Kdo pracujete se SAPem, potřebovala bych radu

2418
11.8.15 22:41

Kdo pracujete se SAPem, potřebovala bych radu

Ahoj holky, potrebovala bych v SAPu zjistit pohyb jedne skladove polozky, jak to udelam? Potrebuju vedet kdy a kym byla nask´adnena a dodavatele. Diky moc a omlouvam se za diakritiku, pisu z mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
11.8.15 23:40

Netuším :) ME21?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
12.8.15 05:53

@jita22 no já právě taky netuším. Dříve jsem dělala s něčím jiným a tam to bylo v pohodě :-D ale SAP jsem včera viděla poprvé :-D Všichni bude proškoleni, ale kdy, toť otázka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
12.8.15 05:59

Meli byste k tomu mit uzivatelske prirucky. Tam to nejdes. Kazdy SAP muze byt jiny. Vetsinou se upravuje kazde firme na miru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
12.8.15 06:00

@nozu no ty právě nemáme. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.8.15 07:17

Taky si myslim, ze to ti nikdo takhle nerekne. mela jsem cest se dvema SAP systemy a kazdy byl uplne jiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
12.8.15 07:21
@Teruna000 píše:
@jita22 no já právě taky netuším. Dříve jsem dělala s něčím jiným a tam to bylo v pohodě :-D ale SAP jsem včera viděla poprvé :-D Všichni bude proškoleni, ale kdy, toť otázka

Tak jestli jsi viděla SAP včera poprvé, tak nepočítej že až ho budeš vidět potřetí, že budeš VĚDĚT. Brzo pochopíš poznámku u inzerátu že „Znalost SAPU výhodou“ :D :D :D :D.
Držím palce ať si ti daří!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
12.8.15 07:34

Ahoj, transakce MB51 nebo MB5L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
12.8.15 08:07

@jjjanca díky, vyzkousim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.7.19 09:06

Převod pobj

Zdravím vás :) nevím jestli bude někdo vědět, i náš it s tím má problém. Přebrala jsem práci po kolegyni, která skončila, její účet už není aktivní. Potřebuji dodělat její práci, převést pobj na objednávku. Ale samozřejmě v mém sapu její zadane pobj nevidím. Nemáte někdo zkušenost jak si u sebe nastavit, popř. Vyhledat. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
25.7.19 09:18

Pokud nebudeš mít oprávnění opravovat složky jiných kolegů, tak i kdyby ses k tomu dostala, tak s tím nemůžeš dál pracovat, nepustí tě to do editace…
Tohle je věc IT, že by ti měli ty účty propojit :think: U nás se to zjednodušeně propojovalo tak, že nová kolegyně se nastavila jako zástupce (tzn. zástupce v nepřítomnosti) té původní, a tím pádem získala oprávnění vlézt do těch starých složek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
25.7.19 09:46

Přesně tak, obrať se na toho, kdo SAP spravuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.7.19 11:09

@Mar__tanka1983 Tak nakonec jsem se zeptala paní, ketrá sice dělá něco úplně jiného, ale zná sap dost. A i kdžy to správce nastavoval 2× a neporadil si, tahle věděla hned co potřebuji. Takže kdyby se někomu někdy hodilo, ME57. Samozřejmě po úpravě skupiny a sestavy podle potřeby. :-) Přesto děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
5.10.19 09:32

Ahoj chci se zeptat na uctovani v sapu, nemate nekdo nejaky navod, o ktery byste se semnou podelily, nebo seznam programu, ktere tam jdou pouzivat, jako miro fb60 a tak🙂diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat