Kdo rodí v dubnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
21.3.13 21:34

Ahojky, my máme termín o den dříve tzn. 15.4. a rodit budeme taky v Podolí (tedy pokud bude volno). Před cca týdnem tam měla rodit sestřenka, bylo plno, takže byla odeslána do Krče.
Už si byla v Podolí na kontrole??? Nás to čeká teď v úterý ve 13:00.
Tak se mějte krásně a ať ten „finiš“ všichni nějak v pohodě zvládneme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.3.13 21:35

Ahoj holky já mám termín 21.4. už se těším až bude po :) začínám mít poslíčky a v noci se mi špatně spí, 4 hodiny v kuse je max. Jinak jsem prvorodička tak nevím co čeho jdu. Snad to bude všechno v pohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.3.13 21:37

@Gabca85 no uvidíme jak to bude a jak to zvladnu… jen doufam ze mi tam nechaji chlapa od zacatku.. na tu injekci se musim pro jistotu optat..
poslíčky já asi měla..nějaké divné křeče v podbřišku ale jako ms to ani nebylo..
ted me tam teda hooodne boli kdyz se malej hejbe to skucim uplne bolesti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.3.13 21:44

@anavi548 jéé muj druhy termín je 21.4. :) ale moc sním nepocitam rikaji malej pujde ven driv.. taky sem prvorodicka a neboj urcite vse zvladneme :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
21.3.13 21:50

Ahoj holky, já mám termín 18. 4. a teda už aby to bylo..někdy se cítím ok, ale někdy jak vorvaň.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.3.13 21:52

@anicka18 musíme :) už se na tu naši kočku moc těšíme. Ty čekáš chlapce??? Jak máš daleko termíny do sebe?? Já mám jen dva 21 a 22.4. Trochu mě to zarazilo většinou jsou to rozmezí týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.3.13 21:56

@MiriamK ahoj já to mám stejně někdy pohoda někdy K. O. poslední dobou převládá ten vorvaň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.3.13 21:59

@anavi548 já mám první 17.4. a druhy toho 21.4. takze taky zadna delka od sebe..
jj, čekáme chlapečka.. ale moc jsme si prali holcicku.. mam 5 synovcu :mrgreen:

@MiriamK taky jsem obcas jako hroch :lol: ale ted posledni 3 dny je podezrely klid, tak doufam ze to neni takzvany klid pred bouri :mrgreen: jen me teda boli kdyz malej kope a dost hlavne v panvy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.3.13 22:01

@anicka18 já mám poslední týden pocit že těch pohybů hodně ubývá, kopance vůbec necítím spíše se tam jen převaluje, v pondělí jdu na kontrolu tak se na to musím zeptat. Ale prý tam mají ke konci miminka málo místa tak snad je vše O. K. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.3.13 22:04

@anavi548 ahojky, já myslím, že to je všechno v pořádku. Taky jsem to řešila s doktorem, že už to není taková „divočina“ jako předtím a doktor říkal, že už tam prcek nemá moc místa, takže už tam žádné extra kotrmelce neprovádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
21.3.13 22:07

@anavi548 taky mi prijde ze je linejsi.. nekope..jen si mava okolo mocaku rucickama a nekdy se vybouli.. a to je vse ale o hodne nim nez driv… obcas uz nevydrzim a budim ho.. nemuzu si pomoct.. byla jsem zvykla usinat na boku a on kopal do matrace a ted posledni tyden usinam a nikdo me nerusi.. ja jdu na KO v utery ale pouze na pasy, dr tam neni takze me nema kdo prohlidnout coz je pekne na prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.3.13 22:07

@Janiša13 ahoj taky si myslím že má málo místa, ani nevím v jaké je tam teď poloze. Na posledním utz ve 31tt byla mám napříč… doufám že už se otočila :) ty čekáš první??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.3.13 22:09

@anicka18 od kdy jsi začala chodit na pásy??? mě doktorka ještě neposlala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.3.13 22:11

@anavi548 Jo jo, čekáme první - kluka. Termín porodu máme 15.4. a už cca měsíc nám dr. říká, že je hlavičkou dolů, takže snad oká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.3.13 22:14

@Janiša13 tak to je super :) jaké jste vybrali jméno???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí