Poradna duly
Jana Čurdová
@mila.dka1 ahoj.. netusím kdy ma klesnout, ale ja ho mam dole od zacatku nikdy jsem ho nemela nahore..
@mila.dka1 asi záleží jak komu..
Já ho zatím taky nemám spadlé.
Holky taky Vám otíkají nohy? mně dneska strašně..
vůbec je nepoznávám.. ![]()
No mě ještě neotékají, ale zase se cítím oteklá celá, bohužel to bude jen pocit z velkého přibrání, ne otoky, ale tuky. Přibrala jsem 20 kilo ![]()
Trošku mi možná otékají kotníky, když déle stojím nebo chodím, ale zase opět jen z nadváhy…
@mila.dka1
já mám taky nahoře 19kg ale teda cítím, že jsou oteklý a i celý nohy, pokud třeba lítám celej den..no děs teda ![]()
@MiriamK No to bude tím, že já nikde moc nelítám, poflakuju se doma, víceméně pořád sedím ![]()
Mě nohy natíkají ale nikde lítat nemusím.. nahoře mum 16kg, ale je to divní nikdo mi to nechce věřit ani ma dr… je teda fakt ze mam od zacatku dost velke bricho..uvidíme po porodu kolik mi zustane nahore.. ![]()
Já mám břicho taky jako míč
a myslim, že mi ani klesat nebude. A hned od začátku mám břicho, jsem poznala, že jsem těhotná díky břichu ![]()
Nohy mi taky otékají, jen když dlouho stojim (ale to bude tou váhou, i když pan doktor říkal, že je to taky tím, že mám malo železa)
Já jsem nabrala 17kg a jsem zvědavá jak to půjde dolu. Jen doufám, že budu kojit ( jde tim líp váha dolu).
Tak těch 19kg mi taky nikdo nevěří a ani že za 4 týdny rodím ![]()
Holky u me je nahore 21kg, ale je fakt ze nohy mi moc neotekaji, u prvniho mimca jsem nabrala taky 20kg a slo to dolu velmi dobre, dokonce jsem zhubla o 7kg min nez pred otehotnenim… ted me ale trapi bolest nejenom celeho spodku, ale hlavne hyzdi, jakmile trosku vic chodim, ale vlastne i kdyz se skoro nehybam, tak me boli hyzde, v krizi a spodek mam cely jakoby natekly ![]()
@MiriamK ahoj já jsem na tom stejně nahoře mám 19 kg a rodím za měsíc, každý říká že to není vidět ani váha ani to že bych měla tak brzo termín. Ale já moc dobře vím kde jsou ty kila uložený… stehna a zadek
![]()
@anavi548
jj taky vím kde jsou
ale snad to půjde rychle dolů ![]()
Holky, kdy má klesnout bříško? Jsem v 37.tt, ale pořád mám bříško jak míč přilepený pod prsama, předpokládám, že dokud neklesne, tak se porod ani trochu nepřiblíží…