postupovat dál.I nativ se samozřejmě platí, v tvém případě bez financí bych zkusila ty lázně a pak inseminace,prostě zkoušet..Já jsem teď ve Františkových lázní a je to tady úžasný,potřebovala jsem to jako sůl.Držím ti pěsti!
alenta píše:
No je jich víc…mám ml.muže,a jsme spolu chvíli,nějak nám to nešlo a poslali mě na vyš.šupem na laparku a mám srůsty na vaj.obou,endometriozu a endo.ložisko na lev.vaj.odstranili,vejcov.neprůchodné..takže peklo!Doporučili IVF,2× brno a ani oplodnění vajíčka,o ničem pak 2× ostrava vaj,oplod.3 pak 2 a zas nic,no!!A ted se neví co dál,na účtu mám 349.-kč tak si musím najít cestu!bud risknout cokoliv v OV nebo jezdit do FN olomouc a sama nevím…Martinko tak a co ty na to? děkuji za odpověd A.
do gyncentra a právě bych chtěla taky fn olomouc…ty taky? ![]()
Ahoj…tak jsem o tom přemýšlela a zkusím ty lázně…jak se k nim dostat bys mi poradila??Děkuji moc A. ![]()
alenta píše:
Ahoj…tak jsem o tom přemýšlela a zkusím ty lázně…jak se k nim dostat bys mi poradila??Děkuji moc A.
Ahojda najeť si na diskuzi Lázně Klímkovice a Františkovy lázně, na prvních stránkách máš přesně jak postupovat.Držím pěsti ať je dostaneš!!!
marti měli jste ICSI? já zvažuju bez ..furt nás straší ,že je horší spermio,ale zase zkusit to prostě jinak ..přírodně
LENKACAR píše:
marti měli jste ICSI? já zvažuju bez ..furt nás straší ,že je horší spermio,ale zase zkusit to prostě jinak ..přírodně
ano měli jsme ICSI a já bych do toho nikdy nešla bez toho.takhle jsem měla málo vajuch,spermio máme dobrý ale neriskovala bych to.19.9. jdu do pronatala tak ti pak dám vědět jak to je u nich jo?
dej ,já jdu shodou okolností 19.9 do artu a pokud by chtěli vymyslet něco nového tak bych to riskla tam ,ale jinak taky odejdu ..tak se prosím na vše možné vyptej na ten nativ ,na minimálku atak ..dneska mi jedna holka pslaa že ten pronatal je drahej až dost ,já nevim..tak potom písni co a jak
ahoj holky, obcas tak brouzdam po diskusich… ja v pronatalu nativ absolvovala, resp.pokus o nej. chodim tam uz 4roky, takze uz jako samoplatce, ale nativ si myslim hradis vzdy sama a je to tam teda pekelne drahy:(. my se dostali jen k punkci, nepodarilo se ziskat vajicko a nechala sem tam jen za tohle z ceho nic nebylo 6 600,–. komplet nativ i s ICSI se vysplha k 18tis.