Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, tak je to za mnou, Lucinka 10.11., 4,50h, 50 cm a 3,33 kg. Porod v Bohunicích, také si nemůžu na nic stěžovat. Poděkovaní porodní asistentce Farmáčkové, doktorce Holubové, která mě pak šila a měla v péči a sestřičkám na novorozeneckém, kde pak Lucinka 2 dny ležele ve fotu, skrz žloutenku. V pátek hodnota klesla a konečně jsme šly domů. Je za náma první noc, malá se budila co 2hod, takže náročné. Gratulace všem maminkám a držím palce všem co je to čeká. Lucka
@Akcu Taky gratulace! Jé 10.11. tak to jsme se tam učitě někde potkaly ![]()
@Akcu moc gratuluji Lucinka je moc krásná tak ať dělá mamince a tatínkovi jen samou radost ![]()
@Akcu Velka gratulace
at hezky rostete…A malinkata zavist, ze uz to mate holky za sebou ![]()
Krása
Jen tak dál:) My co to máme až v květnu si ještě počkáme, ale tohle je příjemná vzpruha
Paní Malínková je opravdu úžasná, osobně jsme jí i s manželem děkovali, neboť na mě byla moc hodná a strašně mi pomohla s kojením..a hlavně ten lidský přístup! Rodila jsem 3/2012, jsem ráda, že je tam stále, snad na ni zase natrefím
Je tu teď nějaká maminka na řadě? ![]()
@Kotla Ahoj…nám se to krati, termin sice „az“ 21.12. ale uz aby to bylo za nama ![]()
@schiferka píše:
@Kotla Ahoj…nám se to krati, termin sice „az“ 21.12. ale uz aby to bylo za nama
Tak to je za chvilinku
Uteče to jak voda, jéje
My jdeme až koncem května..takže jsem ještě na začátku. Ale už se těším, jsem zvědavá co na nás pak vykoukne
Budeš mít druhé? ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak nevím, jestli jsem „příští“ na řadě, nebo bude ještě někdo přede mnou, ale termín mám 9.12.
Jinak se mi tu čtou krááásně ty pozitivní zprávy, všem novopečeným maminkám moc gratuluju, ať jim miminka hezky rostou a docela jim závidím, že už to mají za sebou ![]()
Jenom pro info - brali jste něco na převlečení k porodu pro chlapy? Na té info schůzce jsem dostala papírek, kde je napsaný kraťase a tričko pro partnery, tak jenom jestli je to fakt potřeba ![]()
Ahoj, termin mam 26.11 a v ten stejny den mam jit poprve na kontrolu do Bohunic, co me tam ceka, je to stejne jako u doktorky? Nemate nekdo podobny termin?
![]()
@SPavla Ahoj, převlečení měl přítel v batohu (taky jsem se řídila tím papírkem) ale neoblekl si to. Ani pantofle si nebral. Akorát je teda na těch porodních pokojích dost teplo, takže někomu můžou přijít kraťasy vhod. Obzvlášť teď v zimě. Pokud bys potřebovala ještě nějaké info tak se klidně ptej.
@Pokornatko Tak čeká tě monitor a pak ultrazvuk a prohlídka. Normálka jako u doktorky. Možná trochu nepříjemnější, protože kontrolují důkladně, ale nic hroznýho neboj. Jo a v čekárně a na monitoru je dost teplo (topení za zády). Já jsem tam vždycky dorazila v nerozepínacím svetru a lilo ze mě šíleně, navíc ještě s tím břichem že.
@TerezaB díky za info, já si to tak nějak myslela, že je to hlavně kvůli teplu
tak mu sbalím max čistý triko, kdyby bylo potřeba, jinak to sebou tahat nebudeme ![]()
A jak to tam bylo s místem? Bylo plno když jsi rodila?
A o ten epidurál sis řekla předem, nebo to bylo až v průběhu porodu?
@SPavla No když jsem tam byla, tak bylo celkem volno (asi 3 porody) ale nadstandard porodní pokoj byl volný poslední. To jsem byla ráda a hned jsem ho brala. Ten epidurál jsem hlásila, že chci hned na začátku vzít krev a pak že uvidím dle situace(to nám radila PA na prohlídce). Ono to vyšetření krve trvá hodinu takže se kvůli tomu pak taky nemusí epidurál stihnout. Takhle už to bylo hotový a byla jsem ráda, že to šlo tak rychle, protože už jsem tu bolest nemohla vydržet. Pak to byla pohoda a hlavně se to celý urychlilo.
@Kotla Nenee…Prvni
takze si to dokazes predstavit ![]()
Uzivej si, dokud muzes…Neb jak rikaji vsichni, konec je nejhorsi, ani boty si nezavazu ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
@TerezaB Gratulace, gratulace, gratulace

Hezky si užávej první okamžiky s prckem, odpocívej a at Tobiášek krasne roste