Kdo pracujete se SAPem, potřebovala bych radu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kdo pracujete se SAPem, potřebovala bych radu
Ahoj holky, potrebovala bych v SAPu zjistit pohyb jedne skladove polozky, jak to udelam? Potrebuju vedet kdy a kym byla nask´adnena a dodavatele. Diky moc a omlouvam se za diakritiku, pisu z mobilu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@jita22 no já právě taky netuším. Dříve jsem dělala s něčím jiným a tam to bylo v pohodě
ale SAP jsem včera viděla poprvé
Všichni bude proškoleni, ale kdy, toť otázka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Meli byste k tomu mit uzivatelske prirucky. Tam to nejdes. Kazdy SAP muze byt jiny. Vetsinou se upravuje kazde firme na miru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslim, ze to ti nikdo takhle nerekne. mela jsem cest se dvema SAP systemy a kazdy byl uplne jiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 píše:
@jita22 no já právě taky netuším. Dříve jsem dělala s něčím jiným a tam to bylo v pohoděale SAP jsem včera viděla poprvé
Všichni bude proškoleni, ale kdy, toť otázka
Tak jestli jsi viděla SAP včera poprvé, tak nepočítej že až ho budeš vidět potřetí, že budeš VĚDĚT. Brzo pochopíš poznámku u inzerátu že „Znalost SAPU výhodou“
.
Držím palce ať si ti daří!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Převod pobj
Zdravím vás
nevím jestli bude někdo vědět, i náš it s tím má problém. Přebrala jsem práci po kolegyni, která skončila, její účet už není aktivní. Potřebuji dodělat její práci, převést pobj na objednávku. Ale samozřejmě v mém sapu její zadane pobj nevidím. Nemáte někdo zkušenost jak si u sebe nastavit, popř. Vyhledat. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nebudeš mít oprávnění opravovat složky jiných kolegů, tak i kdyby ses k tomu dostala, tak s tím nemůžeš dál pracovat, nepustí tě to do editace…
Tohle je věc IT, že by ti měli ty účty propojit
U nás se to zjednodušeně propojovalo tak, že nová kolegyně se nastavila jako zástupce (tzn. zástupce v nepřítomnosti) té původní, a tím pádem získala oprávnění vlézt do těch starých složek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 Tak nakonec jsem se zeptala paní, ketrá sice dělá něco úplně jiného, ale zná sap dost. A i kdžy to správce nastavoval 2× a neporadil si, tahle věděla hned co potřebuji. Takže kdyby se někomu někdy hodilo, ME57. Samozřejmě po úpravě skupiny a sestavy podle potřeby.
Přesto děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chci se zeptat na uctovani v sapu, nemate nekdo nejaky navod, o ktery byste se semnou podelily, nebo seznam programu, ktere tam jdou pouzivat, jako miro fb60 a tak🙂diky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit