Kdo podstoupil nativ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
30.8.11 18:47
Martina34 píše:
Tak to v každým případě je to za míň, je to o prachách ale myslím že by každou šanci nabízet měli, oni ani moc nenabízej inseminaci,tý teda moc nevěřím ale nativ je moje šance..díky moc za rady a budu ti držet pěsti :hug:

Děkuju! :hug: :hug: :hug:
Určitě písni, jak to vypadá, kdy do toho půjdeš, zasloužíš si už po těch letech úspěch!!! :kytka: Hlavně se nenech odbýt a kdyžtak jde vždycky změnit CAR a najít ten s nejlepším přístupem.. Já myslím na takovej narazila hned napoprvý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.8.11 18:55

****Ahoj Moni,nezlob se,že se připojuji,ale mám asi hodně podobný problém,endometrioza a4 IVF o ničem,tak tlačím na doktora s profukama!!!Nechce o tom ani slyšet,a že prej to bolí jako sviň?Mám ideu,že by mě udělali profuky a vyčistili děloho a okolí a pak bych šla na nariv nebo mimimálku!!!Co ty na to?Děkuji za odpověď Alenta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
30.8.11 18:59
alenta píše: ****Ahoj Moni,nezlob se,že se připojuji,ale mám asi hodně podobný problém,endometrioza a4 IVF o ničem,tak tlačím na doktora s profukama!!!Nechce o tom ani slyšet,a že prej to bolí jako sviň?Mám ideu,že by mě udělali profuky a vyčistili děloho a okolí a pak bych šla na nariv nebo mimimálku!!!Co ty na to?Děkuji za odpověď Alenta :-)

Ahoj Alento, klidně se připoj, ale co se endometriozy tyce, nemam zkusenosti, to ti spíš odpoví Marťa. Já jsem teoreticky vzalo zdravá, u nás řešíme „pouze“ mužský faktor, ale Martina snad napíše, má snad profuky za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.8.11 19:05

Ahoj Marťo mohla bys juknout,prosím co jsem psala Monči a napsat jak to bylo s těmi profuky a jak jsi na tom s endom.?děkuji Ti Alenta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
30.8.11 19:08

Alenta

ahoj Alento, pokud jsi byla na laparce tak ti profuky udělali při ní,aspoň mě ano.Byla jsem na tom asi před 9 lety, když jsem ještě nevěděla nic o IVF apod.a ani jsem netušila že mám endometriozu.Preofuky mě bolely příšerně a nic nevyřešily,pouze mi bylo řečeno že mám průchodné vejcovody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.8.11 20:49

Ahoj, já byla na minimální stimulaci v červenci. Po 2 IVF a 3 KET (vše neúspěšně) mi ji navrhly v CAR s tím, že paradoxně vychází ženám, kterým nevychází klasické IVF. Moc se mi to líbilo, stimulace probíhala tabletami Clostilbegytu celkově 5 dní, 12. den jsem byla na uzv, kde byly 2 folikuly ale malé, tak po jedné další kontrole jsem šla na OPU, měla jsem 2 vajíčka, obě se oplodnily a po 48hodinách trasferovali. A zřejmě obě i chytli podle prvního uzv :-)
Tento způsob stimulace se mi líbil hlavně z toho důvodu, že jsem nemusela nic píchat (kromě Ovitrelle), vaječníky byly ušetřeny náporu hormonů, nemusela jsem ob den na kontroly a všechno vlastně probíhalo skoro stejně jako v mém přirozeném cyklu. A určitě je příjemná i cena oproti klasickému IVF.
Byla jsem odhodlaná tyto stimulace zkoušet dokud se nezadaří, snad to už tedy nebude potřeba :-)
Tak přeju podobný příznivý průběh i u vás holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
30.8.11 21:51
katurka píše:
Ahoj, já byla na minimální stimulaci v červenci. Po 2 IVF a 3 KET (vše neúspěšně) mi ji navrhly v CAR s tím, že paradoxně vychází ženám, kterým nevychází klasické IVF. Moc se mi to líbilo, stimulace probíhala tabletami Clostilbegytu celkově 5 dní, 12. den jsem byla na uzv, kde byly 2 folikuly ale malé, tak po jedné další kontrole jsem šla na OPU, měla jsem 2 vajíčka, obě se oplodnily a po 48hodinách trasferovali. A zřejmě obě i chytli podle prvního uzv :-)
Tento způsob stimulace se mi líbil hlavně z toho důvodu, že jsem nemusela nic píchat (kromě Ovitrelle), vaječníky byly ušetřeny náporu hormonů, nemusela jsem ob den na kontroly a všechno vlastně probíhalo skoro stejně jako v mém přirozeném cyklu. A určitě je příjemná i cena oproti klasickému IVF.
Byla jsem odhodlaná tyto stimulace zkoušet dokud se nezadaří, snad to už tedy nebude potřeba :-)
Tak přeju podobný příznivý průběh i u vás holky :-)

ahojky taky se zajímám o nativ a chci se tě zeptat měla jsi narkozu ,páč to je to jediné co mě na tom odrazuje ,že by mě to jako odsávali zaživa,mám za sebou 2ivf a 6ketů a jako bebinka jsem dost velká…u nás v car to nedělají ,musela bych do prahy ..u nás v car mi to nabídl za 40tis. :cert:

• Citovat
  • Upravit
221
31.8.11 08:07

leni

já byla úplně bez stimulace a tvrdili mi, že kvůli jednomu vajíčku je narkóza „škoda“, příští cyklus jsem měla stimulovatClostilbegytem a pokud by folikulů bylo víc než jeden, už mi narkozu doporučovali. Každopádně i s jedním se jde na anestezii domluvit, jen pak nevím, jak to poskočí finančně, nativ pojišťovny neplatí, takže všechno platíš sama :nevim:
Já jsem u nás platila 14000. Nenech se ale odradit jen tím odběrem, příjemný to není, ale v pohodě se to vydržet dá, je to pár minutek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
31.8.11 08:35

ahoj holky,ja jsem taky zkousela nativ, ale dostali jsme se jen k OPU, nepodarilo se jim ziskat vajicko:(. te punkce bez narkozy sem se samozrejme taky bala celkem dost, ale ta samotna bolest je fakt pikosekunda, pichlo to, ja rekla au:) a bylo hotovo. dovedu si to predstavit i s 2-3vajickama. spis me pak bolelo to bricho, sice o neco mene nez pri klasickem IVF, ale bolelo. bohuzel ja za tuhle srandu dala 6600,– za nic:(. takze se chystame zmenit CAR, nejspis na Motol, kde je to podstatne levnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
31.8.11 08:43

Ahoj Marti,takže jaj si to tady dávám dohromady,profuky asi nedělat a dál zkoušet minimálku…je tak?A ty jsi měla už ivf?Nebo spíš jakej je tvůj příběh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
31.8.11 09:49

Alenta

Alento mám vše napsaný v podpisu vidíš to tam?Pokud ne nastav si to v profilu..Dělali ti teda tu laparoskopii?Pokud ano tak si myslím že jsou profuky zbytečný.Mám za sebou 1IVF+1KET a měla jsem 6 vajec z toho 4 dobrý,ale bohužel.a protože jsem jich měla tak málo tak si myslím že je zbytečný abych do sebe futrovala tolik léků a měla z toho 4 vajíčka když těch léků může být daleko míň a máš třeba 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
31.8.11 09:50

monika29

Monika29 píše:
lenijá byla úplně bez stimulace a tvrdili mi, že kvůli jednomu vajíčku je narkóza „škoda“, příští cyklus jsem měla stimulovatClostilbegytem a pokud by folikulů bylo víc než jeden, už mi narkozu doporučovali. Každopádně i s jedním se jde na anestezii domluvit, jen pak nevím, jak to poskočí finančně, nativ pojišťovny neplatí, takže všechno platíš sama :nevim:
Já jsem u nás platila 14000. Nenech se ale odradit jen tím odběrem, příjemný to není, ale v pohodě se to vydržet dá, je to pár minutek!!!

Ahoj Mončo tak ty jsi těhule koukám,obrovská gartulace :dance: , nechceš sem hodit foto???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
31.8.11 10:02

Marti, no já nevím, testovala jsem o tři dny dřív než jsem měla, tak mám strach, aby to ještě nebyly zbytky pregnylu :-? Fotečku bych hodila ráda, abyste mrkly, ale nejde mi to, pořád se mi ukazuje v náhledu jen čtvereček s křížkem místo fota. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
31.8.11 10:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
31.8.11 10:06

takhle to dopadá, poradíte mi někdo?

• načítám...